הודעה חשובה כולם מתבקשים לקרוא

adii1201

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה כולם מתבקשים לקרוא../images/Emo88.gif

אני כבר כמה זמן אומרת לכם שהפורום מת ושאתם לא כותבים מספיק והבעיה הכי גדולה שהיא כשכבר כותבים כאן זה ממש לא קשור לנושא הפורום
עכשיו בסדר, הסדרה בפאקינג פגרה מטורפת ואין יותר מדיי מה לדבר על הסדרה הזו (למרות שתמיד משחקים זה נחמד אבל אתם לא משתפים פעולה
) אבל מצד שני אנחנו עדיין נושאים את השם "פורום קייל XY". בשבועיים האחרונים בערך כל הודעה שנייה בפורום הזה הייתה על האח הגדול... חבר'ה יש לאח הגדול פורום (http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2077) אתם מוזמנים לחפור שם כמה שאתם רוצים על הסדרה הזו אבל כאן זה פשוט לא המקום. הובא לתשומת ליבי שישנם חברי פורום פשוט לא מעוניינים להיכנס לפורום הזה כיוון שהוא הפך לפורום האח הגדול וכן מה לעשות לא כולם רואים את הסדרה הזו. אני לא אוסרת עליכם לכתוב עליה אבל לכל דבר יש גבול.. ולאח הגדול יש פורום משלו. אני בהחלט מבינה שאין יותר מדיי נושאים לכתוב עליהם ויפה על זה שאתם עדיין נכנסים וכותבים פה (למרות שלא מספיק) אבל אם הבחירה שלי עומדת בין פורום מת לבין פורום האח הגדול במסווה אני בוחרת בפורום מת.. מתוקף תפקידי כמנהלת אני אמורה לשמור על הפורום חי ופעיל עד לתחילת העונה החדשה ולהשתדל כמה שאפשר שיהיו פה דיונים והודעות בנושא הפורום. ולכן, אני מבקשת מכולם, תמעיטו את הדיבורים על האח הגדול!!! החל מהיום יתחילו פה בפורום דיונים ומשחקים ושרשורים מעניינים על קייל XY ואני מבקשת מכולם לקחת בהם חלק, סתם כי יהיה נחמד
הסדרה חוזרת בינואר ואני בהחלט מקווה שאז הכל ייזרום אבל עד אז בואו נחזיר את הפורום הזה להיות פורום קייל XY ונמשוך אלינו עוד אנשים שמעוניינים לקבל מידע על הסדרה הזו.. ובכל מקרה, בינתיים אני מורידה את ההאדמות החודשיות (אני מצטערת אתם לא עושים עבודה טובה
) מה שאומר שעדי, ביום שבת את כבר לא אדומה יותר (נצלי את הימים האחרונים של החודש
) אז יאללה, כולם להתחיל לחשוב על משחקים שווים של קייל XY ולהפסיק לחפור על האח הגדול
יום נעים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifקראתי, הפנמתי

והפורום לא מת
אגב, את החוליה החלשה אני כן מתכוונת להמשיך ברגע ש.. המחשב יהיה נורמלי שוב
**המסך הזה מכאיב לי בעיניים ><''''**

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהפורום לא מת

יש פורום יותר מתים ממנו זה בטוח
אבל בלי שום קשר..חלק מהעניין של הפורום זה לדבר על מלא דברים..חוץ מעל דברים שקשורים לנושא של הפורום עצמו...ובמקרה הזה אין מה לדבר על הסדרה עכשיו כי היא בפגרה.. אני חושבת שקצת הגזמת..אבל אם זה מה שאת רוצה אני לא אדבר על האח הגדול...

LeAnnDylan

Well-known member
זה ממש לא רק היא

תפסיקו לקחת כל דבר באופן אישי. יש הרבה אנשים אחרים שלא רואים את זה וזה באמת מטריד כשיש לאח הגדול פורום פעיל משלה ובכל זאת אנחנו מקבלים את כל הדיונים שלכם גם פה. לא אומרים שאסור לכם לדבר בכלל אבל קצת בפרופורציות. כל פעם שאני נכנסת לפורום אני רואה רק דיונים של האח הגדול, ובכנות זה ממש לא מענין אותי ומעבר לזה זה גם ממש מעצבן

adii1201

New member
גם פורום אנסטסיה יותר מת מהפורום הזה

ואת יודעת מה הכי שולט בפורום אנסטסיה? שהוא נסגר
אנחנו לא צריכים להסתכל על הפורום היותר מתים אלא להיפך, על הפורומים היותר פעילים
וכמו שדילן אמרה וגם אני כתבתי, לא אסרתי דיבורים פה וחפירות על סתם דברים.. אבל בשבועיים האחרונים זה לא סתם דברים, כל שרשור פה (ואת מוזמנת לדפדף) מתחיל ונגמר באח הגדול
וגם כמו שדילן אמרה, לא צריך לקחת אישי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאוקי..

אבל לא התכוונתי לאח הגדול..כי עם כמה שאני רואה את זה זה באמת לא מתאים לכתוב על זה המון ואם תשימי לב אני גם לא פתחתי פה דיון על זה..(אלא אםכן כבר דיברו על זה ומשהו בער לי והייתי חייבת להביע את הדעה שלי) דיברתי על חפירות בכללי על סתם דברים.. לא לקחתי אישי..אני חושבת שאתן לקחתן את זה אישי יותר מידי ויותר מידי קשה..

darklighter

New member
../images/Emo45.gifדי כבר עם האח הגדול הזה../images/Emo122.gifכנסו../images/Emo190.gif

טוב אני אעשה משהו יועיל ואציע רעיונות כי נמאס ליייי... משחקים של קייל: אממ... החוליה החלשה כבר יש ובקושי זז... אולי תחרויות פוטושופ-או כל תוכנת גרפיקה אחרת [רקעים/אנימציות/אייקונים/באנרים/חתימות/ווטאבר- בנושאים שקשורים לסדרה/שחקנים/דמויות/זוגות] או תחרויות קליפים [אלא אם כן אני היחידה שעושה חחח] אם אתם לא רוצים לעבוד קשה... התמונה היומית/שבועית- בוחרים נושא נגיד תמונות של מאט וכל אחד שם תמונה ואז עושים הצבעה איזה תמונה הכי יפה...אפשר גם לעשות נגיד קטגוריה של תמונות מצחיקות, תמונות מרגשות וכו' לא חייב רק חשקנים... ציטוט הפרק- כל פעם בוחרים פרק מעונות 1-2 אפשר לפי הסדר ואפשר לא וכל אחד אומר מה היה הציטוט שהכי ריגש אותו/הצחיק אותו/ווטאבר או שפשוט מי שפותח את השרשור שם רשימה ובוחרים ממנה למקרה שאנשים לא זוכרים [רוב הסיכויים שלא זוכרים. חח חפרתי. מצידי אפילו תמשיכו לדבר על נושאי
אבל לא האח הגדול!!!!

darklighter

New member
*חשקנים=שחקנים../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

אני שונאת את המקלדת הזו

adii1201

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יאללה תתחילי להריץ

darklighter

New member
אז תשלמי לי../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

חח ומה מזה להתחיל? תתני לכל אחד פינה כדי שלא יהיה מישהו אחד אחראי על הכל וכשהוא לא נמצא הפורום מת...

adii1201

New member
אין לי כסף../images/Emo11.gif

ואני בוחרת ב"התמונה היומית/השבועית" אז תבחרי עכשיו את

למעלה