דיון

../images/Emo124.gifדיון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

האם לדעתם קווין צריכים להמשיך להופיע בלי פרדי מרקורי
כן. הם צריכים להמשיך להופיע. אז מה? תמיד אפשר להחליף את פרדי.
לא! בשום פנים ואופן לא! זה סתם יהרוס את הלהקה.
כן, אבל עם זמר/ת אחר/ת. (רצוי לפרט איזה זמר/ת).
אחר. (לפרט בתגובה).

michalQ

New member
אחר

התשובה שלי די מעורבת. כי א. אף אחד ובאמת אף אחד לא יוכל להחליף את פרדי ולעשות את העבודה יותר טוב ממנו. ב.לפי דעתי זה דווקא נחמד שהם יוצאים למן סיבוב הופעות עם שירים של קווין ואני לא הייתי מתנגדת לראות את בריאן ורוג'ר שרים ומנגנים את השירים של קווין. וחשוב לציין שחלק מהשירים הם לא רק של פרדי.

dingaleboom

New member
זה מאוד בעייתי

האם אפשר להגיד לבריאן ורוג'ר לא לשיר שירים שהם כתבו במסגרת קווין רק כי פרדי מת? הרי גם הם יוצרים, הם רוצים להמשיך להופיע, מדוע הם צריכים להיות כבולים בגלל המוות שלו?

mysterious V

New member
אף אחד לא יכול להחליף את פרדי

אבל אני חושב שזה היה חבל פשוט ככה לא להופיע יותר. זה בכל זאת עדיין כיף ומעלה זיכרונות. שימשיכו להופיע-זה פשוט לא יהיה אותו הדבר, ובאותו סדר גודל. (אממ... זה הי ד')

I n n u e n d o

New member
../images/Emo128.gifלא........

אני נגד זה מהפעם האחרונה ששמעתי על זה אין תחליף לפרדי.

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo128.gif

זה פשוט לא אותו דבר יותר.
אולי זה הזמן להתוודות שאני בת 14 וקצת, [ברב הפורומים אנשים מפסיקים לכבד אותי כשהם מגלים שאני צוציקית..
] ובגלל זה אף פעם לא יכולתי באמת ליהנות מכל ההמולה והזוהר שהיו סביב קווין. אבל ראיתי הופעות בדיוידי, ראיתי ספיישלים, קראתי- וזה פשוט לא יהיה אותו דבר. בלי כל קשר לפרדי, הלהקה עצמה והעוצמה שהייתה בה כבר לא תחזור ותהייה אותו דבר- הן מבחינת גילאים [אהמ, רוג'ר, אהמ. אבל זה בעקר מראה חיצוני, באמת שאין מה לשפוט.. מתי שהוא גם יתחילו להתפס להם השרירים.] אבל גם הן מבחינת קהל היעד. ברור למדי שרוב האנשים שייראו את ההופעות האלה היום הם מעריצים שהיו להם פעם- ולכן גם התבגרו, ההופעות תשארנה בגדר נוסטלגיה- ולהוציא שירים חדשים ממש לא בא בחשבון, כי ברור למדי שאלה כבר לא קווין.. ולגביי פרדי- הוא היה אחד מסוגו בכל ההיסטוריה, אדם שיש להעריך ואין כל סיכוי להחליף- הקול שלו, הטבעיות שלו על במה מול מיליוניי אנשים- הדרך שבה הוא מממש את הזכות שלו לעשות מה שהוא רוצה, להביע את המילים בהתנהגות שלו- להוכיח את עצמו. הוא היה אחד ויחיד, ואין עוד אנשים כאלה. ואם יבוא עוד אדם כזה, כבר פשוט לא יעריכו את מה שהוא עושה. אם פרדי היה חוזר לחיים, גם אותו כבר לא היו מעריכים. יש בחברה שלנו יותר מידיי הגבלות לאדם מוחצן שכזה- אבל מדהים. תשמרו על קווין של פעם. הם זהב. וכל דבר אחר יהיה חיקוי.

darklighter

New member
אף אחד לא טוב כמו פרדי...../images/Emo115.gif

אבל שמעתי שבריאן ורוג'ר מופיעים והם טובים אז אין סיבה להפסיק את זה...

FreddieMercury

New member
חד וחלק לא.

אין, לא היה, וקשה להאמין שיהיה סולן שיגיע ליכולות של פרדי מרקורי. ולפי לוגיקה פשוטה,, אף סולן אחר לא יוכל לבצע את השירים כמו שפרדי ביצע אותם. כששמעתי את אלטון ג'ון מבצע את The Show Must Go On הזדעזעתי. קשה לשים את האצבע על משהו ספציפי שבגללו פרדי כל כך עדיף, אבל זה פשוט לא היה זה. אין חכמות. הסולן היחיד שיכול להתחרות (ולהפסיד, אבל עדיין להתחרות) בפרדי זה פיטר גבריאל, הסולן הראשון של ג'נסיס. גם הוא סולן עם יכולות קוליות אדירות, ותיאטרליות בימתית (שלפעמים היא באמת מנופחת ופומפוזית מדי) מדהימה. אבל גם הוא כבר בן חמישים, וגם ככה הקול שלו לא מתאים כדי להחליף את פרדי. לכן, בפשטות, חבל על המאמץ. פרדי מת. ופול רוג'רס לא יחזיר אותו לחיים.

PennyLaneM

New member
כן.

אומנם פרדי הוא הרגש של הלהקה,זה שעושה אותה, אך בואו לא נישכח שגם שאר חברי הלהקה הם המסיידים של קווין. ואי אפשר להחליף את פרדי. פשוט אי אפשר. אבל חבל שזה ימנע מהם להמשיך להופיע :| אני שמחה שהם מופיעים,כי נוער בגילי [17 :‎|] שרוצה לחוות את החוויה של קווין,יכול לממש אותה כיום. אומנם בלי פרדי,אבל עדיין.

../images/Emo128.gif../images/Emo104.gif

לא! בשום פנים ואופן לא! זה סתם יהרוס את הלהקה

nkotb

New member
אני אומרת שלא

בשביל מה? פרדי מת, כסף יש להם מספיק. אם הם כל כך רוצים אז שבראיין ג'ון ורוג'ר יעשו מופע פליטי קווין לזכרו של פרדי, ולא יביאו מישהו כביכול במקומו. לא לעניין, לא מכובד, פרדי מתהפך בקברו. זה כמעט בגידה בו. תסלחו לי.

efa666

New member
יותר טוב כלום מכמעט...

לדעתי לא צריך להמשיך בלעדיו כי פשוט אי אפשר...מי ישיר בדיוק? ברור ששאר החברים בלהקה רוצים להמשיך אבל לפעמים אי אפשר. הקטע הזה שאנשים רוצים לחוות את קווין בהופעה זה בולשיט כי הם לא יחוו את זה בלי פרדי...די טיפשי להאמין שזה מה שיתן להם את החויה. לפעמים צריך להבין שמשהו נגמר...ההופעות של קווין נגמרו ברגע שפרדי עזב את המיקרופון בפעם האחרונה...וחבל לנסות להיאחז בשרידים של משו. זה נגמר וכדאי שתשלימו עם זה.

למעלה