דיון על דמות

rocket

New member
../images/Emo124.gif דיון על דמות

והפעם וויד. עכשיו כשאחנו יודעים שוויד יקירתינו לא חזרה לעונה 4 של הסדרה, זה בדיוק הזמן המתאים לדבר על הדמות. אז,
מה התכונה שהכי אהבתם בוויד?
מה התכונה שהכי לא אהבתם בוויד?
איזה פרק שמוקדש לוויד הכי אהבתם?
איזה פרק שמוקדש לוויד הכי פחות אהבתם?
וויד וקווין - כן\לא , ולמה?
הקטע הכי מצחיק בכיכובה של וויד -
הקטע הכי עצוב בכיכובה של וויד -
מה דעתכם על סברינה לויד כשחקנית? אהבתם את המשחק שלה? לא אהבתם?
משהו נוסף שרציתם להגיד על וויד ? אה ו , אם בא לכם, צרפו תמונה שלה שהכי אהבתם מהסדרה!

ובכן הדמות של וייד.....

הדמות של וייד תמיד סיבכה וסיכנה את שאר הגולשים , אהבתי את הפרק שהכפילה של וייד היתה נשואה לקויין , הכי פחות אהבתי את הפרק בה וייד היתה צריכה להתחתן עם איזה אדם שחוזה דברים מראש , הקטע הכי מצחיק של וייד אין כזה , הקטע הכי עצוב של וייד זה הפרק שגורמים לה סיוטים בחלום , זהו פחות או יותר

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

מה התכונה שהכי אהבתם בוויד? וואלה לא יודע היא היתה מגניבה כזאת מה התכונה שהכי לא אהבתם בוויד? לפעמים היא היתה רגישה מדי איזה פרק שמוקדש לוויד הכי אהבתם? בעונה 5? איזה פרק שמוקדש לוויד הכי פחות אהבתם? אם זה נחשב אז את זה עם הסיוטים...הוא לא היה לא טוב הוא פשוט..לא פרק נחמד וויד וקווין - כן\לא , ולמה? לא משנה לי כל כך... אבל מגי יותר שווה הקטע הכי מצחיק בכיכובה של וויד- לא יודע הקטע הכי עצוב בכיכובה של וויד- עונה 5 מה דעתכם על סברינה לויד כשחקנית? אהבתם את המשחק שלה? לא אהבתם? סבבה לגמרי..השחקנים בסליידרס מעולים אחד אחד

Double U

New member
וויד

מה התכונה שהכי אהבתם בוויד? טוב לב מה התכונה שהכי לא אהבתם בוויד? יותר מדי טובת לב
איזה פרק שמוקדש לוויד הכי אהבתם? הפרק בעונה השנייה (אאל"ט) שבו הם מגיעים לעולם שקווין ווויד נשואים איזה פרק שמוקדש לוויד הכי פחות אהבתם? לא מצליח להיזכר:$ וויד וקווין - כן\לא , ולמה? בהתחלה זה היה טוב, אח"כ נגמר הקסם. הקטע הכי מצחיק בכיכובה של וויד - שוויד מטילה כישוף כלשהו על רמי (משהו שקשור לאהבה) ואז הוא מתאהב בה ועושה לה פאדיחות. הקטע הכי עצוב בכיכובה של וויד - לא מצליח להיזכר:X מה דעתכם על סברינה לויד כשחקנית? אהבתם את המשחק שלה? לא אהבתם? אהבתי אותה וחבל שהיא לא המשיכה בעונות 4-5 ובכלל שהדמות שלה נהייתה פחות דומיננטית בעונה השלישית. משהו נוסף שרציתם להגיד על וויד ? -

gotik

New member
טוב שנפטרנו ממנה

היא נורא מעצבנת! ודרך אגב הפספסתי את הפרקים האחרונים אז אני לא יודע מה עלה בגורלה. היא מתה ??

