הודעה חשובה

karoleking

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה../images/Emo88.gif

מחר בערוץ 2, בשעה 23:20 שלומי מתארח אצל גיל ריבה! ריאיון חושפני וקורע! לתכנן ממירים ושעונים! לא לשכוח!

מזל שיש לי אותך !!!!

בטוח הייתי מפספסת וגם לא מקליטה , אז המון תודה. מצטרפת לחוצות היוצר ?

בוקר טוב קרול

איזה מזל שיש אותך לעדכן אותנו שחלילה לא נפספס... שיהיה לך יום מקסים

karoleking

New member
באמת מזל שיש אותי../images/Emo6.gif

אחרת מה אני הייתי עושה? טוב חברים, עזבו שטויות. היום זה היום. 23:20 תתכוונו למסכים! זה הולך להיות משהו מיוחד. תזכרו. ולעיניינים החשובים לא פחות: מצעד השנתי יש לנו כמה שירים וגם את שלומי ברשימה של זמר השנה. מה דעתכם? אולי כי פשוט מגיע לו. אז קדימה, להצביע, בבקשה. נראה לי שאפשר כמה פעמים. תתחילו מעכשיו, כל יום קצת. תנסו כל פעם בשם אחר ואם יש כמה מיילים, אז גם. בתגלית השנה יש לנו את אביהו. המלצה שלי. קדימה חברים. להצביע. בשירים יש לנו את "שתדעי" "לומר לך ש" "מה ששלי שלך"

נועה גו

New member
אז בסדר,בחיפה עדיין שעון חורף...

אז בעצם אני שמתי לפנייך... ואל תשאלי מה קרה...הכלב שלי אכל 18 צעיפים,קרע אותם. אז עכשיו אני חוששת משני דברים: א.יכול להיות שמייקי לא אוהב את שלומי שבת??.זה מוזר,כי ש "כשתדעי" יצא לרדיו,הוא היה קטנצ'יק והוא היה מילל ומקשקש בזנב כל פעם שהוא היה שומע את הפסנתר בתחילת השיר.אז לא נראה לי שזה המצב. ב.מה יהיה כשהוא יצטרך קקי??? נראה לי שעל הצעיפים שהוא השמיד יהיה רשום במקום "שלומי שבת כי הוא תמיד יודע" שלומי שבת - עדיף שלא ידע!!!"

:-נועה זה מצחיק ממש D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשש א יכול להתבדות יש מצב שהוא ממש אבל ממש אוהב את שלומי...עד כדי לאכול אותו מרוב אהבה! ולגבי הקקי יש מצב שהוא יצטרך ממך עזרה...
.קרה לי בעבר עם הכלבה שהיתה לי
. היתה לה אהבה עזה לשקיות בשלמותן... נועה את מצחיקה...

למעלה