דיון...

jennie 00

New member
../images/Emo124.gifדיון...

אוקיי אז הרבה פעמים אנחנו מדברים על הקטע של אקרובטיקה בקפוארה.. אז מה הוא לדעתכם צריך להיות הבסיס של קפואריסט (קפואריסט טוב ומתקדם זאת אומרת לא שנה ראשונה
) אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת.... ואני גם רוצה פירוט על כול תחום ותחום אם זה מוזיקה אקרובטיקה בעיטות כול דבר
טופ

avishem

New member
דבר ראשון... לדעתי.

ראיית משחק--> הוא צריך לדעת מעבר לבסיס איך מאלתרים ביחס לסיטואציה, צריך לדעת איך לתאם דברים ולצפות מראש דברים! לא צריך אקרובטיקה או פלוריאו!!! אבל חלק מהקפואירה הוא התכמנות והתכסיסנות (מלנדראז') אקרובטיקה או פלוריאו יכולים לעזור בזה הרבה.. מבחינתי יש רק דבר אחד שהקפואריסט חייב לדעת... ג'ינגה! אם הוא יודע בעיטה אחת, ותחמקות אחת והוא יכול לשים את כולנו בכיס הקטן שלו אם הוא יודע מתי להשתמש בהם ואיך... אבל זה בתיאוריה, לא במעשי

Bantus

New member
GO AVISHEM!!!!!!!!../images/Emo66.gif

אני בהחלט הולכת על הצד שלך, ולא הייתי מתארת את נושא זה בצורה אחרת, אין לי מה להוסיף למה שאמרת. ואני חושבת בדיוק אותו דבר.. ח"ח (חיזוק חיובי- לכל הלא יודעים) בדרך אליך ברגע זה נ.ב- והקטע של להסביר את הח"ח לא בא בהתנשאות, למרות שהוא נשמע ככה..

avishem

New member
פחחחא"ת

פצצה... חתיכת חיזוק חיובי אחושרמוטה תודה...

Bantus

New member
מה זה???

"פחחא"ת??? מה זה ה- א"ת בסוף של הנושא???? אבל כן, בחאוואה ובאחלה קבל את החידוק...

למעלה