דרושים בפורום

../images/Emo124.gif דרושים בפורום ../images/Emo43.gif

מסכם שבועי- מישהו/י שייקחו על עצמם מידי שבוע לעשות עדכון שבועי כמו שעשיתי עד כה.
פינת הסיטואציה בפורום- כל יום תביאו סיטואציה שקשורה לאחים ואחיות וכל אחד ירשום מה היה עושה במקרה כזה. זקוקה למשתתף שיהיה אחראי על הפינה מבחינת לכתוב כל יום סיטואציה.
פינות אחרות בכלל- תביאו רעיונות לפינות שהייתם רוצים שיהיו
כל מי שייקח על עצמו את פינת הסיכום השבועי והסיטואציה יתוגמל בהתאם

WOW אילו משימות שדורשות

תשומת לב מרובה , בהצלחה למי שיהיה מוכן לקחת על עצמו את התפקידים הללו.

../images/Emo45.gif

בהחלט תפקידים שהם לא קלים כפי שנראים, מניסיון בתור אחת שבכל פורום כמעט עשתה סיכומים שבועיים- זה מעייף
ולא תמיד יש ההערכה אבל זה כלי חשוב לדעתי לפורום. ולגבי הפינות- אשמח להצעות לפינות בפורום

סיכום שבועי - אין מצב

לא מביאים עוגה שאתה אפית לבית של הקונדיטור מספר אחת. לא מתאים.

פינת הסיטואציה לדוגמא...

אולי פינת "על ספת הפסיכולוג"- כל שבוע לעשות שרשור של דברים שמציקים לנו במשפחה וכו'- את תהיי אם תרצי אחראית על הפינה, לפתוח אותה מידי שבוע, להשתדל לענות עליה וכו'.

Dorin555

New member
אוקייי

אני מאמצת את פינת "על ספת הפסיכולוג" ביום רביעי בכל שבוע אני אפתח אותה

נסיכונת מקסימה - סיכום שבועי

הסיכום אכן עושה משהו כאילו חשבון נפש אני יודעת שבפורום שהייתי הערה בסיכום גרמה לפיצוץ כזה שיותר אני לא כותבת שם שמחה לקרוא בפורום הזה שלך ואת אכן נסיכה קסומה כולם מתלהבים מהסיכום השבועי אבל זה כמו ביקורת על הסרטים שכולנו ראינו את הסרט , יש בזה טוב ויש בזה קצת סיכון

נסיכההההההה, שנים שלא ראיתך../images/Emo24.gif

בד"כ בוחרים בסיכום השבועי הודעות ענייניות, שמה את כל ההודעות אבל רק את אלה שרלוונטיות לנושא הפורום, כך שלא חושבת שיש סיבה שמישהו ייפגע פה. להיפך- אולי זה יאתגר אותכם לכתוב שאלות ולהעלות נושאים לדיון

אם היה לי אינטרנט בדירה הייתי פותחת

איזו פינה... אולי בעוד חודש- חודשיים אני אתחבר ואז אני אוכל לפתוח פינה או שתיים

למעלה