דיון..........

Vintage Queen

New member
../images/Emo124.gifדיון..........

הרי התחילה עונת התחרויות ותמיד עולה הדיון הבא: האם אתם חושבים שכניסה של מדריכים על סוסים לפני הרוכבים שלהם זוהי רמאות? מה אתם חשובים על זה בכלליות?! וול.... אני חושבת שזאת דיי רמאות בייחוד כשזה ל-א נחוץ..... למשל הקטע של יפתח והילדים שלו.... אלא אם כן הסוס ידוע בבעיות וזה לא סתם בישביל שהילד ייקח בטוח מקום כלשהוא אני חושבת שזה לא במקום ולא צריכים לתת לאנשים לעשות את זה! זה לא בסדר זה פשוט כזה מזוייף.... אני באמת באמת שונאת את זה אבל אם למשל יש סוס חדש לילדה קטנה שיודעים שהוא פחדן אז מישהו ייכנס לפניה (בדרך כלל זה בכלל לא המדרכיים סתם רוכב יותר מנוסה!) וגם אז אני לא מתה על זה1

SHoooKoLaTa

New member
עונה../images/Emo105.gif

זו רמאות בהחלט! פוצ'יני עושה קצת שטויות, אבל לא עולים לי עליו לפני, רק מי שאמור להתחרות עליו במקצים גבוהים, או שלפי הסדר או רשום לפניי. אם זו ילדה קטנה שמאד פוחדת, והסוס שלה פחדן, גם לא! אז באמת אם כל הכבוד שלא תתחרה, כי מה זה שווה?!? המדריך שלה עושה לה את כל העבודה? אז זהו לא

Shai Felton

New member
בטח זו רמאות../images/Emo4.gif

זה מעצבן נורא, במיוחד שיש סוסים שהם אוטומאטיים גם ככה ועושים את זה רק ליתר ביטחון שיילך לתלמידים אהמ~יפתחאמדורסקי~אהמ, לא נותנים לתלמידים ללמוד שומדבר, אלא רק רוצים כסף, רוצים שהתלמידים ירכבו יותר וירצו לצאת לתחרויות. אז לעשות את זה בשביל הרוכב זה ממש ממש מגעיל לדעתי! תנו לתלמיד ללמוד בעצמו! מה יוצא לו מזה ככה? גביע? יאיי, אבל הוא לא ילמד לרכב נורמלי. אם עושים את זה בשביל הסוס, כי הוא פשוט לא מתפקד נורמלי, או שהוא צעיר זה כבר יותר הגיוני, אבל עדיין, אני לא מתה על זה בכלל.

TauraMan

New member
זאת לא רמאות..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לפי כל החוקים והכל, מותר להם. אפשר לראות הרבה סוסים שמתחרים ברמות הגבוהות ובנמוכות עם רוכבים ברמות שונות, זה מסיבות שונות, זה יכול להיות בגלל שהמדריך גם עם הסכם עם הבעלים שהוא מתחרה על הסוס בנוסף לבעלים כדי לשמור על רמה גבוהה, או שהמדריך באמת מכין את הסוס לתחרויות, אני לא רואה בזה שום דבר רע בהכנת סוס צעיר או סוס קשה לתחרויות, לפעמים עדיף באמת שמאמן מנוסה וטוב יעשה את זה ולאו דווקא ילד קטן שלא בדיוק יודע מה הוא עושה על הסוס. זה המון החלטות אישיות של רוכב/סוס/בעלים/מאמן ואי אפשר להגיד שזה נכון/לא נכון בלי לדעת את הסיטואציה הספיציפית והסיבות שגרמו לזה שהמאמן יתחרה על הסוס לפני....

Shai Felton

New member
נכון כל מקרה הוא שונה../images/Emo74.gif

אבל כשמדריך נכנס פשוט על כ-ל הסוסים שלו זה כבר דיי מוגזם, אם היו לילדים בעיות עם הסוס זה היה יותר הגיוני, אבל לא הגיוני שלכ-ל החווה יש בעיות רציניות בתחרות.

TauraMan

New member
גם לו יש מניע ענק..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

האורווה שלו היא מסחרית.. אנשים רואים/שומעים שאנשים מיגור מנצחים והם באים לרכב =כסף. ילדים זוכים וממשיכים לרכב=כסף. בלי כסף הוא לא היה יכול להחזיק את האורווה שלו ומי יודע איפה הסוסים היו מסימים...

Shai Felton

New member
זה בדיוק מה שאמרתי../images/Emo74.gif

ועם כל הכבוד זה שהוא צריך כסף זה לא סיבה בשביל לעשות את זה.

צדק8

New member
לא

שהוא מתחרה באותו המקצה לפני התלמיד או במקצה יותר גבוה.

אההמ....

במקצה שמתאים לו- זה בסדר גמור... לדעתי כל אחד שרוכב במקצה נמוך משלו הוא לא בסדר. אולי זה דווקא כן בסדר שמדריכים ירכבו במקצים גבוהים יותר כיון שזה יותר נוח וזה בסדר גמור, מה גם שזה יותר קרוב למימוש הפוטנציאל של הסוס.

Shai Felton

New member
תראי../images/Emo74.gif

המאמן רוכב מחוץ לתחרות ככה שזה לא משנה הגובה מבחינת הוגן או לא, אבל הוא רוכב כדי שאחר כך לתלמיד שלו הסוס לא יסרב או יעשה בעיות. וכשמדריך פשוט בסוף כל מקצה נכנס על 4 סוסים מחוץ לתחרות ואחר כך נותן את הסוסים האלו לתלמידים שלו שקופצים 60 זה קצת דפוק לדעתי, כי אם התלמיד לא יכול להתמודד עם מקצה מסוים בעצמו אז שלא יתחרה, עד שיגיע לרמה שצריך בשביל זה.

טוי בוי

New member
לא יודעת...../images/Emo60.gif

אם אני היתי רוכבת על סוס שהוא לא ממש בסדר או שהוא בסדר אבל יש לו ג'וקים אז היתי מעדיפה שהיה מדריך לפני במקצה.

Shai Felton

New member
אבל../images/Emo74.gif

יכול להיות מצב שהילד מסתדר מעולה עם הסוס אבל בתחרות הסוס לא שם עליו בכלל ועושה מה בראש שלו.

למעלה