הודעה חשובה לחברי הפורום

sivvann

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה לחברי הפורום

שלום לכולם בזמן האחרון צצות בפורום הודעות של מטרידים כגון סרטבורקס, לילה ופינקי. אני מציעה לכולם לה ת ע ל ם מההודעות שהם מפרסים פה. פשוט לא להגיב להם. לדעתי מדובר באנשים בעלי שנאה עצמית (סביר להניח מאנשי השמאל הקיצוני), ולכן אין מה לדבר איתם בהגיון. הם יכתבו הודעה - אנחנו נתעלם ! מקובל ?

מטרידים?

סליחה באמת שאני מטרידה את מנוחתך מתחת לאדמה אליה דחפת את אפך ועצמת את עיניך כדי לא לראות מה קורה לעדתך, בתקווה שהחיים יחלפו על פניך כמי מנוחות ותוכלי להתעלם מהאמת הכואבת. האמת היא שאנשים כמוך, המפנים גב לאבותיהם, הם פאטתיים. זה בדיוק מה שהציונות רצתה ליצור - יהודים שחורים חסרי שכל, שמתנהלים כבובות על חוטיהם הגזעניים והמניפולטיביים. לצערם, חלקינו נולדנו עם שכל וכבוד עצמי, ולא ניתן לאף אחד לשכוח את העבר שמשפיע בצורה ישירה על ההווה (ראי את השביתה הגדולה של הסטודנטים), אני שייכת לקבוצה שהיא לא מריונטה של אף אחד. למורת רוחך, שתסתום את הפה ותשפיל את הראש רק כדי להשכין שקט ושלווה באיזור.

פינקי20

New member
חחחחח אנחנו מטרידים??

מה פתאום דחפת את האף שלך לפה? לא היה נאה לך לבוא לפני? רק כשמתקיפים אתכם אתם נזכרים לצוץ מכל החורים? עלק "אנחנו נתעלם"....חע.....מי זה אנחנו? את? מי את בכלל? את טורחת להיות פה באופן קבע? ממש לא נראה לי..... אז תעצמי את העיניים ותתחילי לומר "שמע ישראל........" אולי מישהו יושיע אותך.....

צריך פשוט למחוק

את ההודעות שלהם, גם ככה סרטבורקס רק מציף את הפורום בגזענות שלו. וגם כשניסית לפתוח שרשור על נושא אחר, ראי איזה פלא! גם לשם נדחפו לך שני הפשיסטים האלה עם הודועת שנאה כלפי כול מי שלא חושב כמוהם.

סליחה שאני מעיר את " השד העדתי "

באמת לא היתכוונתי להעיר את " השד העדתי " כי כבר מיזמן השילטון הרג אותו ........ אבל לצערכם הרב וגם לצערי ............................. " המדינה עדיין שונאת ספרדים ואתם לא יודעים על זה " ..........................
ועוד אומר לכם את זה אשכנזי שמכיר את המדינה הזאת יותר מידיי טוב .

שושי 13

New member
ערב טוב לך המדינהזהסרטבורקס

אחרי הודעות חוזרות ונשנות על העדה ועל דעתך ודעת אחרים עליה, הבנו אותך. אם יש לך משהו מעניין לספר לנו, מבלי להשמיץ את העדה ומבלי להכנס לגזענות, יהיה הרבה יותר נחמד, אתה לא חושב? או שזהו הנושא היחידי שמניע אותך לכתיבה בפורום שלנו? מקווה לשיתוף פעולה נעים יותר מצידך.

שושי 13

New member
אני מבקשת ממך

אם יש לך בעיה עם זוהר תפתור אותה דרך המסרים, כאן לא המקום.

סליחה שושי 13 ../images/Emo70.gif

באמת סליחה מימך .............................................................. אני לא רוצה לריב עם אף אחד כאן

למעלה