דיון

פושקיה

New member
../images/Emo124.gif דיון

יש לי הרגשה שהבלוגיה ננסה לסוג של תרדמת חורף כזו... זה רק אני מרגישה את זה? יש פה עוד אנשים שמרגישים את האטת הקצב של הבלוגיה? מה עושים? זה לא יף לקום בבוקר ולגלות רק שני עידונים מבלוגים, אני רגילה למעל 10 בלילה... זה לא כל ך נעים לראות בלוגיה ישנה (או לפחות מנמנמת...)

mishmushim

New member
נראה לי שיש בזה משהו

לפחות אצלי באופן אישי. אני מרגישה ב"תרדמת בלוג" כבר יותר מחודש אני חושבת

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif לגמרי..

גם אצל מי שאני קוראת, וגם אצלי. לא יודעת, אולי זה משהו של עונות מעבר

suki da yo

New member
לא... אתה מתבלבל, שוב

הדברים הטובים הם "בזכותי" או "בעבורי". הדברים הרעים לא קשורים אלי בשום פנים ואופן.

פושקיה

New member
עונת מעבר פקה פקה

מצ'עמם לי, אין מה לקרוא, אין טוקבקים מעניינים.. מה יהיה?

דנטל

New member
אני כבר רצה להשיג לי סטוץ ../images/Emo8.gif

בעיני, מה שצריך לעשות הוא שיפור היסטרי בכל מיני עניני בלוגיה שמביאים ת'סעיף/מתסכלים/ממרמרים וכד' את הבלוגרים, כי אני יודעת למה אני כותבת פחות (מעבר לענין כן-היה-לי-סטוץ-לא-היה-לי-סטוץ) וגם לא מעט מהגולשים בפורום הזה יודעים מה הבעיה שלי ובצלאל יודע אפילו יותר מהאחרים. הבעיה היא שאני לא יודעת למה אחרים כותבים פחות ולא בטוח שכמות האנשים שיודעים את הסיבות שלי יודעים גם את הסיבות של האחרים. כלומר, אפשר לנסות להפוך אותי למרוצה יותר. זה לא אומר שזה יעזור גם לגבי אחרים.

wranger

New member
כן, יש בזה משהו

לפחות בבלוג שלי יש לי תירוצים טובים (התחלתי עבודה חדשה, חיפשתי דירה, או בקיצור פחות זמן לכתיבה), אבל זה בהחלט מורגש גם בבלוגים שאני נוהג לקרוא בקביעות.

Purple Mushroom

New member
סליחה../images/Emo13.gif אני כאילו מרגיש שזה בגללי../images/Emo13.gif

אז סליחה שנירדמתי.היו לי חיים,וכתבתי בעיקר בפורומים ובקומונות השונות, והזנחתי את כתיבתי. אבל דווקא היום כתבתי ושלחתי רשומה לתחרות 4 על 4. מקווה שבמחצית השניה של חודש נובמבר 2007 אהיה יותר פעיל,לקראת 4 שנים לבלוגי הקט

למעלה