הודעה: הכנסת מנהל שותף

• פותח הנושא lvb
  • פורסם בתאריך

lvb

New member
../images/Emo124.gif הודעה: הכנסת מנהל שותף

שלום לכל חברי הפורום, בעקבות פרישתה של מנהלתי השותפה הקודמת, ומיעוט זמן המוקדש לפורום (כפי שכולם חשים) החלטתי להכניס מנהל שותף חדש לפורום. בחרתי בגולש PETRUS לתפקיד והתהליכים מול הנהלת הפורומים החלו היום. אני מקווה שצעד זה מקובל ומוסכם על כל חברי הפורום, וזה הזמן להביע את עמדתכם בעניין. ידידנו יצטרך לקבל המלצות מגולשים בפורום עבור ההנהלה, אז גולשים שמעוניינים להמליץ עליו מתבקשים לפנות אליו במסר אישי.

amitmis

New member
המממ...

אייני מכיר את אותו "פטרוס". אשמח אם הוא יכתוב מששהו על עצמו, על מה הוא מתכוון לתרום לפורום, בשונה מן המנהל הקודם. אני, אישית, מכיר פורומים שמבצעים הצבעה לבחירת המנהל החדש. מספר אנשים מציעים מועמדות, ודרך המסרים האישיים, כל הפורום (מי שרוצה להצביע...) שולח את בחירתו לתפקיד המנהל במסרים האישיים של המנהל הנוכחי. מה דעתכם - מאוחר מדי?

lvb

New member
הסבר

מכיוון שמדובר במנהל שותף, ולא במנהל מחליף (שאז ברור שהוא צריך לבוא לגמרי מתוך רצון חברי הפורום), ומתוך ניסיון העבר הרשיתי לעצמי להחליט מי הגולש שלא רק ראוי בעיניי, אלא גם יהיה לי נוח לעבוד איתו בשיתוף (דבר שחברי הפורום לא יכולים לדעת). פטרוס ואני מכירים דרך הלימודים והעובדה שיש לי אפשרות ליצור קשר אישי רצוף ונוח איתו מאוד מוצאת חן בעיניי ואני חושב שגם תועיל לפורום. כמובן שאם יש התנגדות מכל סוג שהוא מצד חברי הפורום היא לגיטימית ואני רוצה לשמוע אותה, למי שלא נוח באופן פומבי שיפנה אליי ישירות במסר.

"לגמריי מתוך רצון חברי הפורום"?!

אתה כנראה לא שם לב שאתה מוליך את עצמך שולל. חברי הפורום? איזה חברי הפורום? אני משום מה לא ראיתי אף דיון ואף סקר בנוגע לנושא הזה. אם אתה באמת רוצה להיות כל כך דמוקרטי כמו שאתה מנסה להראות - תעשה סקר בין כל חברי הפורום.

holst

New member
מאוד לא מכובד

לכתוב דבר כזה. כקורא קבוע בפורום כבר הרבה שנים, אני רוצה להעיד שLVB לא בחר להיות מנהל, ואני לא בטוח שהיה לו רצון עז כל כך להיות, באותה תקופה. באותו זמן לא היה מנהל לפורום והנהלת הפורומים איימה לסגור אותו אם לא ימצא מנהל. LVB הועלה בתור האופציה הטובה ביותר לנהל את הפורום בהצבעה וולונטרית לגמרי. אפשר כמעט לומר שהוא נודב להיות מנהל, וזאת כדי להציל את הפורום מסגירה. בכל מקרה, אני לא חושב שמינוי של מנהל משנה הוא עניין לחברי הפורום.

אני לא הצעתי הצבעה על LVB

הצעתי על PETRUS. ואין לי בעיה שהוא יבחר מנהל שותף בלי להתייעץ עם כל הפורום, אבל שגם לא יגיד משפטים כמו "לגמריי מתוך רצון חברי הפורום".

תקרא בעיון...

הוא אמר - "מכיוון שמדובר במנהל שותף, ולא במנהל מחליף (שאז ברור שהוא צריך לבוא לגמרי מתוך רצון חברי הפורום)...הרשיתי לעצמי להחליט" הוא אומר שזה צריך לבוא מתוך רצון חברי הפורום, במקרה שזה מנהל מחליף... אבל Petrus נבחר להיות מנהל שותף. הוצאת את דבריו מהקשרם לחלוטין.

נועהד

New member
הבנת הנקרא

הוא אמר שאם היה מדובר במנהל מחליף, אז בחירתו הייתה צריכה להיות "מתוך רצון חברי הפורום". מכיוון שמדובר במנהל שותף נראה לי לגיטימי לחלוטין ששיקול עיקרי יהיה הקשר עם המנהל הנוכחי. ובהצלחה.

ליזביי

New member
אמנם

אמנם אני פה רק כמה ימים, אך לפי עניות דעתי (אשר במקרה הנ"ל- אין חולק על דלותה) זאת בחירה מצוינת. בהצלחה לך PETRUS

holst

New member
מזל טוב!

אני מאוד שמח על המינוי. מהיכרותי עם Petrus הוא טיפוס עם ידע רב יחסית וסקרנות אינטלקטואלית, וגם כושר שיפוט דיי בריא. בהצלחה!

holst

New member
מנהל פורום

צריך שיהיה לו כושר שיפוט מסוים כדי שיוכל להכריע בין גורמים שונים, וגם לפייס מדיי פעם. אפשר לדפדף אחורה ולראות.

למעלה