הודעה חשובה-מארזי מזון לראש השנה

טליW

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה-מארזי מזון לראש השנה

חברים יקרים, ערב ראש השנה יחול ב-12/9/07, שזה שאומר פחות מחודש וחצי מהיום. אני פותחת בזאת רשמית את ההרשמה, אבל אנא שימו לב ועיקבו אחרי ההערות שלהלן: 1. הרשימה מרוכזת אך ורק אצלי. מי שצריך מארז, שולח לי מסר עם פרטים מלאים. מי שדואג למשפחות, מרכז רשימה מסודרת ומעביר אליי. תמיד יש יותר משפחות ממארזים, אז אנא התחשבו באחרים, יש הגבלה על כמות המארזים לרכז. אני אחליט עפ"י הרשימה הסופית, וכמו תמיד אשתדל לדאוג שיהיו מארזים לכולם. 2. הרשימה צריכה לכלול: שם מלא - פרטי+משפחה כתובת מלאה מספר טלפון מספר תעודת זהות מצב משפחתי כמו תמיד, הפרטים האלה נשארים אצלנו, והם לא מועברים לגורם חיצוני כביטוח לאומי או הרווחה. לצערי, מי שלא יעביר פרטים מלאים לא יוכל לקבל מארז. אנא זיכרו - אליי למסרים - לא בפורום
3. ההרשמה מסתיימת בתאריך 15/8/07, אז אני צריכה להעביר את הרשימה לגורם המתאם לנו את התרומות, הלא הוא קובי מ"לוטוס". מי שינסה להרשם אחרי תאריך זה - לא מובטח לו שיקבל מארז. 4. שימו לב
יש בעיות שינוע לירושלים, באר שבע, אשדוד, נהריה והאזורים. אין לנו משנעים, ונוכל לנסות ולעשות תיאומים על גבי הפורום. כדאי ואף רצוי, לנסות לדאוג מבעוד מועד למשנעים. נקודות החלוקה יפורטו בהמשך. חשוב שנעבוד מסודר, לא נטרטר את התורמים, המתאמים והמשנעים (אני מרשה לכם לטרטר רק אותי
). אני בוודאי שאזדקק לעזרה, ויודעת כבר מי על הכוונת...
כל התיאומים יעשו כשנדע כמה מארזים יש לנו, וכשנדע היכן נקודות החלוקה. אני מניחה שזה יסגר לקראת סוף אוגוסט.
טלי

A N N 7

New member
היי../images/Emo50.gif

הרה הצלחה בלינודים וןב אני רק רוצה להגיד שהצלחתי להעביר לך מסר ישיר..? עם צירוף תמונה שלי ורשמתי את הפרטים וכאן אני- ואכן אני כותבת לך לכמה אנשים אז רק לשנאים ושוב תודה ואני מודה לך חני נאוד סוגדת לאנשים כמוך . ביי ותודה

מירנטו

New member
אשלח לגבי משפחות שבטיפולי מנוה שרת.

אני צריכה ת.ז מהם.תודה מראש אביטל

טליW

New member
הבהרה - לכל מי שמבקש חסיון על הפרטים

אין, לא היה ולא יהיה מצב שבו אני אפרסם פרטים אישיים של כל גולש שהוא כאן. כמו שכתבתי, הכל נשאר אצלנו. הפרטים הם אך ורק לצורך אימות. מה שנקרא: לשימוש פנימי.

talya26

New member
היי נירה - שאלה

פעם ראשונה שאני פה אז ככה, אני פסיכולוגית בשירות הציבורי ועובדת, בין היתר, עם מספר משפחות נזקקות. אני יודעת שהיו שמחות לו היתה להן העזרה הזו. השאלה היא האם אני יכולה לשלוח לך את השמות שלהן? והאם הרשימה חסויה (בחובתי לשמור על סודיות רפואית...כללי אתיקה) אשמח אם תסבירי לי תודה

טליW

New member
לא נירה, אבל אשמח לענות...

ראשית, ברוכה הבאה
הרשימה חסויה, כפי שהבהרתי בהודעה הראשית. היא לעיניי בלבד. אם אתבקש אעביר אותה לקובי מ"לוטוס", לצורכי פיקוח. שם הרשימה נעצרת. הסיבה שאנחנו דורשים פרטים מלאים, היא למנוע ככל האפשר (אם כי אולי לא ב-100%) מתחזים, שרוצים לחסוך לעצמם כמה שקלים, בלי לחשוב שזה נעשה על חשבונם של אחרים. למען הגולשים פה אני אומר בפה מלא - לא ידוע לי דבר על נסיון שכזה, אבל קובי, שהוא מתאם לנו את התרומה, למוד נסיון (במקומות אחרים), ורוצה שנעבוד כך, בצורה מסודרת. מאחר ואני מסכימה איתו, אני מקפידה לקבל את הפרטים המלאים. לדעתי, את חייבת ליידע את המשפחות שאת רוצה להעביר את פרטיהן, ושהן תתנה את הסכמתן. אשמח אם תאמרי להן שיעשה מאמץ לעזור להן, אבל אל תבטיחי דבר. אני עדיין לא יודעת כמה מארזים נקבל, וכמה מארזים יבקשו ממני. אנא שלחי אליי במסר, את הפרטים של המשפחות, ואני אכניס אותן לרשימה. המשך יום נעים, טלי

talya26

New member
תודה .... ../images/Emo24.gif

אבדוק בתחילת שבוע הבא עם המשפחות ואאשר את הסכמתן אעביר לך את הפרטים במסר בשבוע הבא (או דרך המייל) המשך יום נעים!

bubiky

New member
יכולה לעזור בשינוע לאשדוד, רחובות והסביבה

ואני גם נוסעת לב"ש פעם בשבוע ויכולה לשנע לשם.

שוקולתה

New member
האים את גם יכולה לשנע לי לבאר שבע

מהמרכז לבאר שבע רוצה לעזור וגם במיצרכי מזון ועוד למישפחות

tamirzak1

New member
יכול לחלק באשדוד וסביבתה אם יגיע שינוע מרוכז

לאשדוד.

mayav

New member
שינועים ....

היי טלי, את תמיד יכולה לפנות אלי לעזרה בשינועים ואולי אם תצטרכו תרומה נפנה למקום עבודתי ... תדברי איתי או שלחי לי מסר

למעלה