הביצוע הכי טוב בהופעה

../images/Emo124.gif הביצוע הכי טוב בהופעה

חבר'ה שימו
השאלה הזו מופנית לכ-ו-ל-ם !
זוכרים שבחג האהבה שאלתי לגבי שיר האהבה האהוב ביותר?? אז עכשיו שאלה חדשה: מהו השיר שאותו אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה???? איזה שיר מפיל אתכם לקרשים כל פעם שאתם שומעים את דניאל מבצע אותו LIVE??? השאלה הזו מופנית גם למי שהיה בהופעה אחת, וגם למי שרק ראה את ההופעה בניצנים, ואת פסטיבל הפסנתר, וכל הופעה אחרת בטלויזיה- הכל נחשב!!! לא חייב שיר אחד, אפשר גם יותר, ואם יש סיפורים מיוחדים על ההרגשה בשיר הנבחר ובא לכם לספר, שתפו אותנו
: אז לי למשל, יש שלושה כאלה : 1. הביצוע של דניאל ל"כולם אוהבים את דניאל" בפסטיבל הפסנתר, היה מושלם לדעתי. 2. ספרי לי. 3. כשתחזרי- אני זוכרת שכששמעתי את השיר הזה בהופעה הפעם הראשונה, עוד לא היה לי את הדיסק הראשון,וחשבתי לעצמי "ווי, כמה כעס יש בשירה שלו" כשהוא שר "את עוד תפלי עמוק עמוק...". עצם העובדה שהוא מצליח לשיר את הרגשות שלו, עושה בעיני הכל. טוב, אני את שלי אמרתי. עכשיו אתם
מראש

hodayoyo

New member
הו זה קשה../images/Emo60.gif

בכלל רוב השירים של דניאל בהופעה הם הרבה יותר עוצמתיים ונוגעים ובכלל יותר טובים. בא מכאב, כי הוא מדהים רק בפסנתר וכשהקהל שר יחד עם דניאל... ספרי לי, בגלל שבהופעה הקטע פסנתר ארוך יותר ויפה יותר וזה נותן המון לשיר. ובכלל, כל השירים. הופעות זה פשוט טוב.

S h A b i T

New member
אממממ..

1. אחרת בבארבי כפ"ס האחרון (18.3?). זה היה הביצוע הכי טוב שראיתי לשיר הזה בכלליות. הליווי של הצ'לו הוסיף מלא. מהדברים שגורמים לך לשכוח שאתה קיים לכמה רגעים. פשוט ככה. לשקוע ולשקוע ולשקוע. ואז נגמר השיר, ואתה מתעורר. גם כל האווירה של הקהל הייתה.. אחרת. (סטיגדיש!) 2. כשתחזרי.. ממש אין צורך לפרט לדעתי. השיר הזה עושה יותר מדי דברים, שאי אפשר ממש להסביר במילים. 3. רבות הדרכים, כשדניאל שר לבד, כמובן. :) הוא פשוט מרגש אותי תמיד. 4. כולם אוהבים את דניאל בהופעה באוגוסט מתישהו, נראה לי שבבארבי. כבר הכנתי את עצמי ל"אני לא מאמין".. ופתאום הוא שר את זה. זה היה מפתיע מאוד, והיה כיף לשמוע את זה. בא טוב אותו יום. חג שמח

BaRbiK

New member
אווווווקי.

(ההופעות האחרונה לשי היתה בסוכות, אבל ננסה לאלתר משהו) בא מכאב כי הוא פשוט..בא מכאב. אחד השירים הכי מרגשים. השני זה אהבה שהיה בחמדיה בסוכות, כי הוא הקדיש אותו לזוג וזה היה ממש מקסים
ו כשתחזרי

ori239

New member
אמנם הייתי רק בהופעה אחת

ואני לא מכיר את כל שמות השירים (התעמקתי בתוכן ולא בעטיפה האחורית) אבל שיר אחד ומיוחד, שאני זוכר היטב, ולא בדיוק שיר אהבה - מיתר קרוע גם דאגתי לשדר אותו בתכנית שלי שבוע שעבר..

י yuval

New member
אז ככה

1. ההופעה הראשונה שהייתי לפני שנה וחצי בערך שהוא שר " אני לא מאמין" וכל הקהל קם ושר את " יש אור שמחכה לי מחכה לי בפינה" ואגב אז קסם אהבתי לדניאל התחיל ואני לא מאמין הפך לשיר התקווה הפרטי שלי=) 2. כשתחזרי- מה יש להגיד.. כל כך הרבה חוזק בשיר אחד פשוט מקסים כל הופעה אני נהנת מחדש 3. ההופעה בחיפה בתחילת השנה במתנ"ס הדר בהדרן הוא באופן מפתיע שר "כולם אוהבים את דניאל" זה פשוט כל הרגשות שלו כל מה שהוא מרגיש או הרגיש אני לא מבינה איך הוא מצליח לשיר את זה.. והתרגשתי ממש אפילו בכיתי 4. את "היי" אני נהנת לשמוע בזמן האחרון בבהופעות הוא הפך לאחד האהובים עליי כי זה מעלה לי כל פעם חיוך על הפנים

טול2

New member
.....

1.אמנם זה קרה פעם אחת ששמעתי את השיר הזה בהופעה, אבל כולם אוהבים את דניאל. אני לא זוכרת עוד שיר בהופעה שלו שגרם לי להתרגש כ"כ. וגם אהבה, בערב התרמה לילדי וראייטי. 2.כשתחזרי. מתאר משו אישי בצורה הכי טובה שיש, השיר הזה מדהים. 3.ספרי לי.

hilape

New member
ליבה של אמנות והבחירות שלי

עוזר ההפקה שותף פעיל הרגש רכז ראשי דניאל = המחשבה בשיר שירים נבחרים אהבה של דניאל וכל תכולתה ספרי לי הוידוי הרגשי הוא הביצוע הטוב ביותר בהופעה של דניאל תחזרי נותר נאמן ואסיר חיובי של אהבה כוכב אמת מידות של נפשו בא מכאב המשורר כותב על האדם מתוך החיים והמוסיקאי דניאל מלחין אותם לבן -טהור נאיבי כמוהו אין כמו האהבה שלך תזכורת תמידית בדניאל כולם אוהבים את דניאל אין בו בחירה אחת יש הרבה אלה זה קשה :))

למעלה