דיון!

Alexis14

New member
../images/Emo124.gifדיון!../images/Emo113.gif

קיי, מלא זמן לא היה פה דיון ראוי, אז אני מקווה שזה יתפתח למשו מעניין... השאלה שאני רוצה לשאול אתכם היא- האם נראה לכם שמרי קייט ואשלי שומרות על קשר עם שחקנים שעבדו איתם בעבר? הרי כולנו ראינו תמונות רְיוּניֶנס ("פגישות מחזור") של פול האוס, אבל נראה לכם שחוצמזה הן שומרות על קשר איתם? מצלצלים להגיד מזל טוב, כאלה? ואתם חושבים שגם עם קאסטים יותר 'יומיומיים' (של אחת המסיבות, של טובות השתיים למשל) הן שומרות על קשר בכלל?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאני שמעתי הרבה

פעמים שהן שומרות על קשר אדוק עם ג'סי מפול האוס

לדעתי......../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכנסו........

לדעתי הן שומרות על קשרים....כן....אפשר להגיד...ואפילו עם הרבה.... ונגיד שלצורך העניין הן כן...כי בכל זאת אנחנו לא יודעים....אז לדעתי הן שומרות עם האנשים הבאים שאני רושמת:
ג'סי
סטפני
די-ג'יי
לארי
ובעצם את כל השחקנים ששימשו כחברים שלהן בסדרות למשל בטובות השתיים למשל בריאן ומקס....וכן הלאה...
וגם לדעתי הן שומרות אולי אולי עם דני ורבקה מצער גידול בנות...

../images/Emo59.gif של סקר נוגושה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

זה ממש קשה לדעת, הם עשו כל כך הרבה דברים שבטח נורא נורא קשה להם יכול להיות שבהתחלה הן שומורות ואז זה קצת הולך לאיבוד, ויכול להיות שהן שומרות עם כולם אבל רק בטלפונים כי קשה להם הלתראות ואו שאלה קשה

motib4

New member
מסכים...../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אני חושב שהן שומרות קשר, אבל הוא פשוט מתנתק אחרי כמה זמן... כמו שנועה אמרה הן עבדו עם המוןןן אנשים, זה ממש בלתי אפשרי. אני חושב שאם יש מישהו [מהמסיבות נניח] שהן שומרות איתו קשר, הוא זה שיוצר את הקשר. לא הן. ולא בגלל שהן לא רוצות. אולי בגלל שהן לא יכולות. אני חושב שהקשר הכי טוב שלהן היה ונשאר אצל "צער גידול בנות", אולי דווקא בגלל שהן גדלו ונהפכו לנערות בנות 16 מול העיניים שלהם. מ"טובות.." לא שמעתי על קשרים שנשמרו, אבל אולי, מי יודע. בכל אופן- אני בטוח שאם הן כן יכלו, הן היו שומרות על קשר. אבל הן לא.

../images/Emo144.gifאממ...../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אני אומרת שאנחנו לא יכולים לדעת אם הם שומרות קשר או לא...
אבל אנחנו בהחלט יכולים לשאר
אז מה שאני חושבת זה שהן שומרות קשר עם מי שהיה קרוב אליהם כמו: ג'סי,רבקה,דני,די ג'י ,סטפני,האבה שלהם מטובות השתיים (ברח לי השם כרגע) אבל לא נראה לי שהן שומרות קשר עם מישהו ממזל תאומות כי הן לא היו עם האנשים האלו לממש הרבה זמן סה''כ כמה פרקים...
אבל מהסרטים שלהם אני גם לא חושבת שהם שמרוות כל קשר עם נגיד בשפתינו חתומות עם שני הבנים הבלונדנים או מלנצח את לונדון עם הג'ינג'ית או בדרכון לפריז עם הצרפתיה או עם ג'רמי או ה"סבא"!!!
כי הן לא עבדו איתם למלא זמן!
אז אני חושבת שהן שומרות קשר רק עם טובות השתיים וצער גידול בנות!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

(לא יודעת למה) אבל
(מזכיר לי את המילה - חיבוק דוב- כמו עם הפירסומת של
(פלא-פוןןן עם מישהו מכיר
.)
בדיוק עם הם כן היו יכולות הן היו שומרות:).

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

היי כולם אני עכשיו בבי"ס- בספריה...
בכל מקרה- שמעתי שהן שומרות על קשר עם קירסטי אלי (היא שיחקה את דיאן בארוס ב"מותק הילדות התחלפו"... אבל בעיקרוןלא נראה לי שיש להן כ"כ הרבה זמן לשמור על קשר עם כל שחקן ושחקן שהן עבדו איתו, וגם לא נראה לי שהן רוצות לשמור על קשר עם כל אחד
כלומר- אולי הם לא נחמדים במציאות?

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif מממ ...

קודם כל : הרעיון של הדיון פשוט
ממש רעיון טוב ...
מממ ... הן בטוח שומרות על קשר עם מישהו ... אני מניחה שעם שחקני "צער גידול בנות" הן שומרות הכי טוב כי כמו שמוטי אמר ( נדמה לי
... )הם גדלו איתן מול המצלמה . אבל סה"כ עם כל הסרטים והסדרות זה יוצא מלא שחקנים ואין מצב שהן שומרות על קשר עם כולם
זו דעתי
... חוצמזה , איך אפשר ( מצד השחקנים האחרים ) שלא לשמור איתן על קשר
רציני
. ששחקני צער גידול בנות ראו 2 בנות כאלה מתוקות , קטנות וחמודות עם משפטים חמודים שקורעים מצחוק (
) איך אפשר שלא לשמור איתן על קשר

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif אממ.....

אני חושבת שהם שמרו קשר רק עם השחקנים מצער גידול בנות כי כאילו....אתם פול זמן (פול האוס...
לא....סורי! אני קצת מטושטשת...) ביחד וברור שיהיו גם זכרונות! למשל שדייב קוליר ראה את הצעדים הראשונים של מרי קייט... אז ברור שיהיה איזשהו קשר. אבל עם טובות השתיים וכל כך מעט זמן אני בטוחה שלא היה קשר בגלל שזה קצר.... זתומרת לא בטוחה מעריכה! (אח....אם המורה שלי הייתה קוראת את השפה היפה שלי
)

הדעה שלי...

דבר ראשון- מוטי, מדוע הינך שונא את דייב קוליר
(קשת, המורה שלך תאהב גם אותי עכשיו
) דבר שני- אני חושבת שהן דווקא לא שומרות על קשר... אם כל הכבוד, התאומות הן בנות מאוד עסוקות, הן קופצות מצילום סרט לצילום של סרט אחר לפרימרייה לפתיחת הקו שלהן בארץ חדשה וכו'... ועם כל זה הן לומדות, בגרות וכדומה. אני בספק שיש להן זמן להישאר בקשר עם אנשים... אולי בשנים הקדומות (עד גיל 10 ככה... אולי קצת יותר) הן שמרו על קשר (במיוחד עם חברי צער גידול בנות) אבל עכשיו אני בספק....

Super Keshet

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif ניצלו"שיישן!

ה
הוא האיקון הזמני שלי שמצטרף לבוב (
) כן כן...בוב
עד ש
יטריחו את עצמם ויחזירו לי את |שתיל| או משיו חילופי! אז זהו- פרדי !

../images/Emo108.gif../images/Emo32.gif אני מפגרת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

שכחתי לתת שמות לאייקונים:
-כובקבה
-צולפחי(כן כן אני יודעת שהוא תמנון)
-גרשון בקיצור גרש על שם החתול שלי.

למעלה