דיברתי עם לירון

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo124.gif דיברתי עם לירון../images/Emo27.gif../images/Emo15.gif

בקשר לאלבום ולסינגל - הוא ממש מצטער שזה כל הזמן נדחה.. מסתבר שהייתה איזשהי בעיה עם החוזה עם חברת ההקלטות, לא ממש הבנתי.. אבל בקיצור הבעיה הזאת נפתרה ממש עכשיו, אז הדברים יתקדמו קצת. אבל בגלל שככל שהזמן עובר, טירוף "שיר נולד" גובר - אי אפשר באמת לדעת מתי ייצא הסינגל, על אחת כמה וכמה האלבום. אבל ברגע שיהיה תאריך משוער, לירון ידווח! והוא מודע לזה שכולנו מחכים בכיליון עיניים..
אפרופו הסינגל, עדיין קיימת התלבטות בין שני שירים, לא בטוח שזה יהיה "מתעורר מחדש"..
"שיר נולד" - אממ.. אתמול הם צילמו קליפ חדש בשביל המופע (למה צריך כ"כ הרבה קליפים?).. ובקרוב צפויים הרבה אירועי קידום מכירות בשביל המופע - אירוחים בתכניות טלוויזיה וכו'. לירון אמר שקרוב לוודאי שהוא יתארח בתכנית "לא נפסיק לשיר" החדשה בהנחיית גלית גיאת. אמרתי לו שיודיע לי מתי מצלמים אותה, כדי שאנחנו נוכל לבוא להשתתף כקהל!!
הסרט "צ'יקן ליטל" - לירון לא מדבב בסרט, הוא שר את שיר הנושא! ככה שיש למה לצפות..
התכנית עם דני רובס - דני רובס שר שיר של לירון שנקרא "תחזירי מלחמה" (נראה לי!).. אבל הוא שר את זה בסגנון של דני רובס, ולא ממש איך שלירון יתכוון שזה יישמע.. והוא לא ידע מתי התכנית תשודר, לכן הוא לא יכל להגיד לנו.. אפילו ההורים שלו זכו לראות את התכנית רק במקרה.. וגם סיפרתי לו שראינו את הריאיון שלו ב"שוקו טלעד"..
וזהו פחות או יותר!

nitzan 2bis

New member
אני מקנאההההההההההה..

גמני רוצה לדבר איתו... ואני כל הזמן מפסידה את התוכניות שהוא מופיע בהן

liatli9

New member
אווו גם אני רוצה!../images/Emo2.gif

אוףף נו הם עוד לא בחרו את הסינגל?? עכשיו זה בטח יקח יותר זמן... ד"א יש תוכנית חדשה של לא נפסיק לשיר?
אע ותודה

ortalma

New member
../images/Emo51.gifמעין../images/Emo24.gif

איך אני מחכה לדיסק יאיי
שתהיה לו הצלחה רבה בכל מה שיעשה
מעין- תודה תודה תודה שעידכנת..

NeTa MuFlEtA

New member
וואי ../images/Emo51.gif רבה מעיין../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

וואי יהיה ממש מאגניב לבוא להשתתף בתוכנית הזאת כקהל

YaEloNeT

New member
תודה :]|לירוןלב|../images/Emo184.gif

והקליפ הזה לפחות, זה בגלל שהוט לא רצו שיהודה לוי יהיה בקליפ שישודר ביס >_>

נ ט ע ש ה

New member
תודה רבה על העידכונים! ../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שלירון שר את שיר הנושא של הסרט, וכבר ממש מסוקרנת לשמוע את השיר של לירון מהתוכנית עם דני רובס

למעלה