../images/Emo124.gifדיון..
יצא לי לחשוב קצת על כמה נושאים, והייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על שניים מהם. - הייתם יוצאים עם מישהו עם עבר של סמים? אני בטוחה שהתגובה הראשונה של רובכם תיהיה "כן, לא צריך לשפוט אנשים על פי עברם, ואם הוא עבר את זה והוא בסדר למה לא?" , אבל זה לא ככה. תנסו לחשוב, הבנאדם אחרי חווית סמים קשה, יהיו לו עוד מגבלות בחיים, אם בלמצוא עבודה, או אם בלהסתובב במקומות שמעשנים שם. שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא בעד לשפוט אנשים על פי עברם, לכל אחד צריכה להיות הזדמנות נוספת. אז הכל מיקרה אני חושבת שאני כן הייתי יוצאת עם מישהו כזה. כי כל אחד עושה טעויות בחיים. ואם הטעות שלו הייתה בלקחת סמים, אבל זה לא אומר שנגמרו לו החיים. במיוחד אחרי שהוא יוצא מיזה. וזה לא הופך אותו לאדם שונה, לאדם מגעיל, או כל דבר כזה. אם באמת הייתי מתחברת אליו, ונמשכת, אז זה בסדר לדעתי. (כתוב בלשון זכר, אבל הכוונה גם לנקבה.) - בנות, [גם בנים
], הייתן יוצאות עם האקס של החברה? או מישהו שהחברה אוהבת? די יצא לי להיות בשני הצדדים האלה. פעם ראשונה, יצא לי להיות ב'קטע' עם ידיד כלשהו, שחברה שלי די אהבה. חשבתי על זה המון, אם ללכת על זה, או לא, ידעתי שאין סיכוי מצידו שיאהב את החברה בחזרה, אבל היא תיפגע. התייעצתי עם עוד כמה חברות, ואמרו לי לא לוותר, כי בשלב מסויים היא תפסיק לאהוב אותו, וללכת על זה. התחלתי קצת, אבל הפסקתי מיד. לא הרגשתי בנוח. מצד שני, יצא לי שהיה לי 'קטע' עם מישהו. כתוב על זה כאן איפשהו בפורום, על כל הסיפור איתו. בכל אופן, חברה הכי טובה שלי הכירה אותו, והם התחילו לדבר- כרגיל. עוד אהבתי אותו, אבל התחלנו לריב המון, ולא כלכך הסתדרנו אבל עדיין הרגשנו משהו אחד כלפי השני. החברה ידעה על זה כמובן, אבל כל הזמן הייתה עסוקה בלהגיד לי כמה שהוא חמוד, ומתוק, ועל כל השיחות הרבות שלהם, וזה הפריע לי. זה ביאס אותי לגמרי. אבל לא אמרתי לה על זה כלום. או במיקרה דומה, שהחברה שלך תצא עם האקס שלך. זה יכול להפריע. אז הדילמה היא כזאת, מצד אחד- לוותר על ההזדמנות הזאת? ואז גם החברה תיפגע בכל מיקרה, כי אותו אחד לא אוהב אותה. אבל אז גם את וגם הוא תיפגעו כי לא תיהיו ביחד. ואם תיהיו ביחד, אז החברה תיפגע, אבל אתם לא. מצד שני- יש כאלה שאומרים שהחברות זה מעל הכל, ואם זה מפריע לחברה שתצאי עם האקס אז לא לצאת איתו. ולדעתי זאת באמת דילמה קשה ומעניינת, ולי אין ממש תשובה עליה. מקווה שתגיבו,
יצא לי לחשוב קצת על כמה נושאים, והייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על שניים מהם. - הייתם יוצאים עם מישהו עם עבר של סמים? אני בטוחה שהתגובה הראשונה של רובכם תיהיה "כן, לא צריך לשפוט אנשים על פי עברם, ואם הוא עבר את זה והוא בסדר למה לא?" , אבל זה לא ככה. תנסו לחשוב, הבנאדם אחרי חווית סמים קשה, יהיו לו עוד מגבלות בחיים, אם בלמצוא עבודה, או אם בלהסתובב במקומות שמעשנים שם. שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא בעד לשפוט אנשים על פי עברם, לכל אחד צריכה להיות הזדמנות נוספת. אז הכל מיקרה אני חושבת שאני כן הייתי יוצאת עם מישהו כזה. כי כל אחד עושה טעויות בחיים. ואם הטעות שלו הייתה בלקחת סמים, אבל זה לא אומר שנגמרו לו החיים. במיוחד אחרי שהוא יוצא מיזה. וזה לא הופך אותו לאדם שונה, לאדם מגעיל, או כל דבר כזה. אם באמת הייתי מתחברת אליו, ונמשכת, אז זה בסדר לדעתי. (כתוב בלשון זכר, אבל הכוונה גם לנקבה.) - בנות, [גם בנים