הודעה חשובה.

../images/Emo124.gifהודעה חשובה.

רציתי להתנצל על כך שאני לא נמצאת הרבה בפורום,ואני באמת מתנצלת על כך מעמקי לבי. בתור אחת שמנהלת שני פורומים אני לא יכולה להיות נוכחת בשניהם בזמנים שווים. מכיוון שהפורום השני שאני מנהלת (הילארי דאף) קצת בעייתי אני נמצאת בו קצת יותר. אני מבטיחה שבמהלך החודש אני אחזור לפעילות מלאה ואני שוב מבקשת את סליחתכם,מגיעה לכם מנהלת טובה יותר ואני מבטיחה לעבוד על זה. שיהיה לכולם שבוע מקסים,חושבת עליכם תמיד, מור.

זה לא בסדר../images/Emo4.gif

זה בסדק גמור
מור את מנהלת נפלאה
ואת בס"כ רוצה את הכי טוב
אם זה אומר שאת צריכה להיות יותר בפורום הילארי זה בסדר העיקר שלא תשכחי אותנו
יווו

Meytar 888

New member
מורושש...את בנאדם כמו כולנו..אני

חושבת
סתאאאאאאאאאם
חחח אבל...עם כל הכבוד להילארי דאף (
ויש כבוד!!!
) רנצו'ק הוא הטעם שלי
חחח..אבל כל אחד והסטייה שלו

הדרוש12

New member
מור את סבבה.......ו.....

יש לי שאלה|????????? אם הפורום הרשמי מארגנים פגישה עם רן הם כוללים גם אותנו?????????

Crazy Motek

New member
מור, תראי,

את בנאדם כמו כל אחד מאיתנו ואנחנו או לפחות אני מבינה אותך וזה לא לנהל שני פורומים.. קראתי את התגובות והכל ואני מבינה שלא רק אני מבינה אותך.. עכשיו אני יכולה להבטיח לך שגם אם את קצת עסוקה בזמן האחרון וזה לא סתם אלא שיש לך סיבה מוצדקת אנחנו ננסה להרים יותר את הפורום, להגיב יותר, להכנס קצת יותר, ולנסות לעשות הכל כדי להרים את הפורום! כמו ששמת לב בטח, אני מדברת ברבים, כי אני יודעת שכל אחד שהגיב בינתיים חושב כמוני!! אז לכי תעשי כל מה שאת צריכה לעשות והעיקר שלא תשכחי אותנו! (לא שאני מאמינה שזה יקרה כן..)

shachari

New member
ממשש נוראייי :(

מהה קרהה לךךך
אתת מנהלתתת מדהימהה
וסולחיייםםם לך
איזהה מנהלתתתת :-* אוהבייייםם אותךך
אלל תרגישי רעע .. שושה

אוי תודה,עשיתם לי הרגשה ממש טובה.

ועוד משהו ששכחתי לציין,אני כרגע נמצאת בתקופת בחינה שבה בעצם יקבעו איפה אני אלמד בכיתה י'..ונורא חשוב לי להתקבל למגמת עיתונאות (תקשורת כתובה) אז אני קצת חורשת..אז גם בגלל זה אני לא ממש נכנסת,אז שוב סליחה ותודה על ההבנה,זה היה חשוב לי
מור

sukrazit

New member
ברור שאנחנו מבינים אותך!!!

גמנחנו חושבים עלייך תמיד

כנ"ל גם לגבי,

מי שיודע, אני מנהלת את הפורום הרשמי של דיימנדז! ועוד פורום אחד שהוא לא בתפוז.. בנוסף לכך,מתחילות לי בגרויות השנה. אבל אני משתדלת להיות כאן כמה שיותר,אז אם לא יוצא- סליחה.

למעלה