הודעה חשובה למפגש

../images/Emo124.gif הודעה חשובה למפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל שזה יוצא ערב חג שוב.. ואני חשבתי ברוב טיפשותי שהערב חג ביום שני, אז חשבתי להקדים טיפה את המפגש. לא משהו רציני.. שניפגש בסנטר בשעה 10 וחצי במקום ב-11.. בבקשה בבקשה תודיעו שזה בסדר.. והמפגש הסתיים מתי שכל אחד יצטרך לתפוס אוטובוס / רכבת חזרה לביתו.. רכבות אחרונות יוצאות בסביבות 15:00.. אוטובוסים אחרונים יש שעה אחר כך.. אז המפגש יסתיים פחות או יותר ב14:30. וככה נספיק לקדם וגם לשבת בכיף. ממה חשוב לי שלא תבטלו ותבואו.. איכשהו זה תמיד קורה לי שאני קובעת לנו מפגשים על ימים לא טובים. אני לאי ודעת איך..

TyrAnnyA

New member
אם מישהי לא מתמצאת בץ''א וצריכה שיפגשו אותה

איפה שהו- תגיבו פה, אני אוכל לפגוש אותכם בכל מקום שהוא לא עזריאלי (כי עזריאלי באחריותה של שני). רק תנו לנו לדעת לפני שעה 10:30 ביום ראשון

DarkSecretLove

New member
לא בטוחה שאני אבוא.

מצטערת. אני ממש ממש רוצה לבוא,אבל באמת שאני לא יודעת.

orLeto

New member
אממ....

עדיין לא בטוח שאני אבוא...כי עדיין זה יום של ערב חג ויש הכנות...רק מחר אני אדע אם כן או לא... אוףףף!!! פעם הבאה שזה לא יצא ביום של חג...זה בעייתי...:(

זה למה שאלתי את כולם אם התאריך הזה בסדר

וכולם זרמו איתי כאילו הכל בסדר. נכון.. הייתי צריכה לבדוק פעמיים, אבל ידעתי שרק שני זה חג לא חשבתי על יום ראשון בכלל.. אני כבר לא במסגרת שאני אפילו זוכרת מה יש, כי בצבא אבל רובכם בבית ספר אז מישהו היה יכול להעיר לי.. לא בדקה ה99.999999

TyrAnnyA

New member
הכל בסדר גמור

הודעת לא מאתמול על התאריך הזה, אם למישהו הייתה בעיה להגיע באותו יום- היו צריכים להודיע מראש. יש כאן גם חיילים וגם אנשים עובדים וצריך גם להתחשב בכך שזה היום היחיד שהם יכלו להגיע. אז מי שיכול לבוא מחר- פשוט תבואו בבקשה בלי לקטר ובלי להאשים אף אחד כי היה מספיק זמן כדי לשנות את תאריך המפגש לבקשתכם. ומי שלא יכול לבוא מחר- לא נורא, לא להתבאס, יהיו עוד מפגשים.

yaelc95

New member
אני כן באה

ואני דיי בטוחה שכולם יצליחו להגיע הביתה לפני החג כי יש עד איזה שעה 4 ככה אוטובוסים וגם החג נכנס רק ב שש וחצי (!!!)

BtHeS 94

New member
אה מגניב,אז אפשר להישאר עד 4 במקום 2 וחצי D:

ושמעתי נכון? הולכים לצלם שם ולשלוח ת'זוועות ללהקה? XDDD

DanitTal

New member
אני מקווה שכולן יבואו..

כי אני חדשה ואני לא רוצה סתם לעמוד שם ככה ולחכות .. דרך אגב משהיא שבטוח באה יכולה להביא לי את הטלפון שלה באימייל שלי שיהיה לי למקרה חרום? האימייל [email protected] וקוראים לי דנית, תודה :)

למעלה