האם יש ביקוש לסדנת פיות? על פי השאלות והמססרים שקיבלתי . אני רוצה לדעת האם יש ביקוש לסדנת פיות ?
S smady a New member 10/5/06 #1 ../images/Emo124.gifהאם יש ביקוש לסדנת פיות? על פי השאלות והמססרים שקיבלתי . אני רוצה לדעת האם יש ביקוש לסדנת פיות ?
../images/Emo124.gifהאם יש ביקוש לסדנת פיות? על פי השאלות והמססרים שקיבלתי . אני רוצה לדעת האם יש ביקוש לסדנת פיות ?
S smady a New member 10/5/06 #2 לכל החדשות שמהססות ושולחות מסרים. כנסו לפהההההה נקבל בברכה אתכן. זה בית חם ופתוח. זה המקום לשאול ולנסות.
לכל החדשות שמהססות ושולחות מסרים. כנסו לפהההההה נקבל בברכה אתכן. זה בית חם ופתוח. זה המקום לשאול ולנסות.
O oro45 New member 10/5/06 #3 קודם כל מזל טוב../images/Emo41.gif לאחר שראיתי את הדברים הנפלאים שאתם יוצרים החלטתי שברצוני לנסות.באם תהיה כזו סדנא באזור מגורי .אני פנויה גם בשעות הבוקר כרגע. בברכה אורה
קודם כל מזל טוב../images/Emo41.gif לאחר שראיתי את הדברים הנפלאים שאתם יוצרים החלטתי שברצוני לנסות.באם תהיה כזו סדנא באזור מגורי .אני פנויה גם בשעות הבוקר כרגע. בברכה אורה
מ מוניק מוניק New member 11/5/06 #12 ../images/Emo50.gif מזל טוב ובהצלחה לפורום אין לי מושג בעבודת הליבוד, ואשמח לסדנת פיות באזור תל אביב/ רמת גן/ גבעתיים.
../images/Emo50.gif מזל טוב ובהצלחה לפורום אין לי מושג בעבודת הליבוד, ואשמח לסדנת פיות באזור תל אביב/ רמת גן/ גבעתיים.
א אור224 New member 12/5/06 #16 ../images/Emo124.gifבנות מי עוד מעוניינת../images/Emo41.gif בסדנת פיות, אנחנו רוצות לדעת.
א אוריתקי New member 14/5/06 #19 סדנת פיות נכנסתי היום פעם ראשונה לפורופ זה וכמובן נשביתי בקסמיו. אני מעוניינת מאוד להשתתף בסדנת פיות, אם מקבלים ללא נסיון נראה לי ממש קסום
סדנת פיות נכנסתי היום פעם ראשונה לפורופ זה וכמובן נשביתי בקסמיו. אני מעוניינת מאוד להשתתף בסדנת פיות, אם מקבלים ללא נסיון נראה לי ממש קסום