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif לא - היא ורמי נתפסו ע"י הקרו

*הקרומגס והוא נכלא בהממ מוסד כלשהו שלהם נראה לי והיא נשלחה למחנה רבייה של הקרומגס.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif וויד +../images/Emo58.gif

מה התכונה שהכי אהבתם בוויד? טוב לב מה התכונה שהכי לא אהבתם בוויד? בכיינות יתר לפעמים איזה פרק שמוקדש לוויד הכי אהבתם? על הערפדים איזה פרק שמוקדש לוויד הכי פחות אהבתם? עם החלומות וויד וקווין - כן\לא , ולמה? בהתחלה כן, אחרי זה כבר זה לא היה מעניין הקטע הכי מצחיק בכיכובה של וויד - הכישוף שהיא הטילה על רמי הקטע הכי עצוב בכיכובה של וויד - הפרק בעונה 5
מה דעתכם על סברינה לויד כשחקנית? אהבתם את המשחק שלה? לא אהבתם? אהבתי ביותר משהו נוסף שרציתם להגיד על וויד ? זה ממש מבאס שהם התחילו להעיף שחקנים מהרביעייה המקורית רק בגלל סכסוכים מפגרים.

d a s t

New member
וויד

מה התכונה שהכי אהבתם בוויד? הרגישות שלה, והטוב לב שלה. שהיא דאגה לאחרים. ושהיא תמיד התווכחה עם הפרופסור. צריך אומץ. מה התכונה שהכי לא אהבתם בוויד? שהרבה פעמים הכניסה את כולם לבעיות, בידיעה מראש, ולא ממש הראתה מצפון בקשר לזה. כמו למשל הפרק עם המאפיה (אני מקווה שאני לא טועה בפרק), שכולם אמרו שצריך לעזוב את זה ולא להיכנס, אבל היא התעקשה שצריך לעזור להם. וכולם עזבו את החדר, ורק היא נשארה... ובסוף הם חזרו. בכל אופן, זה סוג הדברים שאני לא אוהבת. גם אם כולם רוצים משהו, ויש רוב... וזה סתם לסבך אותם... מיותר. איזה פרק שמוקדש לוויד הכי אהבתם? עם הלוטו. הפרק האהוב עליי בכל הסדרה. איזה פרק שמוקדש לוויד הכי פחות אהבתם? לא מצליחה לחשוב עם משו... וויד וקווין - כן\לא , ולמה? כן. אני אוהבת אותם בתור זוג. אבל אני חושבת שאני הכי אוהבת את זה שבהתחלה היא הייתה מאוהבת בו, ואחרי שהם התנשקו (והיו ביחד?? בפרק שהנשים שולטות מישהי אומרת שהוא חבר שלה - Boyfriend), התהפכו היוצרות והוא מאוהב בה, והיא לא ממש רוצה אותו. הקטע הכי מצחיק בכיכובה של וויד? אין ספק שהפרק שרמי מתאהב בה בגלל השיקוי... הקטע הכי עצוב בכיכובה של וויד? הקטע בפרק עם הזומבים האלה שהיא ורמי הולכים לחפש בבית חולים אחר רופא, והיא בוכה... הכי עצוב בעולם. והקטע בפרק של הדינוזאורים עם מגי (בעונה השלישית) שהיא כל הזמן מקניטה את מגי, וקווין ורמי כל הזמן שולחים לה מבטים שתפסיק. קטע עצוב כי קצת ריחמתי עליה. אבל ממש אהבתי את הקטע הזה כי היא הייתה שם ממש אנושית. בצורה שדי נדיר לראות בטלוויזיה. מן חוסר טאקט כזה שאפשר להבין והוא ממש שאוב מהמציאות. מה דעתכם על סברינה לויד כשחקנית? אהבתם את המשחק שלה? לא אהבתם? שחקנית מעולה. משהו נוסף שרציתם להגיד על וויד ? הדמות שלה נורא התפתחה במשך העונות וזה ממש יפה. היא הפכה מאחת שמאוהבת בקווין כזו לדמות חזקה ועצמאית (עד שמגי הזו הגיעה...).

למעלה