../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo128.gif
זה פשוט לא אותו דבר יותר.
אולי זה הזמן להתוודות שאני בת 14 וקצת, [ברב הפורומים אנשים מפסיקים לכבד אותי כשהם מגלים שאני צוציקית..
] ובגלל זה אף פעם לא יכולתי באמת ליהנות מכל ההמולה והזוהר שהיו סביב קווין. אבל ראיתי הופעות בדיוידי, ראיתי ספיישלים, קראתי- וזה פשוט לא יהיה אותו דבר. בלי כל קשר לפרדי, הלהקה עצמה והעוצמה שהייתה בה כבר לא תחזור ותהייה אותו דבר- הן מבחינת גילאים [אהמ, רוג'ר, אהמ. אבל זה בעקר מראה חיצוני, באמת שאין מה לשפוט.. מתי שהוא גם יתחילו להתפס להם השרירים.] אבל גם הן מבחינת קהל היעד. ברור למדי שרוב האנשים שייראו את ההופעות האלה היום הם מעריצים שהיו להם פעם- ולכן גם התבגרו, ההופעות תשארנה בגדר נוסטלגיה- ולהוציא שירים חדשים ממש לא בא בחשבון, כי ברור למדי שאלה כבר לא קווין.. ולגביי פרדי- הוא היה אחד מסוגו בכל ההיסטוריה, אדם שיש להעריך ואין כל סיכוי להחליף- הקול שלו, הטבעיות שלו על במה מול מיליוניי אנשים- הדרך שבה הוא מממש את הזכות שלו
לעשות מה שהוא רוצה, להביע את המילים בהתנהגות שלו- להוכיח את עצמו. הוא היה אחד ויחיד, ואין עוד אנשים כאלה. ואם יבוא עוד אדם כזה, כבר פשוט לא יעריכו את מה שהוא עושה. אם פרדי היה חוזר לחיים, גם אותו כבר לא היו מעריכים. יש בחברה שלנו יותר מידיי הגבלות לאדם מוחצן שכזה- אבל מדהים. תשמרו על קווין של פעם. הם זהב. וכל דבר אחר יהיה חיקוי.