ההופעה הבאה של גילת היא ב:

../images/Emo124.gifההופעה הבאה של גילת היא ב:

ההופעה הבאה תתקיים ב- 11/6 בקניון קריית אונו זאת תהיה הופעה של גילת יחד עם עוד כמה אחרים...אבל את כל הפרטים אני אתן בהמשך השבוע... היכונו-היכונו... נפגשים? מה אתם אומרים? גל... זה קל"ב , לא?....

CuteRic

New member
לא!! שקרנית אני לא מאמיין!! את עובדת עליי?!

זה 2 מטר מהבית שלי! אני הולך לשם ברגל.. זה 5 דקות הליכה אפשר לראות אות מהחלון שלי! יששש הופעה שקרובה.. אני בטוח בא.. 100%.. 100000% ישכידגכעדיגכעלדגכעדגכעדגכע יששישישישישי

CuteRic

New member
אל תדאגי..

אני יצלם מלאן תמונות.. ושהיא תופיע אני יצלם סרטון.. (יש לי גם קול) זה יהיה באיכות של מצלמה ישנה.. (1.3 מגה פיקסל) אבל יותר טוב מכלום לא?

oOosapiroOo

New member
רגע..רגע...

ליד איפה זה קריית אונו????[אל תצחקו על השאלה הזאתי חחח] ואם זה קרוב וחן הולכות אז אני יבוא איתהה...היא גרה קרייה לידי..

CuteRic

New member
אואה..

כן, זה רחוק. קרית אתא זה ליד ת'א לא? את צריכה לנסוע על כביש החוף בכללי, אבל זה מאוד מסובך. אבל לכל מי שיש בעיה, או רוצה לדעת מסלול מדוייק איך להגיע, יש את המפות של וואלה, שהן מאוד פשוטות. אני מצרף את הקישור להודעה. הכתובת של הקניות היא: כתובת רח' שלמה המלך פינת לוי אשכול קרית אונו

moranosh7

New member
באמת תלוי איפה את גרה..

זה נורא קרוב לגבעת שמואל, אור יהודה,ר"ג, בני ברק, גבעתיים, פ"ת

CuteRic

New member
זה גם דיי קרוב לת'א.

אנחנו נוסעים הרבה לים, וזה דיי קרוב. (אם נוסעים דרך השלום.. עזריאלי וזה.. זה רבע שעה-20 דקות.)

oOosapiroOo

New member
ניראה עד אז....

אני יבוא עם חןן..חח איפה היא נעלמהה היוםםםםם היא אמרה לי שהיא הולכת לאנשהו ושכחתי לאןן=\\

CuteRic

New member
כל מי שרוצה להגיע ולא יודע איך, שיכנס!

טוב הרבה שואלים איפה זה ואיך מגיעים וכד', אז החלטתי לפתוח נושא. הרבה שאלו אותי איך מגיעים לקניון, אז החלטתי לתת לכם אתר עם מפה נהדרת, שיכול לתת לכם מסלול נהדר מהבית שלכם עד הקניון. וואלה! מפות. זה השם. אתם מקלידים את הכתובת של הבית שלכם, וביעד המסלול את הכתובת הבאה: עיר: קרית אונו רחוב: שלמה המלך בית: 34 זה נותן לך פירוט מדוייק איך להגיע. עכשיו, באמת הרישמי של הקניון, מפורטים קווי האוטובוס המגיעים אליו: 55, 56, 76, 18, 139, 168, 68, 69, למידע נוסף: טלפון 03-6352845 פקס 03-6352968 דוא"ל [email protected] ביטחון (24 שעות ביממה) 03-7360892

1mayush

New member
שוב אני לא יכולה להגיע ../images/Emo10.gif

יום אחרי ההופעה יש לי מתכונת בהיסטוריה.. וזה מלאאאאאאא חומר שצריך לקרוא ואיכשהו להכניס לראש כמו תוכי
איזה עצבים עם הלימודים האלו אוף

למעלה