הודעה חשובה מאוד

טוטי30

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה מאוד../images/Emo124.gif

בעניין ההתפקדות והגלריה של תמונות ילדי הקהילה
לכל מי שלא צירף תמונה בשרשור ההתפקדות, אך בכל זאת רוצה להיכנס לגלריה - אנא שרשרו כאן פרטים וכמובן את התמונה להוספה לגלריה...
לכל מי שצירף תמונה אך לא מעוניין שהיא תופיע בגלריה - נא להודיע לי לתיבת המסרים, ואני אסיר את התמונה.
בקרו בגלריה - אם במקרה השתרבבו לגלריה טעויות - אנא האירו את תשומת ליבי ואתקן (עדיף במסר כמובן).
מקווה שתהנו מהגלריה לפחות כמוני, איזה ילדים יש לנו! משו-משו!

גם אנחנו רוצים

התפקדנו מאוחר, אבל רוצים להיכנס לגלריה. אפשר? תודיעי לי במסר אם צריך שוב את התמונה.

טוטי30

New member
הוספתי את הנוספים, מזכירה ../images/Emo26.gif

תמונות חדשות נוספו לגלריה - לכו לראות! אל תשכחו להצביע בסקר על היציאה הראשונה מהבית. אגב, דפנה מרכזת את רשימת ימי ההולדת, בקרוב נפרסם. יום נעים ושבת שלום,

osnatyD

New member
אז קצת באיחור אנחנו מתפקדים

אסנת אמא של נעה. אתמול בת חודש. נולדה ב - 18/3/03. אסנת

T noki

New member
תתחדשו על הפורום!

כל הכבוד! נעלמתי מפורום הריון ולידה לכמה חודשים וכבר צץ לו פורום חדש... מקווה להיות כאן - אמא של עודדי האפרוח, בן 6 חודשים

dafgol

New member
באמת נעלמת ........אופו תמונה ?

רוצים לראות את עודד

wildcat6

New member
ימי הולדת

אור נולד ב 02\12\26 אבא של אור או שלומי(שימו לב)73\12\27 שחר המדהימה ב 00\09\18 ואנוכי ב 70\04\14

להתחדש על הפורום\\

שמחה על הפורום החדש!!! אשמח להשתתף בו ולשמוע אינפורמציות ולתת מה שאספתי עד עכשו (4 חודשים...)

dafgol

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo24.gif

ספרי קצת...תני פרטים.... גמני עם ניסיון של 4 חודשים ( ושבוע )

אז כמה מילים עלינו

אז הקטנטנה בת 4 חודישם, מקסימה (כמובן...) ואני כבר בשלב ההתאפסות, מה שאני חושבת כבר 3 חודשים שקורה לי, אבל באמת בחודשיים האחרונים יותר קל, יותר נורמאלי, יותר שפוי והכל ואני אפילו נורא נורא נהנית. אבל חייבת להגיד שאין איך "להתכונן"לזה, וזה לא שחור או לבן, באמת תקופה מוטרפת ומקסימה. אשמח לשמוע עליכן, בנות יקרות, וראיתי הודעות כאמור על חנות בגדים בנתנתיה ובחולון, אשמח על אינפורמציה על חנויות בגדים זולות מאוד גם בשרון, או בתל אביב וגם חנויות צעצועים זולות. (אבל לא ג'יפה), זה יש בכמויות, ביי בינתיים!

טוטי30

New member
../images/Emo26.gif הזדמנות נוספת להתפקדות ../images/Emo70.gif

מי שעדין לא מופיע/ה במאמר ההתפקדות, ורוצה - נא להפתקד כאן
אל תשכחו לצרף כאן את התמונות של הילדים, שאוכל להוסיף לגלרייה
שימו לב שכל יום מופיעה תמונה אחרת של חבר/ה אחר/ת בעמוד הראשי של הקהילה
שיהיה שבוע טוב ובטוח לכולנו

למעלה