דרושים רעיונות!

Springy

New member
../images/Emo124.gif דרושים רעיונות!

שלום לכולם! ביום ב' אני הולכת לחתונה, ואין לי שום מחרוזת מתאימה לחולצה שתכננתי ללבוש (בתמונה). ראיתי חרוזי מולטיקאט בגווני ירוק מקסימים ומאוד "בא לי עליהם", אבל אין לי מושג איך להכין מהם שרשרת. כל רעיון יתקבל בברכה - גם מחומרים אחרים. ובבקשה - לא מורכב מדי, כי אני ממש מתחילה בתחום. המון תודה!

talilim1

New member
מה דעתך על שרשרת כמו בסדנא?

ראית מה טליה לימדה אותנו? זה יכול להיות לך יפה ומתאים לחולצה המיוחדת שלך... תעשי עם ציפים חומים ומולטיקטים ירוקים.... תעלי תמונה שנוכל לראות....
טלילים

Springy

New member
חשבתי על זה, אבל לא נראה לי שיהיה

לי נוח עם שרשרת כזו במסגרת כל ההשתוללויות שיהיו בחתונה... אבל תודה רבה על הרעיון

wildspirit

New member
רעיונות ../images/Emo4.gif

יש המון אבל השאלה מה הכיוון ?? האם את רוצה שרשרת שהיא בעצם כמו קולר צמוד? או שאת רומצה תליון שאליו מחובר סרט או שרשרת? משהו צמוד לצוואר או ארוך, נופל לכיוון החזה?? אני יכולה לחפש לך מלא דברים השאלה מה הכיוון שלך? כמובן שיהיה מדהים עם החולצה הזו שילוב של ירוקים - יש ירוקים כהים כאלה כמו בצבע של בקבוק בירה שהם פשוט וואוו בינתיים מנסה לחשוב על רעיון

Springy

New member
'סתבכתי... ../images/Emo6.gif

זה צריך להיות משהו שנוח להשתולל איתו... נראה לי שיתאים לי משהו די קצר וקרוב לצוואר, אולי משהו מהשרשראות הללו שיש בהן שתיים-שלוש שורות, כשאחת קרובה יותר לצוואר והשורות האחרות קצת יותר רחוקות... אם יש לך או למישהי רעיונות/דוגמאות - אני אשמח... אני נורא גרועה בקטע של השילובים (למרות שברור לי שאני רוצה את המוליטקאט הירוקים שראיתי, אין לי מושג עם מה לשלב אותם ואיך)

wildspirit

New member
בהחלט 'סתבכת ../images/Emo6.gif

הבנתי מה הכוונה שלך לגבי השרשרת אולי משהו כמו זה?

Springy

New member
אכן הבנת את כוונתי, ושאלות:

בשרשרת הראשונה: מאיזה חוט היא עשויה? האם כל החוטים צריכים להיות באותו אורך? בשרשרת השניה - את חושבת שאפשר להכין את זה על חוט דיג? עשיתי כמה שרשראות קשירות עם חוט שעווה, אבל הוא נראה לי גס וכהה מדי ללוק שאני רוצה הפעם. האם צריך לעשות את כל החוטים באותו אורך כדי להשיג את המראה הזה או באורכים שונים? בסוף פשוט מחברים הכל לתוך מסתיר קשר? סליחה על הפצצת השאלות (ועוד בשעה כזו...
) והמון תודה!

wildspirit

New member
תשובות:

(אני מרגישה כמו בבית ספר
- אני יענה לך בהתאם
) 1. השרשרת הראשונה עשויה משרשראות דקות ביותר והחוטים באורכים שונים. את מתחילה מהראשון שהוא ההקף של הצוואר ואת השניים האחרים את מאריכה בעוד 3-4 ס"מ. ואץת כולם את סוגרת תחת מסתיר קשר אחד (מסתיר קשר של חוטים) 2. השרשרת השניה זה אכן חוטי דיג כמובן שבין כל חרוז יש קשירות, וגם כאן האורכים שלהם שונים כשאת מתחילה בעצם באורך הבסיסי שהוא הקף הצואר ואת מאריכה את השאר עוד איזה 3-4 סמ ואכן את סוגרת גם כאן תחת מסתיר קשר אחד (כאן את יכולה להשתמש במסתיר קשר ןחרוז מעיכה. מקווה שזה מספיק מובן אם לא אני כאן

היי ספרינגי!

לדעתי זה יהיה מהמם עם שילובים של זית ובורדו! השרשרת הראשונה שוויילדי העלת יהיה מקסים עם השילוב הזה. בהצלחה.

Springy

New member
תודה לכן, ושאלה אחרונה (לבינתיים)

מחר אי"ה אני במשולש לראשונה בחיי: איפה המחירים הכי טובים על מולטיקאט?

wildspirit

New member
כנסי לדיאור או לאבגד

שם יש את החרוזים הכי זולים אל תשכחי שאם את עושה את השרשרת הראשונה את צריכה - מעבר לחרוזים, מסתירי קשר לחוט, חרוזי מעיכה די הרבה כי אחרי ולפני כל חרוז את שמה חרוז מעיכה, סוגר כמובן ושרשרת - הכי דקה שיש - ללא טבעות אלא שרשרת חלקה אה ועוד משהו - ללכת עם רשימה בדיוק מה את צריכה וכסף מזומן כמה את מקציבה לעצמך ולא כרטיס אשראי ראי הוזהרת

למעלה