הודעה חשובה

../images/Emo124.gifהודעה חשובה../images/Emo26.gif

לאחר מאמצים רבים ביום שישי הקרוב בתאריך 4/4/2008 יגיע אורח ליום פתוח ברעננה מר יהורם גאון| לפגוש אותנו פנים אל פנים . מי שיש לו שאלות למר גאון מוזמן לרשום אותם ובמפגש לשאול כל מה שעולה ברוחכם. בהצלחה ולהתראות.

הלנה, איזה חננות עוכרות שמחה אנחנו

גם אני הגבתי כמוך בפורום המקביל.... שרק נרבה שמחות ובדיחות לרוב

הלנה

New member
../images/Emo6.gif שרון

אם תקראי איך נפלתי בפח בשנת 2004...תביני שאין סיכוי שאני אתן לעוד מישהו ממשפחת שגן לעבוד עלי...

אתה צוחק אבל בוא אני אספר לך משהו

וגיל יכול לאשר את דברי. הייתה אמורה להיות מסיבת פורים אצלי בבית שבסוף בוטלה. אני תכננתי באמת להביא את יהורם גאון אלי הביתה כדי לעשות" סולחה" וגם שישיר. שלחתי לו מכתב דרך האתר שלו באינטרנט, אבל הוא לא ענה לי עד היום...

הלנה

New member
זוכרים את 1.4.2005

והודעת הפרישה של תיקי.... בעקבות דבריו הקשים של גיל? עד היום אני לא סולחת על עוגמת הנפש

גיל ואבי תגידו ...

איך לא תכננו עבודה עברית של 1 באפריל??? חבל שלא הזכרתם לי שהתאריך מתקרב אבל לא נורא , יש לנו שנה שלמה לחשוב על רעיון , ואתם חברים יקרים תהיו בכוננות ספיגה ... הפעם אכלתי אותה.
אבל זה יגיע במהדורת ה"דפקטון" הקרובה.

כל הכבוד לכם

תפסתם אותי . אין על האנטליגנציה של חברי פורום טוראט !!! אתם תותחים ועל כך אני חולה עליכם...

smailie

New member
שנייה... בואו נחשוב לרגע

שזו לא הייתה "מתיחה" ויהורם גאון באמת היה בא להיפגש איתנו. איזה שאלות הייתם שואלים אותו, למשל? עוד קצת יצירתיוּת, רבותיי! אני הייתי שואל אותו האם ההיפוכונדריה שלו קשורה לאפשרות שגם הוא סובל מocd.

למעלה