דרוש/ה מנהל/ץ שותף/ה לפורום

Nienna17

New member
../images/Emo124.gif דרוש/ה מנהל/ץ שותף/ה לפורום ../images/Emo124.gif

אני מתגייסת עוד חודש וחצי, ואף על פי שאני כנראה אשרת על אזרחי ואולי אחזור יומיות אני בכל זאת זקוקה למישהו/י בעזרה לשימור הפורום שיהיה פעיל ולשמור על סדר וארגון, בזמן שאני כנראה פחות אוכל לדאוג לזה. כמובן שתם צריכים להיות מעל גיל 16, אבל רובנו כאן כבר עברו את הגיל הזה
. אתם יכולים להגיב או לשאול שאלות פה או במסרים. אני באמת אשמח אם יהיו אנשים שבאמת רוצים לעזור לי, כי אם אין מנהל, הפורום ייסגר
. ואנחנו לא רוצים שזה ייקרה. תודה, מנהלתכם האהובה, נטלי

הייי אני אשמח

היי נטלי אני אשמח לעזור לך אבל מה שכן איו לי מושג בפוטו אם אני אוכל לעזור בדברים אחרים בכיףףף...

Nienna17

New member
חח לא חושבת שזה יעבוד

גם את יחסית חדשה בפורום, ובלי הבנה בפוטושופ או ריטוש, אני לא חושבת שזה באמת יעבוד. אבל תודה על ההצעה

היי ...

איממ גמאני ישמח לעזור אבל לדעתי יש אנשים שיותר מתאימים ממני ושיותר זמן פה ממני =] ובהצחלה בצבא D:

mayarub

New member
לפי דעתי צריך לערוך הצבעה

לפי דעתי צריך לערוך הצבעה עם חברי הפורום ולהגיע להחלטה למועמד שבאמת מתאים ומבין בכל אופן אני בוחרת ב.... NLO וזו דעתי מקווה שהוא בכלל מעוניין יום טוב מאיה

Nienna17

New member
זה גם לא קשור להצבעה

זה קשור למי שמעוניין. אם NLO יירצה, אני בשמחה אמליץ עליו, כי הוא באמת עוזר ותורם לפורום. השאלה היא האם יש לו עניין בכך?

NLO

New member
../images/Emo140.gifתודה נשמה,

ותודה גם לכל התומכות.
אבל נכון לעכשיו אני לא מעוניין בניהול פורום.

Nienna17

New member
את בכלל משתתפת פעילה בפורום

למה שלא תציעי את עצמך?
.

Rayu4ka

New member
אמממ אני ישמח :)

ובידיוק עוד חודש וחצי מתאים לי נסיים עם הפסיכומטרי

Nienna17

New member
דרישות מנהל

שמירת סדר, לתת את הפושים לפורום, וכל מה שתצפה ממישהו שלוקח אחריות על פורום. חשוב לדאוג לסדר של שרשורים, אם יש וויכוחים לא רצויים, אם יש צורך אז להתערב. וכמובן החשוב מבין כולם, זה באמת להיות בעל רצון לנהל את הפורום ולהראות נוכחות לעיתים תכופות אם לא כל יום.

Nienna17

New member
אם היא רוצה

התפקיד שלה, ואת זה היא כבר יודעת
. אבל, לצערנו, אני לא חושבת שהיא בעניין
.

תודה על המחמאה ../images/Emo24.gif

יהיה לי 16 רק ב7 לאוקטובר
אני יודעת שאני נשמעת יותר גדולה
. יש כאן הרבה אנשים עם נסיון של הרבה זמן בתחום וגם כאלה עם מוטיבציה להשקיע בפורום הזה... לי אין כח ואני לא מספיק אחראית
אהבתי את החתימה
(בדיוק הייתה לנו היום שיחה בשיעור ספורט על השתמטות. ואני הצגתי את דעתי שאני לא סובלת משתמטים. שונאת שונאת שונאת. כמובן שקיבלתי התנפלות וסקילה מצד מישהי שהחליטה שכל אחד יעשה מה שבא לו בחיים וזה לא אמור להיות ענייני. אני גם שונאת אנשים טיפשים.).

c o e x i s t

New member
../images/Emo6.gif תודה

כן אני לא סובלת משתמטים אבל מה שאני יותר לא סובלת זה כאלה שלא עושים שירות לאומי אם הם משתמטים מהצבא.. לכבוד היומולדת ניתן לך מתנה לנהל ת'אתר
טוב אז ייאלה או NLO או מאיה לשילטון!

למעלה