ההצבעה מתחילה

קרלוצה

New member
../images/Emo124.gifההצבעה מתחילה../images/Emo124.gif

אתם יכולים להתחיל לשלוח את הקולות שלכם במסר אליי בלבד!! אני מבקשת לא לכתוב את הנבחר שלכם תחת הודעה זו, כי זה לא יועיל והקול הזה לא ייספר....
המועמדים:
yoooni
huxy
EOTA
ניר ההצבעה תיערך עד מחר ב 17:00
הצבעה נעימה לכוווולם!!!

yoooni

New member
מועמדים - אני חושב שצריך שכל אחד

יכתוב כמה מילים. פרטים על עצמו ולמה הוא רוצה לנהל את הפורום ואני מתחיל: אוקיי אז לכל מי שלא מכיר, אני יוני בן 16 וחצי מחולון אני חולה על טלנובלות ואני צופה בהן כבר בערך מכתה ב'
(חולה במיוחד על המורדים קטנטנות ונטליה
) אני אודה לכם מאד אם תתנו לי את הקול שלכם זה חלום ממש גדול שלי לנהל את הפורום הזה ואני אשמח אם תיפול עלי ההזדמנות תודה לכולם ובהצלחה לכולם

nir y agus

New member
אני ניר בן סימון צ'ארי ../images/Emo87.gif

בן 16 חי בחור שנקרא מעלה אדומים חי גם כן בבית הכלא שנקרא "רעות" אני אוהב את כל הטלנובלות ואפילו שאני שונא את נטליה ופקונדו- למדתי כבר להשלים עם זה שאתם אוהבים משהו שאני לא אני גם כן אוהב את הפורום ונמצא פה מלא זמן אה- ואגב- תכירו את אהובתי

EOTA

New member
yo

בת 15 מחיפה אני הרבה זמן בפורום.. רק בכמה חודשים אחרונים התחלתי לכתוב אבל לפני זה הייתי הרבה... השחקנית האהובה עלי זאת סלסטה סיד והשחקן.. אמ.. פליפה.. אבל שחקן שחקן אז פקונדו.. צפיתי בכמה וכמה טלנובלות... וזהו אין לי מה להגיד...
בחרו בי או שלא... ושוב פעם בהצלחה לכל שאר המתמודדים !!!!! שבאמת לכל אחד ואחד מהם מגיע לזכות...

nir y agus

New member
ויש לי כבר כל מיני רעיונות ../images/Emo87.gif

כמו גלריות סקרים פעיליות וכל זה

huxy

New member
אז ככה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני
בת 24 מירושלים, אני כאן כבר הרבה זמן ומאד אוהבת את הפורום והאנשים בו ובגלל זה אני גם אשמח להיות מעורבת בו כמה שיותר אני צופה בטלנובלות כבר כמה שנים (התחלתי מאנטונלה אבל הפסקתי לכמה שנים עד בובה), במיוחד אוהבת את יאגו, בובה פראית וסנטרל וזהו
בהצלחה לניר, יוני ו- E

nir y agus

New member
שאלה לדנה../images/Emo87.gif

מתי התוצאות יתפרסמו? ועוד שאלה- הצבעות לעצמי ייחשבו?
או שאני מניח שאסור

קרלוצה

New member
התוצאות יתפרסמו מחר.....

אפשר להצביע עד מחר ב 17:00 והתוצאות יתפרסמו ב 17:00 ושוב כמו שאמרתי מספר הקולות לא יתפרסמו רק שם הזוכה!!! ועוד דבר מה שיהיה יהיה ואין דבר כזה הצבעה חוזרת! אז אני מקווה שהמפסידים יידעו להפסיד בכבוד וידעו לפרגן אחד לשני, בגלל זה אני גם לא רוצה שהמועמדים יצביעו לעצמם כי זה לא הוגן.

ניר זה לא נגדך-אבל דעתי

היא שלא יכול להיות מנהל ששונא את 2 השחקנים שרוב הפורום מעריץ.... זה לא נגדך או משהו....

nir y agus

New member
תגובה../images/Emo87.gif

למדתי להשלים עם זה שכולם מעריצים את פקונדו ונטליה ואני פשוט לא מתערב במה שכתוב על נטליה ופקונדו. שיהיה להם לבריאות

nir y agus

New member
אבל בוזי- ../images/Emo87.gif

לדעתי אני אנהל את הפורום יותר טוב כי אני מתכנן גלריות ולהרחיב את הגלריות הקיימות והכל בקיצור- הרבה פקונדו ארנה ונטליה אוריירו

buzaglo

New member
ניר ההודעה שלי היתה מיועדת לעומר../images/Emo41.gif

אני חושב שזה לא משנה את מי המנהל מעריץ לבין הדרך שהוא ינהל את הפורום.

perrinat

New member
../images/Emo42.gifיום בוחר מהנה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ב ה צ ל ח ה
איזה יופייייייי, תעמולת בחירות
אני רוצה חולצות, מדבקות וסוכריות
אגב, מי שלא יזכה בסוף- לא נורא, אל תתבאסו יותר מדי, זה לא סוף העולם

adis90

New member
../images/Emo50.gif לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני יודעת שאתם ממש לחוצים וכולכם רוצים להבחר ורק רציתי להגיד לכם שכולכם מעולים, וישבתי ימים שלמים לחשוב במי אני יבחר (יש כמה שמודעים לזה שהיה לי קשה). אי לאב יו אול
ומי שיבחר אני אשמח עד הגגגגג
ומי שלא יבחר, כמו שרינת אמרה, זה ממששששש לא סוף העולם.0_O אני אוהבת את כולכם בין אם תיהיו מנהלים ובין אם לא. (ולא לשכוח את דנה שהיא המנהלת הטובה ביותר
) בקיצר-
לאף יו אול

למעלה