הודעה חשובה

dod_basim

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשעה טובה ומוצלחת... לאחר מאבקים קשים הגיעו לחזקתי תחתוני המזל!!! אני חוזר תום וג'רי בידנו
הגברא חזר לבאסים!! העם עם תום וג'רי!! תודה לכל התומכים, לאון קובי והסובבים. באסים חוזר להתקפה

liontamer

New member
צדק צדק תרדוף!

כולי שמחה וששון פה, זה בהחלט עושה טוב לשמוע את זה ומוסיף למצברוח הטוב שגם ככה יש, אחרי סופ"ש של צלילות לאון היה כבר מילימטר מלהתקשר לשימי כדי להחזיר את תום וג'רי

Cobe Anan

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo49.gif

התנועה לגזענות מתקדמת בישראל 12.9.05 הנדון:ברכות לרגל השבת תחתוני המזל לידיך ---------------------------------------- מעכשיו, יוהב, חייך יהיו מלאי אהבה ונטולי מכשולים. חזק ואמץ, יוהב! הוכחת כי בעזרת כוח רצון וסבלנות כל אחד יכול להשיב את המוג'ו שלו מהEXIT. מאבקך חסר הפשרות, גבורתך, ועמידתך האיתנה גם במצבים הקשים ביותר הינם הרבה יותר מאשר ראויים להערכה, ויהוו אות ומופת לדורות הבאים! יישר כוח! על החתום: קובי ענן, מייסד ויו"ר.

dod_basim

New member
../images/Emo7.gif

בשורה מרה. תודה על שפע הברכות והנחמדות אבל המצב רע. היום בבוקר (ליתר דיוק בשעה 9:30) הבנתי כי לבאסים אין מזל. ואפילו לא עם התחתונים המהוללים. אחרי סופ"ש ארוך (חמישי-ראשון) רבוי עבודה. החלטתי שאוכל היום לקום בבוקר לקבלת משלוח מנתב"ג. בגלל שהתרגלתי לעבוד בלילה לא הצלחתי להרדם כל הלילה אבל בסופו של דבר קרסתי וקמתי באיחור של 3 שעות (!!!) אני כאחד ששונא לאחר, מדוייק ומכבד מאד את דודי (בשבילו אני עושה מקבל משלוחים) מהרתי וקמתי לצאת מהבית, שנייה של חוסר תשומת לב ביציאה מהחנייה גרמה לאוטו שעבר ברחוב להכנס בי. לא רק שאני מאחר ב 3 שעות וכל העולם מחכה לי, יש תאונה ואני לא אוכל להגיע. הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא כמה אני צריך סיגריה אבל החזקתי מעמד ולא עישנתי. לקחתי את זה קשה כי האוטו חדש ושמרתי עליו מכל משמר ושריטה. עכשיו, ההורים נורא כועסים (בצדק) ולא נותנים לי את הרכב. אין לי יכול לעבוד בלי הרכב... יום רע ליואש. נ.ב תודה קובי הצחקת אותי, בפעם הראשונה היום.

dod_basim

New member
אה..

אומרים לי שזה שעור לחיים - העמסתי על עצמי יותר מדי. וואט דה פאק? למה זה קורה דווקא לי??? אני נהג מצויין אבל כל איזה חצי שנה יש לשנייה חוסר תשומת לב שגורם לפגיעות פחחות קלות או קשות. הנזק הכספי קיים אבל הוא יחסית לא גדול (1700 ש"ח השתתפות עצמית) אבל הכסף לא מטריד אותי, בכלל לא. קשה לי כי עד היום הייתה תקופה מעולה, סיימתי עם צה"ל, ללא ספק הצלחתי עם הדיאטה שלי, הפסקתי לעשן, הכושר הגופני בשיאים חדשים, יש עבודה מצויינת עם אנשים מעולים. היום הכל שחור

liontamer

New member
אויייש יואשי

הכלבה בטח כישפה אותך! אל תקח את זה קשה מותק, שיט האפנ'ס, ויהיה בסדר אחי, תן לעניינים להרגע לכמה ימים ואולי באמת היית קצת יותר מדי עייף, גם לי קרה מה שקרה כשהייתי עמוס מדי. תהייה חזק, ושתדע שאתה מוזמן פה כדי להטביע יגונך בג'קוזי... אוהב המון ותומך בך ! לאון

dod_basim

New member
נתי, לאון וקובי היקרים!

שפע ברכות לכם. היום המצב רוח קצת השתפר, היה אתמול ערב אלכוהולי שבדרך כלל אני לא מרשה לעצמי (כוס אמא של הדיאטה) ואימון חדר כושר מעולה. ועם תקוות למחר, יום האופניים היומי עדיין לא סגור המסלול אבל בגלל שאין אוטו זה קצת בעייתי אז חשבתי לרכב לירושלים לתקן באופניים משהו ולחזור להר-אדר. נשיקות לכולם

Cobe Anan

New member
נשיקות בחזרה!

שמח לקרוא שהמצברוח השתפר. לא הספקתי להגיב אתמול, אבל רציתי להגיד לך שלא כל דבר רע שקורה לנו הוא בהכרח רע. חלק מהדברים האלה הם שיעורים, חלק נותנים לך פרופורציות לחיים, וחלק הם פשוט עוד שלב בעיצוב של החיים שלך. זכור את רבי נחמן, ותן חיוך- הכל לטובה! .......................................................................................................................................... קובי............................................................................................................... גם אני חושב שזה לא יפה שנגזל מלאון סגנון החתימה הייחודי שלו!

למעלה