דרושים!!~ רעיונות לקליפ יומולדת

Little Ray

New member
../images/Emo124.gifדרושים!!~ רעיונות לקליפ יומולדת ../images/Emo202.gif

אכן גברותיי!
עוד חודש במדיוק!~ חוגג ידידינו האהוב טום פלטצ'ר את יום הולדתו ה25
וזוהי סיבה למסיבה
או לפחות סיבה מספיק טובה כדי לראות לו עד כמה אוהבות אותו 1238 בנות ישראל
ננסה לעשות את הקליפ במפגש הקרב ובא
אך אבוי!
אין רעיון! בשביל זה צריך אותכן
תביאו רעיונות, המצאות, פיתוחים וחדשנויות
ואנחנו ננסה לפתח לרעיון יומולדת פצצתי
כמו שטום ראה את הקליפ החתולי
שלנו שנה שעברה, גם השנה.. נביא אותה בהפוכה! ~או משהו מגניב כזה או אחר~ תנו לרעיונות להשתלט ותנו בראש!

חשבתי אולי לשלב את הבגדים מהסרט

"מסע על הכוכבים" וכאילו שיהיה משהוא בנושא הזה אבל זה נראה לי פתאום דבילי [=

../images/Emo34.gifחשבתי על רעיון O:

אבל הרעיון הזה ממש דורש השקעה .. אפשר אולי לעשות שילוב של כמה קליפים של מקפליי. להתחפש וכאלה . D: זה יכול להיות מגניב. ובאמצע אחד השירים אומשו לעשות סופריייייייייייייייייייייייייייז ולהכנס עם קונפטי ומשרוקיות וכאלה ולשיר לו מזל טוב, ולברך כזה בקצרה וזייהו :)

XסתוניקX

New member
לקחתי את הרעיון למקום טיפטיפה אחר

אפשר לעשות כזה קטעים קטנים של הקליפים שלהם רק שאנחנו כאילו עושות את הקליפים אבל בפרודיה.. כאילו לעשות כמוהם אבל כאילו לצחוק עליהם.. ואז כזה בעריכה לקטוע את אחד הקטעים ולעשות את הסופרייז ולהמשיך... למשל על טרנסילבניה זה יכול להיות ממש מצחיק!!

../images/Emo34.gifכןכןכןכן לזה התכוונתי.אבל לא

הסברתי את עצמי כמו שצריך D: זה ממש מעולה עם טרנסי . וגם עם סוריז נוט גוד אינף . אבל הקטע שצריך להביא אביזרים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה שלא נעשה,

צריך לעשות את זה קצר וקולע כמו שנה שעברה עם החתולים. :) כי אם זה ארוך, אז זה חופר ומייגע לרוב. |: ואז אין להם כוח לראות את זה.XDDD והייתי אומרת רעיונות, אבל אני לא יצרתית בשיט, XD ואינלי רעיונות -.-" אז...XD

polly88

New member

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifא ד י ר~!@#$%^&*

אבל זאת עבודה מטורפת! אני לא חושבת שיש סיכוי שנוכל לעשות דבר כזה אבל הקליפ עם הבלונים יכול להיות טוב! אם ננגן אם בלונים יומולדת שמח או שיר שלהם.. אני לגמרי בעד זה

../images/Emo34.gifהרגע עלה לי עוד רעיון .אבל זה לא לפורו

ם. מי שתהיה מחוברת היום במסנג'ר אני אעשה ועידה מלא זמן לא עשינו. מי שרוצה להוסיף אותי [email protected]

למעלה