../images/Emo124.gif /דרוש/ה מנהל/ת לפורום הזה
חברים יקרים, צעדנו ביחד כ- 14 חודשים, והיום אני עומדת בפרשת-דרכים והחלטתי לפרוש מניהול הפורום. אין זה סוד שמזה זמן מה אני משקיעה כאן פחות משעשיתי בעבר, מאחר שניהול פורום חלומות גוזל הרבה זמן ואנרגיה ממני. חשבתי בתחילה שזהו עניין זמני, ושאהיה מסוגלת לשוב ולהשקיע כאן כבעבר. אלא שהעובדה שהודעַתי מיום ראשון - ההסבר שנתתי על העדרותי מכאן, שנשארה "ביתמותה" (למעט גילי הנפלאה - הדיירת החדשה בדירה ממול
) - די הוציאה לי את הרוח מהמפרשים. משום שמתוך כל מבקרי הפורום, בהם כאלה שישבתי במשך שעות ארוכות לעזור להם, לעודד, להושיט כתף וכו' - איש לא מצא לנכון לתת איזו מילה טובה... אז זה אומר דרשני, ואדם צריך לדעת לקרוא את המפה ולהבין. כתבתי אתמול משהו בפורום מיסטיקה על "זכות הבחירה" - על כך שאנחנו בוחרים איך להגיב להתרחשויות בחיינו, ונתתי שם דוגמא לכך שגם עלבון הוא בחירה. אז אני לוקחת את מלוא האחריות על הבחירה שלי - אני בוחרת להעלב, ובעקבות זה בוחרת לפרוש. אנא מכם, המנעו משרשורי "בהצלחה" או התנצלויות כאלה או או אחרות... ומי מכם שרואה עצמו מתאים ומעוניין בניהול הפורום הזה - פנו אלי במסר אישי בענייין.
ויום נפלא לכולכם
חברים יקרים, צעדנו ביחד כ- 14 חודשים, והיום אני עומדת בפרשת-דרכים והחלטתי לפרוש מניהול הפורום. אין זה סוד שמזה זמן מה אני משקיעה כאן פחות משעשיתי בעבר, מאחר שניהול פורום חלומות גוזל הרבה זמן ואנרגיה ממני. חשבתי בתחילה שזהו עניין זמני, ושאהיה מסוגלת לשוב ולהשקיע כאן כבעבר. אלא שהעובדה שהודעַתי מיום ראשון - ההסבר שנתתי על העדרותי מכאן, שנשארה "ביתמותה" (למעט גילי הנפלאה - הדיירת החדשה בדירה ממול