דרושים לאתר

../images/Emo124.gif דרושים לאתר../images/Emo70.gif

אני מחפש תמונות מתכניות טלוויזיה שגלי השתתפה בהם: ראש כרוב, שירים קטנים ומשפחת עזאני... אם למישהו יש, אני אשמח
זה בשביל לפתוח לתכניות האלה עמודים באתר, פשוט אין לי כלום על זה...

שרית7

New member
כשאני חושבת על זה אין לי אפילו

תמונה אחת מראש כרוב אבל יש לי קטע קטן בוידאו אולי אתה יכול לצלם את זה עם מצלמנ דיגיטלית

sarit29

New member
הבעיה שזה בלי גלי... אלא רותי נבון

תתפלא אולי למישהו אחר כן יש חומר מראש כרוב

../images/Emo4.gif

לא לשכוח שאני צריך תקצירים לשוברים, ראש כרוב, משפחת עזאני ושירים קטנים. יש לך תמונות ממשפחת עזאני? בקשר לשירים קטנים, נראה לי שלרובי יש את הקלטת, אז אפשר להעתיק את התקציר שמאחורי הקלטת, וגם לסרוק את העתיפה

עדכונים באתר + משחק../images/Emo188.gif

כמו ששמתם לב, נוספו תמונות ששרית שלחה, בגלריית "גלי כיום", כמו כן נוספו 4 שערי עיתונים. בהמשך היום תתווסף תמונה של גלי ושוש משנות ה-70. ועכשיו למשחק:
הציור השבועי לילד גלי עטרי עלתה לבמה לשיר, כשלפתע ההמון התפרץ לבמה. גלי הלכה לאיבוד. מצאו לאלירן למצוא את גלי

hilali1

New member
אלירן

בקשר לתמונות של השערים, אז התמונה השניה מימין מלאישה בשחור אז כשלוחצים עליה עולה תמונה אחרת. וגם שלחתי לך מייל ...

sarit29

New member
המשחק גדול הרסת אותי

התמונה של גלי ושוש היא משנות ה70

sarit29

New member
סרקתי חומר וסידרתי לך את התיקיות

לפי נושאים כפי שביקשת שאני אוכל לשלוח לך מחר אני רעננה משום מה לא יודעת מה קרה ככה זה כל יום חמישי אנרגיות אדירות הידיעה שמחר לא צריכה לקום ב6:30 ממריצה אותי מאוד

ישששששששששש../images/Emo13.gif

איזה כיף תיהיה לי עבודה לשבת
(סתם לא נורא, אני באמת עושה הכל בכיף) גם אני מלא מרץ פתאום...

sarit29

New member
בכל זאת נראה לי שאני בשלבי התפגרות

אני אקרא קצת ואלך לישון מחר אני עובדת ברדיו... אמנם לא צריכה לקום מוקדם, אבל אם אני אעבור את שעת ההתפגרות אני כבר לא אשן כמו שצריך - מניסיון. אז אני פורשת עכשיו. מעניין אם אסף ייכנס הלילה לפורום לא נראה לי אם הוא לא נכנס עד עכשיו, הוא כנראה באמת עסוק וטרוד מקסימום אני אנסה לתפוס אותו יום ראשון אם הוא לא יגיב כל השישי שבת ואקח ממנו לוח הופעות ועדכונים. לילה טוב

לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אני לא יודע, מחפש מה לעשות אני פשוט לא עייף... רצוי שהוא יגיב לפני יום שני, היום שבו אני חוזר לבסיס...(לא בא לי לקרוא את ההודעה אחרי 10 יום...
) לילה טוב

עכשיו באתר גלריית תמונות של "הלהקה"

חצי ראיתם כבר, ששמתי לפני יומיים בפורום. כעת יש עוד 30 תמונות חדשות כניסה לאתר

למעלה