הודעה חשובה מאוד!!

../images/Emo124.gifהודעה חשובה מאוד!!

בנות, כידוע לכן אני התחלתי לעבוד בחנות חרוזים, והצלחתי להגיע להסכם עם הבוס שלי לארגן קנייה מרוכזת של חרוזי קריסטלים וחרוזים נוספים. המחירים יהיו בין 15 ל- 20 % יותר נמוך מכל חנויות של הסיטונאים בתל אביב באזור רחוב החשמל!!! ההטבה הזאת תינתן אך ורק לגולשי הפורום שלנו. מי שמעוניין או מעוניינת להצטרף לקנייה הזאת צריכה להיות פעילה בפורום. ביומיים הקרובים אני אעלה תמונות של החרוזים ותוכלו להזמין דרך מסרים איתי בלבד. תוכלו לשלוח לי צ'ק או לשלם בכרטיס אשראי ואני אשלח לכם את החבילות של החרוזים בדואר. נא לא לשלוח מסרים לפני שאעלה את התמונות. רק שתדעו שעשיתי את זה בשבילכם, כי אני רוצה שתחרזו יותר ותמשיכו לעשות דברים מדהימים ושלא תצטרכו לדאוג לגבי המחירים! המון אהבה!!!

limush1

New member
אני רוצה אני רוצהה!!

אמא שלי חורזת המון ובטח תשמח:] וואו איזה יופי שחשבת על הפורום
תודה רבה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה על היוזמה ../images/Emo25.gif

אחלה רעיון כנראה שתצטרכי לכלול אותי גם בזה

shooli90

New member
../images/Emo53.gifבנות האם יש שביתה

בדאר כי אני רוצה לשלוח את המשלוח למשחק פורים ונודע לי שיש שביתה אצלנו בפתח תקוה מה עושים?

zoharle

New member
../images/Emo127.gifאאאאאננננייי רוצצצצצצהההההה../images/Emo127.gif

הצעה ברוכה מאוד. . .

lady blak

New member
אמ...

אני כול כך אוהבת אותך
את ברוכה על היוזמה רק יש בעיה אחת לפחות לי אני קטנה ואין לי כרטיס אשראי או צ'קים ואימא שילי לא מסכימה לתת צ'ק או ת'מספר מה אני יעשה? מאי

ליידי בלאק! אני מבינה אותך אבל...

כיון שזה לא אני שאחראית על זה אלא החנות אני לא יודעת אם אוכל לעשות את זה בדרך שונה!! אולי תנסי לדבר בכל זאת עם אמא שלך! בהצלחה!

lady blak

New member
אני ינסה אבל אני יכוהל להביא לך ב..

במזומן מהחיסכון שלי אני יביא לך 50 שקל או 100 או משהו כזה

lady blak

New member
אימא שילי../images/Emo10.gif

לא מרשה צ'קים ובאשרי רק במזומן זה אפשרי לא ענית לי:=-(
דיסק|

למעלה