הודעה חשובה

shiRan WP

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

She is back! העונה השישית של זינה חוזרת
כן כן
מה ששמעתם
ב- 20 לאוקטובר 2002 תפתחו יומנים ותרשמו עכשיו עכשיו כל יום בשעה 5 אחה"צ איזה כייף *התרגשות* *התרגשות*
אז כל מי שפספס, רצה להקליט ולא יצא עכשיו זו ההזדמנות! לילה טוף!

THEchosen1

New member
יששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה !!!!!!!!!!!!!! ישששששש ההודעה שלך עשתה אותי ממש ממש ממש ממש מאושרת !!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה !!!!!!!! סוף סוף היא חוזרת !!!!! - אין לי את כל הפרקים מהעונה הזאת אז תבינו את ההתרגשות שלי !!! איזה כיייף *רצה להכין קלטות ולספר לחברות*

milford

New member
נהדר

גם אני פספסתי הרבה פרקים בעונה השישית איך אתם יודעים את המידע הזה...

shiRan WP

New member
מרייטינג

יש את המרכזיה..אז איזה אורן אחד שאל מתי זינה חוזרת לערוץ 10
ו..ו..ככה אני יודעת

LLRO

New member
זה היה כל כך ברור....

שהם יחזירו אותה, זה בערך הסדרה היחידה שהביאה להם רייטינג (יש שמועות שהם קנו גם את לואיס וקלארק אז אולי זינה לא תשאר לבד בצמרת של ערוץ עשר) טוב, בכל מקרה אני מאושרת עכשיו...

smgfan

New member
מישהו יודע אם

יחזירו מתישהו גם את העונות הראשונות של "זינה" לערוץ 3?

shiri_b

New member
אין לערוץ 3 את הזכויות

על העונות, הם מכרו אותם לביפ.

gabrielle

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

איזה יופיייייייייייייייייייייייי:) הגיע הזמן שהם יחזירו אותה- יששששששששש!!!! ( יש לי את כל הפרקים מוקלטים כבר אבל מה זה משנה- גם את הפרקים של ביפ יש לי, ואני עדיין רואה... זה פשוט הרגשה שונה ).... איזה כיף:)

THEchosen1

New member
נכון !!!!!

אני תומכת !! זבלים !! מה קרה למי שיש לווין או אין טבל צריך להידפק ?? לאאא !!!! זה מעצבן אותי!!! חוץ מביפ תכלס אין בטבל כלום! לווין זה הרבה יותר טוב מטבל !!!

THANATOS

New member
האמת היא ש...

SHE NEVER GONE! ובכל זאת זה מאוד מרגש שמשדרים את העונה השישית שוב... רק שיעשו זאת עם כל העונות... זה יהיה כיף (_______MORT

ברודי

New member
ברצי??!!!!?!?!

מי שזה לא יהיה שרשם שזינה חוזרת- עשית לי את היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!
(חבל שקראתי את זה רק עכשיו כי אתמול היה יום דיי חרא וזה בהחלט היה יכול לשפר...)

למעלה