דרושים/מוכרים/מחפשים/מפרסמים וכו'

tagel47

New member
עיצוב שכפול והדפסת דיסקים

עיצוב עטיפות לסינגלים ואלבומים www.taglit-studio.com

ciconia

New member
קונצרט לחג המולד - 21 בדצמבר

קונצרט חגיגי לחג המולד אנסמבל יפו בארוק עם אורחים חמישי, 21 בדצמבר 2006 בשעה 20:30 מרכז המוסיקה תל אביב יפו, שארית ישראל 10, יפו מיכל אוקון - סופרן טל גזית - אלט דוד נורטמן - טנור איתן הופר - כינור בארוק יסוקו היראטה - כינור בארוק עמית טיפנברון - ויולה דה גמבה זהר שפי - עוגב שרון רוזנר - ויולונה אנו גאים להציג את הקונצרט השני בסדרת אנטיק למוסיקה עתיקה, לרגל חג המולד הקרב ובא. אנסמבל יפו בארוק, יחד עם אורחיו, יבצע מבחר קטעים מתוך "משיח" של הנדל ואורטורית חג המולד של באך, וכמו כן שירים מסורתיים לחג המולד. לאחר הקונצרט הנכם מוזמנים לקבלת פנים, בה יוגש כיבוד קל. כרטיסים למופע עולים 50 ש"ח בלבד, והכניסה לילדים ובני נוער חינם. תוכלו להזמין כרטיסים מראש באתר שלנו. למידע נוסף טלפון: 0544-900744 (שרון) דואל: [email protected] בקרו באתר שלנו: http://antique-jaffa.org בברכה, זהר שפי ושרון רוזנר, מנהלים מוסיקליים

k o l t u r a

New member
פסטיבל בוםבמלה 2007!!!

פסטיבל בוםבמלה 2007 יוצא לדרך!!! בשנה זו קולטורה היא המנהלת האומנותית של הפסטיבל. יש לכם מה להציע? יש לכם הרכב, מופע, יצג, או רעיון אחר לתוכן שיתאים להופיע על אחת הבמות בפסטיבל בוםבמלה? אנחנו מחכים לכם! כל המעוניין להציע מופע מוזמן לשלוח מייל ל- [email protected] טלפון לפרטים: 03-5187238 או 0542-177917

zakipeled

New member
שלומות

אני מעוניין להקים להקת רוק כבד אנא המליצו לי היכן דרך הרשת אוכל ליצור קשר עם זמרים נגנים פוטנציאליים?

zehava d

New member
מקהלת א-קפלה

לאלה מכם שאוהבים לשיר, מקהלת א-קפלה (קולות בלבד ללא ליווי כלים) מחפשת טנורים ובסים. מדובר במקהלה צעירה (גילאי 20-30+) ומגובשת (14 זמרים), בעלת רפרטואר מגוון - מוסיקה עברית, מוסיקה קלאסית, ג'אז, גוספל, מוסיקת עמים ועוד. נדרשת יכולת קריאת תווים ושמיעה מוזיקלית טובה. למעוניינים - נא לפנות לעומר במייל - [email protected] פרטים על המקהלה באתר www.domino.co.il

גאיה 14

New member
קורס דרבוקה ב"דראם סנטר"

קורס דרבוקה למתחילים, מיועד למבוגרים. 8 מפגשים שבועיים. היכרות עם הדרבוקה והפולקלור הערבי\ מזרח תיכוני\בלקני. בהנחיית המתופף רוני צדיק. לפרטים- 09-7667364

zehava d

New member
שכחתי לציין

החזרות מתקיימות פעם בשבוע בימי שישי בירושלים.

Xknight

New member
מחפש בנרות:) שותף ליצירה,

אני בן 21 מהמרכז, כרגע מלחין ועובד על מס' שירים, אבל מחפש מישהו שגם יודע לשיר.. ההשפעות שלי: מיוז, אביב גפן, רדיוהד, נירוונה, גרין דיי.. מי שמעוניין שישלח לי מסר לפרטי, אני מוכן להשקיע בזה הרבה.

למעלה