כמובן המתכון ותמונה מלמעלה
עוגת בצק ופירות יבשים / שרית FRIGE לבצק: 1 ק"ג קמח 1 שימרית 1 כוס חלב 2 ביצים קורט מלח 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס מים 3/4 כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט טרי) 1/2 כוס שמן מערבבים את כל החומרים רק עם רבע כוס שמן, לאחר הלישה שופכים את השמן מעל ולשים ממש קצת. לכסות בניילון נצמד ועל זה מגבת ולהתפיח כחצי שעה. למילוי: 100 גרם שזיפים מיובשים 100 גרם תמרים יבשים 100 גרם משמישים 100 גרם צימוקים שחורים ולבנים 100 גרם פקאנים קלופים 1/4 כוס יין אדום 1 מיץ מתפוז סחוט במעבד מזון לקצוץ טוב טוב. בידיים משומנות לקרוץ מהבצק עיגולים לשטח על היד, למלא בכפית גדושה של המלית ולגלגל, לעטוף את המילוי בבצק, להניח על משטח משומן. צלחת עם קינמון וסוכר צלחת עם קקאו וסוכר לשמן תבנית (השתמשתי בתבנית סיליקון בצורת סיר פלא), לגלגל כדורים בקינמון והסוכר ולהניח בתבנית, לגלגל כדורים בקקאו והסוכר ולהניח מעל כדורי הקינמון, כך לעשות עוד פעם, שיצאו 4 שכבות. למרוח בביצה ולתנור. להוציא מהתבנית. לסירופ: להמיס 1 כוס סוכר עד שנהיה קרמל, להוסיף 1 כוס מים ולבשל כ-2 דקות. לצקת מעל העוגה, נוזל גם לבפנים.