דרושים/מחפשים/מוכרים/מפרסמים

JUNKISH

New member
מחפשת הרכב!!

שלום ! אני זמרת, שרה רוק בלוז ג'ז ,אם יש לכם משהו להציע לי דברו איתי =)

Aerosmith2006

New member
אנא עזרו לנו....

עזרו לנו, מעריציי להקת אירוסמית' להביא את הלהקה לארץ על ידי חתימה על העצומה הבאה, רק שם מלא ומייל שלא חובה לחשוף. זה מאוד חשוב לנו, כל חתימה שווה המון... אנא השתדלו להפיץ, ברשימת המייל שלכם, באינטרנט, בכל מקום שאפשר. מודים לכם המון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=923&pId=104&answer=1

mor h wylde

New member
חובהה לשמוע , פשוט מדהיםם!!ל..

לאוהבי הסאונד והפילים היפים, לדעתי, הרכב מדהים!!! http://www.myspace.com/finkeltrio שמעתי ואהבתי מאוד!!! ממליץ בחום לכולכם!!

inbal287

New member
../images/Emo124.gifדרושים/מחפשים/מוכרים/מפרסמים

לכאן בבקשה [לא שתתחשבו בזה בכל מקרה
].

Xknight

New member
מחפש נגנים שאוהבים נירוונה, גרין די

גאנס רוסס, לנגן לכיף שירים של הלהקות האלה, ו אולי גם להקים להקה:) אני בן 21 מחולון. המייל שלי: [email protected]

shayl4

New member
דרושים נגנים ב- קלידים,גיטרה,ובס !

שלום ,שמי שי, ואני מחפש אתכם אלו שממש אוהבים לנגן אבל בגלל השיגרה-(לימודים,צבא,עבודה וכ"ו)- זה לא ממש יוצא. אני מנסה להעלות ארוע בלתי רגיל עם מופע קוורים גדול באחד מן המועדונים הגדולים בארץ. אני עצמי שר או יותר נכון שרתי בצורה מקצועית עד לפני מ'ס שנים- אבל שוב בגלל השיגרה וחוסר זמן נאלצתי להזניח את החלום הישן. אז באם אתם אוהבים מוסיקה כמוני- ישראלי- היהודים/רמי וריטה/אריק/שלום חנוך/ שלמה ארצי/יהודה פוליקר/ברי סחרוף/נטאשה/אסף אמדורסקי/דנה ברגר/יהודית רביץ/אביתר בנאי ועוד רבים וטובים. בלועזי- אלאניס/הדלתות/פיל קולינס/רד הוט צילי פפרס והרשימה עוד ארוכה.. בקיצור באם אתם אנשים שחיים ונושמים מוסיקה ואוהבים לנגן- אתכם אני מחפש!! חשוב לי לציין שזמן החזרות והמופע עצמו הוא ללא תשלום!- מדובר באנשים שבאמת אוהבים לנגן ולתת בראש ולבלות עם אחלה אנשים. אז באם אתם מאזור השרון-:כפר סבא/הרצליה/רעננה/רמת השרון/הוד השרון/נתניה- החזרות יערכו בחדר חזרות מקצועי בשעות שנוחות לכם-(בעיקר בשעות הערב). אני יותר מאשמח לשמוע ממכם בתשובה חזרה למייל שלי- [email protected] ספרו ליקצת על עצמכם,והאם יש ניסיון קודם ובכלל מי אתם- ואני יחזיר לכם תשובה- ואני מניח שגם נדבר! תאמינו לי לא תצטערו- שיהיה לכם אחלה שבוע שי

ttg

New member
מצייר/מעצב/יוצר אומנות פלסטית? כנס

אני מחפש מישהו/י שמעוניין/מסוקרן לעצב עטיפה/קונספט ויזואלי לאלבום. מדובר בפרוייקט גדול ללא מטרות רווח. מי שמעוניין/מסוקרן = בפרטי.

adisded

New member
לחובבי מוזיקה לא ממוסחרת unr.co.il

וגם מקום טוב לאחסן את המוזיקה שלכם, ללא מטרות רווח או פרסום: אשמח לתגובות: [email protected] תודה, מנהל האתר.

alonu

New member
www.unr.co.il

העלתי מוסיקה לאתר הזה תמהרו אין הגבלה לכמות השירים www.unr.co.il

LiranSystema

New member
Systema Teleion - בהופעה בבארבי!

