הגרלת פתיחה ל15 האנשים

עליזה 63

New member
../images/Emo124.gifהגרלת פתיחה ל15 האנשים../images/Emo124.gif

אם הבעיה הכי הכי הכי. אני ביום ראשון מארחת פה את הנרמולוג חיים . הזוכים יקבלו מפה מפורטת לגבי חייו וכן מתי יש לכם הזדמניות להגשים את שאיפותיכם. ה15 האנשים שיזכו ירויחו מנסיון אישי שלי אז מה צריך לעשות,אגב הכל בחינם. שם פרטי+משפחה+שם האמא+תאריך לידה=פתיחה . לפתוח בפורום הודעה ולשלוח לחיים מייל. בלי הודעה מסודרת פה בפורום לא יהיה ניתן לקבל את התש

עליזה 63

New member
קערת העץ

קערת העץ כאשר איש זקן נותר בודד ולא יכול היה לטפל בעצמו, בנו לקח אותו אל ביתו וטיפל בו יחד עם כלתו ובנו בן הארבע. ידיו של האיש רעדו, ראייתו הייתה חלשה והליכתו לא יציבה. מדי ערב המשפחה ישבה סביב השולחן לארוחת הערב. מצבו הקשה עליו לאכול. בגלל ידיו הרועדות נפלו מאכלים מכפו, אכילתו הייתה קולנית והשתייה נשפכה מכוסו. בנו וכלתו התעצבנו מהבלגן שנוצר. ``אנחנו חייבים לעשות משהו בקשר לסבא`` אמר בנו ``הספיק לי מהחלב על הרצפה, אכילתו המגעילה והמפות המלוכלכות.`` הם הציבו שולחן קטן בפינת המטבח ושם ערכו את השולחן לסבא. שם הוא ישב לבד, בזמן שיתר המשפחה הסבה סביב השולחן הגדול. מאחר שהסבא שבר מספר צלחות חרסינה, הגישו את ארוחותיו בצלחת עץ. כאשר הביטו בסבא, ראו מדי פעם דמעה בפינת עיניו. למרות זאת, המילים היחידות שנאמרו לו היו דברי נזיפה כאשר הפיל מזלג או מאכל. נכדו בן הארבע הסתכל על כל זה בשקט. יום אחד לפני ארוחת הערב ראה האב את בנו הקטן משחק עם חתיכת עץ על הרצפה. האב שאל את בנו עם חיוך למעשיו. הילד ענה לו במתיקות: ``אני מכין לך ולאימא קערות עץ כדי שיהיה לכם במה לאכול כאשר אגדל.`` המילים הכו בהוריו כמו מכת ברק. דמעות החלו לזלוג על לחייהם. למרות שלא נאמרה מילה, שניהם ידעו מה יש לעשות. באותו ערב האב לקח את הסב בידו והביא אותו בעדינות לשולחן המשפחה. בשארית ימיו אכל את כל ארוחותיו עם המשפחה, ומעולם לא גערו בו אם האוכל או המזלג נשרו מידיו והרצפה או המפה התלכלכו. בדרך החיוב נלמד מכך ש... v ‏ לא משנה מה קורה וכמה גרוע נראה היום, החיים ממשיכים ומחר יכול להשתפר המצב. v ‏ לא משנה מה יחסך עם הוריך, הם יחסרו לך כאשר ילכו לעולמם. v ‏ ``להתקיים`` הוא לא בהכרח ``לחיות`` v ‏ החיים נותנים לך לפעמים הזדמנות נוספת v ‏ אם תרדוף אחר האושר, בפעמים רבות יחמוק ממך, אבל אם תתרכז במשפחתך, בחבריך, בצרכי אחרים, בעבודתך ובניסיון לעשות הכול הכי טוב שאתה יכול, האושר כבר ימצא אותך. v ‏ ההחלטות הנעשות מהלב הן בדרך כלל הנכונות. v ‏ כל יום חייבים לגעת במישהו. מגע אנושי, הושטת יד, חיבוק חם או סתם טפיחה ידידותית קלה על הכתף אהובים על בני האדם. v ‏ נותר לי עוד ללמוד.

