האזעקה הראשונה שלי

../images/Emo124.gifהאזעקה הראשונה שלי../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif

אז נסעתי לקרית מוצקין היום.. נשמע טפשי אבל באמת רציתי לדעת על מה המהומה.. כשגרים בת"א לא ממש מבינים... אז בדיוק סיימנו לאכול ארוחת ערב ונשמעה אזעקה מחרישת אוזניים, הלכנו לממ"ד.. המשפחה שלי גרה בקומה 12, אין זמן לרדת למקלטים. בכל מקרה מודה שאני לא מפחדת מהמלחמה, אבל דואגת שכולם יהיו במרחב מוגן ושהכל יעבור בשלום... ורינתו"ש ומירבו'ש מקווה שהכל בסדר אצלכן... בדיוק היום אמרתי לך (לרינת) שיש מצב שהיום יהיו טילים על חדרה ואני מקווה שהכל בסדר אתכם ושאתן לא מפחדות.. כל הקווים נפלו כולל קווי הבזק אצלכם.. כי עדיין לא רגילים לזה בחדרה.. בכל מקרה אל תפחדו, תעשו מה שאומר פיקוד העורף והכל יהיה בסדר, אין מה לפחד, סומכת עליכן. תשרשרו פה שהכל בסדר. יום שקט...

perrinat

New member
גם שלי../images/Emo178.gif

איזה מקלט ואיזה בטיח, אין לנו פה כלום
הכי קטע שהשכנה דופקת בדלת ושואלת אם יש לנו ממ"ד(לא...
) והיו אצלה משפחה בביקור והם נסעו הביתה, וכולי צועקת להם "לאאאאא, אסור, זה יותר מסוכן, יש דלק באוטו..." וזה במקביל לזה שירדתי לפזצת"א במסדרון, ושמעתי בומים...
אבל אני גיבורה

פזצת"א חחח

תמיד ידעתי שאת גיבורה... עכשיו את יכולה לראות כוכב נולד בשקט.. פה רואים, אז אני נאלצת לראות ברקע איך הם הורסים את "שלווה". הלהקה.. אבי קורן... אך... מה עשו לשיר שלך..

hilali1

New member
איזו מן שלווה ולא עושים שום דבר..

העיקר שיש כוכב נולד

Rachel47

New member
הוווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *רועדת* גיבורה שלי
די נו אבללל..מתי את באה לת"א
(ו..פזצט"א
עם ט'
)
איך כל הזמן אמרתי לך שתבואי לכאן..ואת אמרת שכשתיפול קטיושה בחדרה תבואי אז אז..בואי
אני עדיין השוק שזה הגיע לחדרה
|מפחדת|

papashdon

New member
הו. לא ידעתי שאת גרה שם../images/Emo12.gif

תשמרי על עצמך...עד כמה שאפשר.

papashdon

New member
שרשרתי את זה לרינת../images/Emo12.gif

או ש..לא
מוזר. בכ"מ, שגם הם ישמרו על עצמם..O:

shir828

New member
../images/Emo9.gif הכל בסדר (בנתיים)

אני גרה באמצע
אז.. אז.. אני טיפה מפחדת בכל זאת אז התחלתי לתחקר את אמא שלי על המקלט (אם יש שירויתם וכו'..
)

עדי C

New member
יוו איך ששמעתי חדרה ישר חשבתי

מירב/רינת
שמחה שהכל בסדר...
אחי קיבל היום זימון למילואים... יום ראשון הוא עולה לצפון. נראה לי שרק עכשיו אני באמת מתחילה לפחד.

hilali1

New member
../images/Emo44.gif לא ממאבדים את הצפון ../images/Emo9.gif

אפשר לצפות במופע כאן תסמנו 1:53:00 זה כשקרן שרה ואחרי כן ב- 1:39:20 ראיון עם קרן

עדי C

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

כמה רציתי לראות את זה... תודה הילה

Rachel47

New member
עוד מעט אני אכנס לראות../images/Emo15.gif

ההופעה הייתה מהממת
את הראיון איתה באמת רציתי לראות

למעלה