האלללווו
יצאתם לחופש

פרויז1

New member
../images/Emo124.gifהאלללווו../images/Emo124.gif יצאתם לחופש../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אייכּם? לאן נעלמו העקבות של כו-ווו-ווו-ווו-לם
כמה ימים שאין פה איש. כולם יושבים על הטריבונות, על הספסלים ולא מגיבים? חדל הצניעות הפרסית! קדימה החוצפה הישראלית!!! שַּבֵּה הַמֵגי בֵּחֵייר

niya

New member
מצטרפת../images/Emo168.gif../images/Emo125.gif../images/Emo44.gif../images/Emo56.gif../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

מה העניינים? נגמרו לכם כל הביטויים, השאלות, המנהגים, המילים הפרסיים/יות??? ההללללללללללוווווווווווווווווווווו

פרויז1

New member
רונית ! בואי ונפעיל את התכנית הסודית

זה יחזיר את כל הבנים והבנות הביתה. מדתך?

פרויז1

New member
מזכיר לי את השיר של חיים נחמן ביאליק:

לבדי: כולם נשא הרוח כולם נשא האור בדד בד נשארתי והשכינה אף היא ומשו כזה לא זוכר יותר. הרוח = רוחניות/ישראל אור = ההשכלה והוא המסכן נשרא בדד - בבית המדרש(?)

פרויז1

New member
הערב נוסע לחתונה

זה בעיר קדימה. יש לי גם טרמפיסטים בכיוון הנסיעה הנגדי.
אחחח... איזה פרויקט מעניין עשית לאחרונה?

מלכה411

New member
נסיעה טובה../images/Emo140.gif

פרויז חאן אני מקוה שאתה הולך לחתונה שיהיה בה מוסיקה פרסית:- וזה כדי שלא ידפקו את ראשך רעש התופים. אבל תוכל לפצות את עצמך במוצאי שבת . בהופעה שתהיה בגאלרי פאלס.אז נסיעה טובה ובילוי נפלא
D

פרויז1

New member
תודה רבה

היה נהדר. אבל שירים פרסיים? 2-3 כי הכלה עשתה את תכנית השירים. זאת תופעה שהצעירים לא מסכימים לשים שירים שלא של בני הדור. גם אחי נתקל בעניין דומה - הבת שלו מיררה לי בבכי שאשכנע את אחי שלא יזמין להקה פרסית ? דוֹד ! זה החתונה שלי. זה פעם חיים, ונימוקים מפה עד להודעה חדשה. העיקר שיהיו בריאים

JMac

New member
אני כאן ואפילו מפיצה את "סופ"ש באיראן"

בקרב המשפחה

niya

New member
סבבה...../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

הפיצי גם את הפורום... אנחנו רוצים כאן הרבה פרסים!

פרויז1

New member
מה זה סופ"שב באירן?

וכמו שנייה אמרה : צ'לחי את כל הפרסים לפה, כי פה הפורום הפרסי היחידי בישראל .בעצם בכל המזרח התיכון, כולל אסיה, המזרח הרחוק, אירופה ועוד.

JMac

New member
הסדנה שתמר פירסמה

על נואורוז ומגילת אסתר במרץ, במלון כפות תמרים בעכו.

למעלה