דניאל מקדיש לאנשי הצפון את

../images/Emo124.gif אז תודה לך דניאל

תודה שהלכת לשמח קצת אנשים במקלטים תודה שהקדשת להם את "רבות הדרכים" שהפך בימים האלה לשיר מאוד מבוקש... במכתב שכתבת בפורום אמרת שקשה לשבת בצד מבלי היכולת לעשות משהו בשביל להפסיק את זה- אז, הנה, עשית משהו !!! עשית משהו טוב, שאני בטוחה שקצת עודד את האנשים שזכו לביקור שלך. אז בשמם, ובשם כולם, אני אומרת תודה ! העובדה שגם עשית את זה מבלי שצילמו אותך 70 מצלמות (הרי ה-2.5 דקות בטלויזיה בשבוע שעבר היה רק קמצוץ מכל הסיבוב...) מוסיפה עוד יותר על המעשה.... תודה תודה תודה.
ו-
תפרגנו גם אתם חבר'ה... מגיע לו בהחלט , והפורום שלו זה המקום בשביל זה. ולכו תדעו - אולי יש פה כמה

hilape

New member
דניאל ../images/Emo140.gif

רציתי להצטרף אל אלה ולומר לך תודה על המעשה העילאי הזה לעודד את רוחם של אנשים שחיים בתוך אימת המלחמה כי עדיף להחזיק ידיים כשהרוחות מתקרבות אלינו עדיין הרגעת את הרוחות הסערות בצלילי הנשמה שלך = הקול והתוכן הרחב שבה הטוב הגדול הזה זה הרבה יותר מלעשות משהו אתה מעניק את כל האדם שבך ובאדם יש עולם שלם של חוכמה אהבה רגש הבנה ועוד אלפי דברים אחרים ואתה מעניק הכל בשיר אחד ובמציאות אחת תודה תודה תודה

hilape

New member
דניאל רציתי להוסיף ולומר

שאלת האם מישהו רוצה להצטרף ולשיר איתי ?? רק שתדע שהצטרפתי לשיר הצלחתי לשיר בחוזקה אך אני מקווה ששמעת

הילה..........

מה שלומך..?! אני בסדר.. ברחתי מחיפה.. אני כרגע בב"ש אצל חברה.. מה איתך..?! חבל לי מאוד שנעלמת.........

hilape

New member
חנה!!!!!!!!!

תודה לאל שאת מראה סימני חיים באתר כאן את לא מעלה בדעתך כמה רציתי לדבר עימך בפלאפון ולשאול לשלומך ולשלום משפחתך אך כשלו ניסיונותיי בכל פעם מאחר ולא קיבלתי מענה ולאחר זמן מה ששוב התקשרתי המספר הוחלף והתקשרתי גם למספר האחר ולא היה מענה יקירה אני מתארת לי עד כמה חייך מפוזרים כעת לנדוד ממקום אחד לאחר בגלל אימת הקטיושות ומשפחתך היכן היא כעת ?? כולם בחיפה ? מסרי את אהבתי למשפחתך ליבי איתכם ובאשר אליי האם את רוצה להשאר באתר הנפלא הזה עד סוף ימי חייך תאלצי להקשיב למה שיש לי להמשיך להגיד לך על עצמי בנוגע לחיי והרגשתי הפנימית אני רק יכולה לספר בקצרה שהסיפור של אניטה וחואן יגיע לקיצו בקרוב את מבינה את כוונתי הילד בן 30 יש לו חום גבוה = חן דעי שמעולם לא נעלמתי אני לא שוכחת אנשים ואוהבת אותם יש תמיד מקום רחב ואוהב לכולם דעי שהתגעגעתי ושאני אוהבת אותך אגב את עדיין בבאר שבע ??

י yuval

New member
כל הכבוד =)

אני שמחה לשמוע את הדברים שהוא עושה למען תושבי הצפון.... בכל זאת אני חיפאית וזה מחמם את הלב

BaRbiK

New member
דניאל, פשוט כל הכבוד!!

גם על המכתב באתר וגם על זה.

למעלה