האי 3 - החל מה-20 בדצמבר!

Yarinv

New member
../images/Emo124.gif האי 3 - החל מה-20 בדצמבר! ../images/Emo124.gif

התכוננו! עוד חודש ויום תעלה לשידור העונה השלישית של "האי" בערוץ הילדים בשעה 14:30, ממש רגע אחרי שתסיימו לנוח בחופשת החנוכה (לתלמידים שבינינו). ציר העלילה ינוע סביב יהלום ענק ורב עוצמה שנמצא תחת אבטחה כבדה בבירת האי של ימינו. דילן וחבריו מתבקשים לקחת את היהלום היקר למקום מבטחים בימי הביניים. בדרך הם יאלצו להילחם בפיראטים צמאי דם, אבירים ואויבים לא צפויים נוספים, שזהותם תפתיע את מעריצי הסדרה. וכשהעונה תתחיל, אתם כבר תבינו מה הדבר הזה אומר...

וואי נראה לי שהפעם אני דווקא אראה

את העונה הזו כי את העונה שעברה לא ראיתי כלומר ראיתי כמה פרקים אבל זה לא מעניין כמו שהולך להיות מעניין בעונה החדשה.
ירין [הנה כתבתי את שמך ולא כינויך]

ny22

New member
מנהל
ירין - קבל ../images/Emo140.gif כמה טוב אתה עושה לפורום../images/Emo70.gif

תודה רבה!! באמת חיכיתי לתאריך רשמי לתחילת הסדרה. אני אעשה הכל כדאי לראות את העונה הזאת כי לפי מה שאתה מציג הולכת להיות עונה ממש מרתקת וטובה! אגב, אתה יודע מתי יהיה השידור החוזר? (כלומר, באיזו שעה).

Yarinv

New member
עדיין אני לא יודע

שיהיה לי את הלוח שידורים של העונה אני אכתוב בפורום.

תודה על העדכון ../images/Emo185.gif

יפה לראות איך בעונה הראשונה יכלתי לראות את התכנית כל יום ב2 וחצי, בעונה השנייה בערך 3 ימים בשבוע יכלתי לראות ואת השלישית אני בכלל לא יכול לראות ב2 וחצי. נראה את הפרקים הראשונים-נראה אם יהיה שווה לעקוב.

../images/Emo51.gif

כרגיל... את העונה אני אראה ב- VOD בגלל בצפר.. נראה שהולכת להיות עונה חזקה ומרתקת מאוד...מחכה לזה בקוצר רוח!!!

לא מוותרת על יון בחופש חנוכה..

אני ואחותי הולכות לראות אותו בחופש בקונג פו פסטיגל!!! שלא נתגעגע עד שהעונה תתחיל...

למעלה