דיון:הדיסק הבא.

2MayaN2

New member
../images/Emo124.gifדיון:הדיסק הבא. ../images/Emo221.gif

אני מקווה שזה יעבוד, אני בכל מקרה רוצה לנסות
הדיסר הקודם של פארמור Brand New Eyes עסק בפילוג בלהקה ובתקופה הקשה שהם עברו כלהקה וכיבכול התגברו עליה. אני תוהה, במה יעסוק הדיסק הבא? אחרי כל הבלאגן עם ג'וש וזאק וכל ההתפרקות של הלהקה אתם חושבים שפארמור יוציאו עוד דיסק שיעסוק בנושא? אני הבנתי שכל העניין די פגע בלהקה ונראה לי מאוד הגיוני שכשאנשים פגועים הם יכתבו שירים על הנושא שפגע בהם. ראינו כבר כמה מילים לשירים ושיר אחד (In the Mourning) שיכולים להיכנס לדיסק ואני תוהה מה דעתכם בנושא. שיר אחד שהיילי פירסמה:"Monster" - 2nd Verse - I'm only human, I've got a skeleton in me But I'm not the villain, despite what you're always preaching Call me a traitor, I'm just collecting your victims And they're getting stronger I hear them calling שיר שני שהיילי פירסמה:Renegade" - 2 lines from the 2nd verse I'll keep your secrets with me right behind my teeth your anger, your anchor but I'll sail much further on. אז במה לפי דעתכם יעסוק הדיסק הבא?

נסטי XD

New member
יש לי מין תחושה כזאת בשג'וש וזאק

ועל כמה שג'וש כזה דרמה קווין XDD מצטערת, אבל מהרגע שהוא התנהג כמו כלבה, אני לא אוהבת אותו יותר...

2MayaN2

New member
טוב דעתי עליו נראה לי ידועה ../images/Emo221.gif

אני לא שונאת אותו ועדיין אוהבת את שני הצדדים, למרות שיש דברים שהוא עשה שאני לא מסכימה איתם. בכל מקרה, יש לי גם תחושה שלפחות חלק מהדיסק יעסוק בג'וש וביחס שלו ללהקה ולהיילי בפרט. בזאק פחות כי ג'וש היה זה שעמד במרכז העניין. העניין הוא שגם הדיסק הקודם עסק בזה אז אני תוהה אם הם הולכים להוציא דיסק על אותו רעיון...

נסטי XD

New member
את האמת שהדיסק הקודם הם אמרו שהוא

יותר בריבים של כל הלהקה...ולאו דווקא של ג'וש...ולדעתי דווקא עכשיו שג'וש וזאק עזבו, הם כן יכתבו עליהם דברים, שלא בהכרח יהיו דומים לדיסק הקודם.

rocky girl

New member
זה די ברור שזה יעסוק בג'וש

ובכול מה שהתפתח עד עכשיו....ג'וש וזאק התחילו להרחיק את עצמם מהלהקה כבר בסיבובי הופעות (לפי האחרים) אז אני חושבת שזה היה מובן לכולם שהבעיות ביניהם עדיין קיימים...הם בטוח ידברו על חברויות שהתפרקו (בדיסק הקודם זה לא היה פירוק), בגידה אולי....אין מה לעשות...הדיסק חייב לעסוק בדברים שקרו להם.. אבל אני בטוחה שזה לא הדבר היחיד שקרה להם....האהאהא...

2MayaN2

New member
אני גם חושבת ../images/Emo221.gif

ככה או ככה, אני מצפה לדיסק טוב

2MayaN2

New member
אני הרגשתי שהרבה מהריבים עסקו ../images/Emo221.gif

בהיילי וג'וש ופחות בשאר הלהקה. אני גם חושבת שציינו את זה מתישהו אבל אני לא זוכרת איפה... אאל"ט העניינים בלהקה התחילו להתדרדר אחרי הפרידה של ג'וש והיילי, במיוחד אם השמועות על הבגידה הן נכונות. אז בגלל שהיילי כתבה הרבה מהשירים יצא שחלקם עסקו בעיקר בג'וש (לפי דעתי). אבל כן, אני גם חושבת שבדיסק הזה יעסקו בריבים בינהם שוב,גם אם רק בחלק מהדיסק, כי זה די טבעי שהיילי תכתוב על נושאים כאלה שהיו להם השפעה עליה ועל כל הלהקה...

2MayaN2

New member
היו שמועות שהיילי בגדה בג'וש ../images/Emo221.gif

עם צ'אד. צ'אד גם פירסם מאיזה פוסט על זה שכיביכול מאשר את זה (ובכל זאת זה נותר בגדר שמועה).

למעלה