עליזה 63

New member
מתי אפסיק לדאוג?

יש נקודת זמן קסומה בה הילדים הופכים להיות אחראים על המעשים שלהם?... זהו, שיש נקודת זמן מופלאה כאשר ההורים הופכים רק לצופים בחיים של ילדינו ורק מושכים בכתפיים ואומרים: "אלה החיים שלהם". בלי להרגיש כלום?... כאשר הייתי בשנות העשרים שלי, המתנתי בפרוזדור בבית-חולים שהרופאים יתפרו פצע בראשו של בני ושאלתי: "מתי אפסיק לדאוג?", האחות אמרה: "כאשר ייצאו משלב התאונות", אמי חייכה קלות ולא אמרה דבר. כאשר הייתי בשנות ה-30 שלי ישבתי על כיסא קטן בכיתה ושמעתי כיצד אחד מילדיי דיבר ללא הפסקה תוך הפרעה לשיעור, בתזוזה מתמדת. כמעט כאילו קראה את מחשבותיי, המורה אמרה לי: "אל תדאג, כולם עוברים את השלב הזה. אחריו תוכלי להירגע וליהנות מהם", אמי חייכה קלות ולא אמרה כלום. כאשר הייתי בשנות ה-40, העברתי את ימיי בהמתנה שהטלפון יצלצל, שכלי-הרכב יחזרו הביתה, שהדלת תיפתח. חברתי אמרה לי: "אל תדאגי, בעוד מספר שנים תוכלי להפסיק לדאוג, הם כבר יהיו מבוגרים". אמי חייכה קלות ולא אמרה דבר. כאשר הייתי בשנות ה-50 שלי, הייתי עייפה והמשכתי להיות פגיעה. עדיין דאגתי לילדים שלי, אבל כבר נראה קמט חדש על מצחי, כמובן שאי-אפשר היה לעשות כלום לגביו... אמי חייכה קלות ולא אמרה דבר. המשכתי להתעצב בכישלונותיהם , להצטער על דברים שהעציבו אותם ומזדהה איתם באכזבותיהם. חבריי אמרו לי שכאשר ילדיי יתחתנו, אוכל להפסיק לדאוג להם ולחיות את חיי. אני רציתי להאמין להם, אבל נזכרתי בחיוך הקל של אמי ושל הנסיבות בהם הוא צץ. "את חיוורת בתי, את בסדר? משהו מדכא אותך? -האם בהיותנו הורים נדונו לחיים של דאגה? האם הדאגה לילדים נמסרת כמו לפיד מאחד לשני כדי שתעיר את הדרך של החולשות האנושיות והפחד מהלא מוכר? האם הדאגה היא קללה או תכונה עילאית שמעלה אותנו לנקודה הגבוהה היותר בחיי בן-אנוש? יום אחד, אחד מילדיי התרגז מאוד עליי. אמר לי: "איפה היית, מאתמול אני מתקשר ואף אחד לא ענה לי!!!, דאגתי מאוד." ואני רק חייכתי קלות ולא אמרתי דבר. הלפיד נמסר

m i c h a l i

New member
לא מומלץ לפרסם פרטים אישיים בפורום ../images/Emo18.gif

לדעתי זה פתח למטרידנים כידוע לכם הפורום פתוח לכולם ואין אנו יודעים אף פעם מי בדיוק קורא כאן ויכול לעשות שימוש לרעה בפרטים האישיים שלכם אנא ניקטו בזהירות משנה לפני שאתם מפרסמים פרטים אישיים עליכם או על ילדיכם מי שרוצה שהודעתו תוסר נא לפנות אליי במסר ואמחק

m i c h a l i

New member
עליזה יקרה ../images/Emo140.gif

אין לי בעיה עם פירסום של הגרלות שונות תחת הודעת
אבל אני מבקשת שהתכתובת תעשה במסרים בלבד יש אנשים שבתום לב מפרסמים כאן את פרטיהם ואיני יכולה לאפשר זאת תודה ושבת נעימה

למעלה