דיון: סטפן VS דיימון

TwilightFan

New member
../images/Emo124.gif דיון: סטפן VS דיימון

הפורום רדום פחד! אמנם זאת פגרה אבל עדיין.. לאן נעלמתם?? (נעלמתן, יותר נכון) קיצור... זה לא הויכוח הרגיל, מי טים סטפן ומי טים דיימון. אז ככה... חשבתי על זה שרוב מי שאני מכירה וצופה בסדרה מת שאלנה תבחר בדיימון. אבל אם זו היתה הבחירה שלנו, בחיים האמיתיים, עדיין היינו מעדיפות את דיימון? אם הייתן צריכות לבחור מבין שניהם בן זוג, במי הייתן בוחרות?? (ובלי להתייחס ליופי חיצוני!
אחרת אני כבר יודעת איך השרשור הזה ייראה)
לחפור!!! הפורום הזה יבש כמו הכינרת!!

עונה!

אגיד לך מה, אני אישית אוהבת יותר את דיימון , וזאת משום שאני תמיד מתאהבת בבחור הרע יחסית (ובנוסף כפי שרובנו חושבות-הוא פשוט מושלם מבחינת מראה), אך עם זאת, אני לא רוצה שאלינה תבחר בדיימון. אם בחיים האמיתיים הייתי צריכה לבחור בין שניהם , הייתי מתלבטת במשך חודשים! עם זה שדיימון מושלם מבחינת מראה, זה לא הדבר שהכי חשוב. האופי שלו מתחלק ל-2: 1.בנאדם עם רגשות 2.בנאדם חסר רגשות , שהתכונות הרעות שלו משתלטות עליו ואינו שולט בעצמו לאחר מכן. כאשר דיימן נמצא במצב רע , במצב מדוכדך,כועס,פגוע - דיימון אינו חושב על תוצאו מעשיו,הוא יהיר יתר על המידה אך בנוסף , עם כל התכונות הנוראיות האלה שבו, יש לו גם את החלק שבו כן יש לו רגשות, שבו את נמסה כשהוא עושה משהו טוב, שהוא יעשה הכל (כביכול) למען האנשים שהוא אוהב, ואז כשהוא עושה את המעשה הזה את נמסה ואת שוכחת את כל הדברים הרעים שהוא עשה (לפחות אני). לעומת זאת-סטפן , אני לא זוכרת שנתקלתי במשהו רע אצלו ,חוץ מהקטע שבו אלינה גרמה לו לשתות את דמה והוא קצת השתגע, אבל גם כשהיה קצת "משוגע" הוא בכל זאת הקשיב לאלינה והצליח לחזור למסלול הנכון , מה שאת זה אין בדיימון. סטפן בחור רגיש,כל מה שהוא עושה הוא מתחשב בכולם, הוא פועל למען "העזרה בזולת". אז... לסיכום , למרות שאני חושבת שהמראה החיצוני כן חשוב, אני בוחרת בסטפן. סורי דיימון - למרות המראה המושלם שלך, למרות החלק הטוב שיש בך ושאני פשוט מאוהבת בך, אני לא רוצה מישהו שלא חושב צלול, שרגשותיו הנוראיים מסיטים אותו , לא באלי שתהרוג את אחותי רק בגלל שאתה כועס על מישהי שאתה די אוהב אותה, סורי ! לא מתאים לי אחד כזה.

TwilightFan

New member
נהניתי לקרוא!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

וגם הסכמתי עם כל מילה! למרות שלדעתי הקטע הרע של סטפן זה שאין לו קטע רע - הוא קצת משעמם... והוא גם הרבה פעמים מתנהג כמו קדוש מעונה, וזה מציק!
אבל גם אני הייתי בוחרת בו, ללא ספק... עדיף על דיימון (ומבחינת הסדרה אני טים דיימון נצחית ונאמנה!
)

את צודקת

סטפן די צפוי מבחינת ההתנהגות שלו, ואת צודקת לגמרי שזה קצת משעמם , אבל... עדיף בן זוג כמוהו מאשר דיימון. גמאני מבחינת הסדרה נשארת טים דיימון!!!! גו טים ! (:) אני לא מבינה, למה השם דיימון נכתב ככה, אבל כשאנחנו הוגים אותו (כולל השחקנים מהסדרה) הוגים את השם בלי ה-ו' ? הם הוגים כביכול דיימן . אז למה זה נכנס עם ו' \ O

TwilightFan

New member
נראה לי שהם אומרים

דיימוֹן, לא? אף פעם לא שמתי לב לזה במיוחד...

אני שמתי לב.

אף פעם לא שמעתי אותם קוראים דיימון, כל הזמן שמעתי אותם אומרים דיימן. אם יוצא לך לראות איזה פרק בזמן הקרוב, אשמח מאוד אם תוכלי לשים לב לזה ותאשרי לי אם אני צודקת או לא :)

Ayelet 363

New member
סטפן

הגעתי למסקנה שגם אני אוהבת את דיימון- אבל לא ברגעים שהוא רע. רק כשרואים שבתך תוכו גם הוא רגיש. סטפן- אכפת, רגיש, מתוק...

TwilightFan

New member
../images/Emo45.gif

ומשעמם
חחח סתם אבל אני מבינה למה את מתכוונת, גם אני חושבת ככה.

Ayelet 363

New member
חח פעם חשבתי שהוא לא חתיך ולא מכוער

והרגשתי רע עם זה כי שנאתי את דיימון אבל חשבתי שהוא חתיך. כרגע אני מעדיפה את סטפן אבל גם אוהבת את דיימון וחושבת שדיימון יותר חתיך אבל שגם סטפן חתיך.

אגיד לך מה אני חושבת...

דיימון מהמם (מבחינת מראה) , ומהרגע הראשון שראיתי את סטפן אמרתי לעצמי "אוי ואבוי ! הם מביישים את כל הערפדים- הרי ערפדים אמורים להיראות טוב (יחסית) , והכיעור של סטפן הורס את זה" אבל.. בזכות זה שאני צפיתי ב2 העונות , התרגלתי לסטפן , ואם אני חושבת על זה ככה - אני כן חושבת שסטפן מכוער (למרות שכרגע אני לא חושבת שהוא כ"כ מכוער וזאת בגלל הסיבה שהתרגלתי למראה שלו)

TwilightFan

New member
מה??? סטפן פשוט מפוסל

לדעתי הוא חתיך הרבה יותר מדיימון (למרות שאני טים דיימון נאמנה)

באמת ?

איך אפשר שלא לחייך כל פעם שרואים את החיוך המושלם של דיימון ? איך אפשר שלא למות מהעיניים הכחולות המושלמות שלו ?

taltal4444

New member
בקשר לערפדים

לפי מה שהבנתי ממך, אז את חושבת שערפדים אמורים להיות יפים נכון? אז ככה בדיוק קראתי איזה טור על כל הענין של הערפדים ,ומה נודע לי?..... שבכלל ערפדים הם היו סמל לכיעור ורק בזמנינו הפכו אותם לסמל של יופי ולא שאני נגד בכלל להיפך הוא אני ממש בעד :)

למעלה