דיון - האם הסוד התסמחר?

../images/Emo124.gif דיון - האם הסוד התסמחר?

חלק מהודעתו של gils33 לז'אן לוק רנו רואים שלא גדלת בשום מוסריות דתית כלשהי, אני מרחם עליך רק בגלל דבר אחד - שאין לך אמונה. יש לך תכלית?יש לך מטרה? חצי מיליון או מיליארד ש"ח על הפטנט שלך.. וואו - כולנו התפעלנו הכל אצלך מתנקז לקטע החומרי בלבד - אין לך טיפה רוחניות וחבל. אני בטוח איפה שהוא שם בפנים אתה מאמין אך לא מוכן להודות בזה. כי היום אדם דתי נחשב לאדם לא נאור,פרימטבי. אתה מרחם עליו שאין לו אמונה/תכלית/מטרה? כיצד אתה יכול להגיד זאת? חייו של אדם חילוני הם ריקניים? "הכל מתנקז לקטע החומרי בלבד" ומה עם "הסוד" הרוחני שלך? http://thesecret.tv/ - כנראה שגם הניו אייג', סופו להתמסחר.

מרי לי

New member
מסכימה אתך

הבעייה הראשית שלי עם תרבויות ודתות, היא שהן...לא יודעת אם הן "התמסחרו" אבל בסופו של דבר אם מסתכלים לאורך ההסטוריה, הייתה אמונה אחת, עד שאנשים הפסיקו לחשוב למה הם מאמינים בה והתחילו לחיות רק לפי החוקים שלה ולא לפי הבסיס הרוחני שלה, אחרי שנשארו רק החוקים, אנשים התחילו לתהות, ואז התחילו גם לכפות עליהם את החוקים, ואז קם מישהו שראה שמשהו לא בסדר והתחיל שינוי, וכך נולדה לה הנצרות מהיהדות, האסלאם ועוד, אני מאמינה שכולנו בסופו של דבר רוצים את החלק הרוחני בדת שלנו, ולא את החלק של החוקים, או כי זה באופנה, מההיכרות הקצרה שלי עם חברי הפורום פה, אי רואה שכמעט כולנו פה כבר שאלנו את עצמינו את השאלות האלה בעבר ,ובחרנו בחירה מודעת להאמין ברוחניות שלנו, ובעצמינו קודם כל, ודווקא בגלל ה"מסחריות" או ההליכה אחרי הרוב לפעמים, אני מעדיפה ללמוד את השיעורים הרוחניים שלי לבד, אני תמיד מעבירה דרך עצמי כל כלל וחוק ששמים לי, מאז ומתמיד בכל דבר, ומשווה אותו עם האמת שלי לפני שאני מתחילה ליישם. השורה התחתונה היא כזו: מה שאני למדתי ומיעצת גם לכם, אם היה לכם BREAKTHROUGH רציני, נס, שיעור שלמדתם, תחלקו אותו עם כולם, אבל את הקשר האישי שלכם עם אלוהים תשאירו לעצמכם בלבד, שהיה ויישאר הקשר הפרטי שלכם עם אלוהים. איתי, אני מקווה שאתה מבין שכל מה שאני אומרת קשור לדיון המקורי.

למעלה