ההופעה של אוהד עכשיו אונליין

../images/Emo124.gifההופעה של אוהד עכשיו אונליין

ההופעה של אוהד חיטמן ביום שישי במגדלי האופרה עלתה לארכיון האירוחים ב
. ממש כאן. צפייה מהנה

תודה ../images/Emo13.gif

לראות את זה שוב, כלכך מרגש, רק שאם המחשב שלי ה"נחמד" לא היה נתקע יכולתי לראות כמו שצריך, לא משנה

ענת 19

New member
תודה רבה רק ששמתי לב למשהו

די מוזר. הייתי כבר כמה פעמים בהופעות של אוהד וזה נראה כאלו הוא ממש עושה את הכל אותו הדבר אפילו תנועות... זה רק אני או שכולם שמו לב לזה?

ענת 19

New member
אני אשואלת שוב האם מישהו שם לב

לעובדה (ואני באמת בלי ביקורת כלפי אוהד ממש לא) שהוא עושה את אותו הדבר בכל הופעה שלו. אם זה תנועות וכדומה. (אפילו באותה מגבת הוא מתנגב....
)

שיר m

Well-known member
חחחח אין לי תשובה לזה...

אבל יש כאלה שחוזרים על עצמם. ככה זה. זה לא רע, אבל את מי שמגיע להרבה הופעות זה בטח מעייף
(לא מדברת מניסיון, סתם ממחשבה)

ענת 19

New member
זה לא מעייף זה פשוט מוזר כאלו מה

הוא עושה חזרות על אותם תנועות ודיבורים?

לא מעייף ולא מוזר..

למרות שאני מגיעה לכל הופעה, מינואר... זה עדיין לא נמאס לי... אבל אני החלטתי להוריד הילוך!

ayaliar

Well-known member
לכל אחד יש את התנועות שלו

בקשר למה שהוא אומר בין השירים, אני מתארת לעצמי שהוא לא עולה לבמה בלי לדעת מה הוא אומר.. בטח מתכנן פחות או יותר מה להגיד תנועות זה משהו שלא כ"כ עובדים עליו, זה יוצא ממך באופן טבעי.. אוהד גם יושב כל ההופעה אז הוא לא ממש יכול לרקוד וזה די מגביל את הרפרטואר של התנועות שהוא יכול לעשות. אותי אישית הוא מרתק כשהוא מופיע

ranch22

New member
האמת?

שמתי לב...אבל זה לא בכל הופעה,הוא חוזר על מה שהיה בהופעה הקודמת אבל על מה שהיה בהופעה לפני כן הוא לא חזר.. וחוץ מזה זה לא מעייף,למרות שחלק מהבדיחות כבר מכירים למשל מהופעה קודמת(מרגול לדו'..)

Kamii

New member
לא לא

הוא לא עושה על זה חזרות או משהו כזה, זה סוג של מניירות. גם כשהוא לימד אותנו ומידי פעם שר לנו משהו היו לו את התנועות האלו. לכל אחד יש משהו כזה... שימי לב שלכל זמר\זמרת יש מין "תנועה" אופיינית בזמן שירה.

Kamii

New member
הוא לימד את הזמרים במגמה שלי

וביניהם גם אני. =]

ענת 19

New member
איזו מגמה?

וסליחה שאני ככה מתלהבת כמו ילדת טיפשעשרה זה פשוט מעניין אותי.

למעלה