דיון

spider kisser

New member
../images/Emo124.gif דיון ../images/Emo88.gif

האם הייתם רוצים להיות מפורסמים? מצד אחד, ניקח לדוגמא את עֹפר שכטר, אחרי כל שידור מחכות לו עשרות מעריצות, כמובן שהמטרה שלהן היא טובה, ומבקשות תמונות או חתימות או משהו. או שאם לדוגמא הוא יוצא לאיזה מקום לבלות, אז כל הבילוי הופך לסיוט(לפחות בישבילו) כי מכול מקום קופצות עליו מעריצות או מעריצים שכל רצונם הוא לגעת באליל שלהם, והוא, כמובן, לא ידחה את כולם. אולי בהתחלה הערצה כזאת מהנה, אבל לפרק זמן ארוך היא יכולה לשגע בנאדם, ודוגמא טובה לכך הם הביטלס,אחת מהלהקות היותר טובות אי פעם, ולמה הם התפרקו? בגלל כאלה מעריצים שפשוט הוציאו מהם את כל החשק להופיע, ויש עוד הרבה דוגמאות. ומצד שני, תהילה שווה פרסום, ופרסום שווה כסף, והרבה כסף. כסף ולא שום שטויות אחרות, מי שרוצה למצות את עצמו מבחינת משחק הולך לתיאטרון ולא לטלוויזיה, אי אפשר להתקבל לתיאטרון ללא כישורי משחק ברמה גבוהה ומוטיבציה רבה, ואילו לטלוויזיה כדי להתקבל צריך לרוב פנים יפות, ועליהן מקבלים הרבה כסף. לפי מה שאני חושב, אני לא הייתי רוצה להיות מפורסם, אני נהנה משקט בחיים, ואני יודע שהחברים שלי הם חברים אמיתיים ולא חברים בגלל פרסום או משהו כזה. מה אתם חושבים?

../images/Emo26.gifדעתי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני אישית לא רוצה להיות שחקנית או משהו כזה לא בגלל המעריצים או דבר כזה, אלא בגלל שאני לא בנויה לחיים של שחקנית לא מתאים לי, אבל מה שכן הייתי רוצה להיות דוגמנית ואם כבר סופר מודל- ככה שלדוגמנית אין מעריצים היסטרים ואני אוהבת מאוד את התחום הזה לעומת זאת, אם היה לי חבר מפורסם ונערץ אז לא היה מפריע לי שיהיו לו מעריצות וכאלה ושייחכו לו, או שאם אני הייתי מפורסמת בגלל שאני הערצתי כמה אנשים מפורסמים אבל ממש ואני מתחברת לכל הקטעים האלה של הערצה ומפורסמים אז הייתי יכולה להבין אותם ולחיות מזה, ומי שמפרק להקה בגלל מעריצים אז סורי אבל הוא חרא של בנאדם, ומעצבן אותי כל אלו שנגיד הם מקבלים פרס על משהו והם אומרים בעיקר תודה למשפחה חברים ובלה בלה בלה, אני חושבת שהמעריצים הם הכייי חשובים כי הם המקור להצלחה , הם אלו שקונים את הדיסקים, עיתונים או ווא אוובר וצופים בתוכניות והם הרוב המכריע.

spider kisser

כל מה שרשמת זה מה שאני חושבת! ותחשבו על זה עפר מתנהג כל כך יפה למעריצים ומקדיש להם זמן... וזה מאוד קשה! כי לפעמים אין עצבים לזה-ואין יכח..והוא עושה את זה יפה מאוד!! איזה חמודדד!!

למעלה