דייגו! שאלות!

../images/Emo124.gifדייגו! שאלות!

קראתי את המאמר ששלחת, אני שמחה להגיד שהבנתי הרבה, אבל יש לי כמה מילים שחסרות לי, ומכיוון שאני בעבודה חשבתי שאולי תוכל לעזור לי (או כל מי שבא לו). אגב, זו יוזמה מבורכת, ואשמח אם תמשיך לשים עוד מאמרים. אם כך: cotidiano mito fiel hereda sabiduria aclarar ויש לי עוד בעיה - dandole. אני חושבת שזה בא מלתת - dar אבל אני באמת רוצה שמישהו יסביר לי איך זה הפך לכזה בלגן - le אני מבינה שזה לה או לו, dando זה כנראה gerundio אבל עדיין משהו לא מסתדר לי פה.

Hurakano

New member
אני אעזור אם זה לא מפריע

cotidiano - יום-יומי mito - מיתוס fiel - נאמן hereda - מוריש sabiduría - תבונה aclarar - להבהיר dandole - בדיוק כמו שאמרת, ואין פה מה להתבלבל - נותן לו/לה, כמו giving him ועם זה עדיין לא מסתדר לך, אז כנראה הבעייה היא בקונטקסט, אז פשוט תביאי את כל המשפט. מקווה שעזרתי
Hurakano

הבנתי הכככככככככול תודה רבה

רק עוד בעיה אחת - מה הכוונה ש hereda זה מוריש, הרי מוריש זה פעולה, אז זה הא מ heredar או משהו כזה?

Hurakano

New member
כן

hereda זה פועל, שם הפועל שלו זה heredar (להוריש). אגב נעמי - לפי מה שהבנתי את לומדת את הספרדית באוניברסיטה, אז איך זה שאת שוכחת את השפה ? בכל מקרה קחי עצה כדי לא לשכוח את השפה - תקראי הרבה כתבות. אם את לא יודעת מאיפה, אז אני יכול להביא לך קישורים של diarios של ארגנטינה, או של מדינות אחרות. יום טוב Hurakano

יש לי מאיפה לקרוא

העניין הוא שבבית אין לי זמן ובעבודה אין לי מילון אני הולכת שנה הבאה ללמוד ספרדית באוניברסיטה ןועד עכשיו למדתי עם מורה, עכשיו המורה נסעה והלימודים עוד לא התחילו...

Diegol

New member
Nomi ../images/Emo45.gif

Nomi, me pone contento que te haya gustado el articulo y que hayas entendido mucho. En el futuro voy a seguir mandando... Hurakano, muy buena tu respuesta. Hasta la bye-bye,

danke!

אופס, זה השפה הלא נכונה... אממממממממ spasibo? toda? shukran? thankyou? טוב... יאללה, בוקר טוב לכולם!

למעלה