../images/Emo124.gif הודעה כזאת של מנהלת
הי פורום
קודם כל רציתי ממש להתנצל על זה שאני לא ממש פה כל הזמן אני פשוט עסוקה עד מעל הראש בלימודים כרגע (עוד שבועיים תערוכת סיום !!!!) מה שאומר שאני לא נמצאת פה כל היום אבל אני ממש משתדלת להכנס לפה לפחות פעם את ביום כדי לראות שהכל עוד חי פה . אני מבטיחה שזה יסתיים אני אחזור להיות מנהלת במשרה מלאה . אבל עד אז אני צריכה לסמוך עליכם בעניים עצומות. ובשביל זה אתם חייבים לעמוד בכל מה שאני מספרת עליכם (שאתם מקסימים ולא עושים בלאגנים!). ובנימה יותר רצינית מעט, חבר'ה המצב פה בכלל לא מזהיר בזמן האחרון, אני רואה פה יותר מידי מריבות קטנות והודעות שממש לא כיף לי לקרוא. ושיא לא בא לי להיות מנהלת כזאת שכל היום מוחקת הודעות ושולחת מסרים לא כיפיים לאנשים על זה. הפורום הזה הוא של כולנו ,והוא באמת מקסים אז בואו נשאיר את המריבות והשפה הלא נחמדה בחוץ ונחליט שמעכשיו פותחים דף חדש ונקי. הסדרה שלנו רדומה כרגע (נקווה שהיא תתעורר בקרוב ובמצב סביר..)וכל מה שיש לנו כרגע זה את הפורום הזה שבאמת יכול להיות מקום מקסים, אני מכירה אתכם ויודעת למה אתם מסוגלים.בואו נראה לכולם שאנחנו לא נושכים ושאנחנו נחמדים . אז יאללה ,מתחילים מעכשיו?!
הי פורום