דרושים/מחפשים/מוכרים/מפרסמים וכו'

Asher29

New member
מי רוצה לנגן בגיטרה? ../images/Emo168.gif

חברים יקרים אני מלמד גיטרה (כל הסוגים) אצלי בסטודיו, שנמצא במרכז ת"א.. מדובר בשיעורי מוסיקה לכל הרמות. השיעורים כוללים: אילתור, תווים, תאוריה, פיתוח שמיעה, קומפוזיציה, סגנונות וכו'.. והבונוס המתוק הוא, שלתלמידים שלי אני מפיק סקיצות של חומר מקורי, כולל הלחנה, עיבודים והעלאה של כלים חיים- במחירים ממש..ממש נוחים! בחיי!

yoavr15

New member
דרוש מתופף!!!!

דרוש מתופף עבור הרכב גראנג'/רוק מאזור מודיעין ות"א בני 22+, חומר מקורי המתופף שיבוא יחליף מתופף קיים אנחנו לא מבזבזים את הזמן שלנו על מתופפים שהם לא ברמה או לא בסגנון עם יש מישהו שהוא רציני ומעוניין להתקדם מהר! שיצור איתי קשר כי ישנם עוד פרטים רבים. (עם אמרתי למישהו שהעניין לא אקטואלי, אז הוא שוב אקטואלי) הלהקה רצינית ביותר ומשופשפת מאוד! יואב 0544942142 www.myspace.com/carboncarbon [email protected]

rukia chan

New member
דרושים/דרושות נגנים ללהקה

טוב, אני מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום בפרסום ההודעה, אבל.... שלום, אני גל, בת 15 וחצי, מנסה כבר כמה זמן להקים להקה. הלהקה היא סטנדרטית, לא משהו כבד והשירים הם מקוריים. יש לי גיטריסטית וקלידנית, ואני הווקאליסטית. אני מחפשת באסיסט/ית ומתופף/ת. אין חובה לניסיון גדול, אבל קצת ידע בתחום ומעט כישרון לא יזיקו. רצוי מאוד שאלו שפונים אליי יהיו מאזור המרכז. לכל מי שמעוניין לדבר איתי בנושא או להתעדכן בפרטים נוספים, יכול ליצור איתי קשר בפלאפון של 057-6637141 בכל זמן אחרי השעה שתיים וחצי. אפשר גם לשלוח לי מייל לכתובת [email protected] מקווה לתשובה בקרוב, גל.

inbal287

New member
../images/Emo124.gifדרושים/מחפשים/מוכרים/מפרסמים וכו'

לכאן
.

למעלה