אוקיי חברים, אז אחרי חתימתה של שנת 2006, שנה עמוסה במופעי רוק ויצירה מוסיקאלית הגיע הזמן לפתוח את 2007 עם פרוג מטאל משלנו, בעברית, מקורי, מרגש! ב20 לינואר, יום שבת, בשעה 22:00 סיסטמה טליון תפקוד את בימת הבארבי ותעלה מופע פרוגרסיב מטאל מקורי המספר את סיפור יעל וסיסרא התנ"כי כפי שלא סופר עד היום. זה הזמן להגיע ולהראות שיש בשביל מי ובשביל מה לעמול, להשקיע, לתת מעצמך את כל מה שיש לך ויותר מנת ליצור משהו אחר, איכותי ומשובח! פרטים בפלייר המצורף.

טרי רוז

New member
דרוש בסיסט להרכב פ'אנק בחיפה

דרוש בסיסט להרכב פ'אנקי ג'ז בחיפה יש חדר חזרות בחינם יש מתופף, גיטריסט, סקסופוניסט וזמרת יש חומר מקורי מודפס ומסודר עבודה עם ראש פתוח ורציני לפרטים - [email protected] 0525649590 רותם

Omaggio

New member
הופעת ג'אז לטיני ב5 שפות 9/1/07

OMAGGIO- הרכב ג'אז לטיני בהשפעות מוסיקליות מגוונות ומיוחדות, מופיע במועדון הארטל בירושלים (רחוב הלני המלכה) ביום שלישי 9/1/07 שעה 21:30. שירים בשפות שונות, יוונית, עברית, אנגלית, פורטוגזית וספרדית, חומר מקורי וקאברים. שירה- נטלי אוריון בס- יואל שושני גיטרה- יועד שושני תופים- דודו יששכר קלידים- פטריס אברהם למברוסו כלי הקשה- אברי מטיאס

jikh1

New member
כיתת אומן עם הזמרת רונית שחר

פרטים ב- WWW.RONIT-SHAHAR.CON

Doppelganger

New member
להקת GrotesQue מחפשת זמר!

להקת גרוטסק מחפשת זמר עם זמן פנוי ורצון להשקיע, משמעת עצמית ומוטיבציה. אנו להקה עם נסיון של למעלה משנה והופענו כבר לצידן של להקות גדולות כמו: אלמנה שחורה, Distorted ועוד. אנו להקה רצינית ומקצועית (המכילה קונטרה-בס, קלידים, גיטרה ותופים) אשר זקוקה לזמר שמסוגל לשיר גם נקי וגם גאולינג, אנחנו לא דורשים נסיון – רק כישרון, הרבה רצון טוב ורצינות, כולם מוזמנים. ליצירת קשר: רותם, 7691660 - 054 Email: [email protected] ICQ: 111227361 יואב, 3054756 - 054 Email: [email protected] ICQ: 64805879

alexkarpel

New member
סנדאות סינתזה ומאסטרינג לחודש ינואר

סדנת מאסטרינג נוספת עם טלי כץ לחודש ינואר: ----------------------- חודש נוסף נפתח ברזוננס... ואיתו, האטרקציה החודשית הבאה: סדנת המאסטרינג עם טלי כץ!! הסנדא מתרחשת ב-19 לינואר, יום שישי במכללת רזוננס כמובן, בשעה 10:30 בבוקר... נפתחת כעת ההרשמה לסדנא נוספת בחודש פברואר. אנו מקווים שסגרתם מקום מראש, כי סביר להניח שגם סדנא זו תהיה מלאה עד אפס מקום. סדנת סינתזה במוסיקה אלקטרונית עם אסף דר – החלה ההרשמה: ----------------------- אם עוד לא נחשפתם אל מאסטרו הסינתזה אסף דר, עכשיו בהחלט יהיה הזמן המתאים... בואו ללמוד כיצד עושים את ה-KICKDRUM הפאנצ'י הזה בדיוק כמו שחיפשתם, איך יוצרים פאדים דינמיים, סאונדים שזזים וסיקוונסים שלא נשארים חייבים - ההרשמה מתחילה ע כ ש י ו !!! הסדנא תתקיים במכללת רזוננס, ב-26.1 בשעה 10:30 בבוקר. בידיעות נוספות: · נותרו עוד 3 מקומות במסגרת קורס המיקס\מאסטרינג החדש שלנו (MME)... ניתן להירשם במשרדי המכללה

למעלה