הודעה לגבי חוקי הפורום

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif הודעה לגבי חוקי הפורום

חוקי הפורום נמצאים עכשיו גם בטאגליינס ותוכלו למצוא אותם גם במאמרים. עשיתי כמה שינויים בחוקים ואתם מוזמנים לעבור עליהם שוב בקריאה (סך הכול 2 דקות קריאה בערך). בין הדברים ששיניתי, ארצה לצוטט את הדבר הבא: "שפה ותכנים: אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה. יש להימנע משימוש בתכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים בציבור, תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי, תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך, תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא, תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, או גסה, תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק, ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ´ט בו אתה נמצא. כל הודעה עם תוכן מעליב תימחק, ולמשתמש/ת תינתן אזהרה, לפי חומרת התוכן. בקבלת האזהרה השלישית, תיקבע למשתמש/ת חסימה של שבוע מהפורום. המנהל שומר לעצמו את הזכות להחליט על חומרת תוכן הדברים לפי נסיבות המקרה." כמו כן אני מתנצל על הספויילר הגדול שהיה בפינה של ניצן צ'אן *_* אני בטוח שהיא לא התכוונה להרע למישהו, ולא צריך לכעוס על זה או משהו בסגנון כי אני בטוח שזה לא יקרה שנית. מצטער על הרשמיות, בכבוד רב, מנהלכם, אור.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif אבל...

ניצן, את עדיין לא מקבלת ממני קולה. ><. ואור טאיצ'ו, בבקשה אל תסתפר ;[.

Envious

New member
XD זה מה שכתוב בכל החוקים

בכל פורום שהייתי עד עכשיו P: איזזזהההההההההה חמודדדדדדדדדדד

JeeChan

New member
XD כן כי זה חלק מהתקנון של תפוז אבל

שתי הפסקאות האחרונות הם תופסת שלא קיימת ברוב הפורומים =]

../images/Emo15.gif גומנסאיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

*את ההודעה יש לקרוא בטון ריטסו* אני כל כך מצטערת!!!! ניצנע היא כזו באקה ולא זכרתי לשים אזהרה אומשו כזה!! גומנסאיייייי!!!!~

../images/Emo15.gif המקולל של הקוף מפרוטס באסקט

מתנצל על כל דבר ולא משנה שזו בכלל לא אשמתו ותמיד מנסה שכולם יהיו מרוצים, והוא רגיש נורא לביקורת ומרגיש כישלון. הוא גם לובש בגדי נשים רוב הזמן אלא אם מבקשים ממנו להחליף, אבל זה סכנת נפשות כי הוא יגיד שזה העליב ויתנצל עד מחר לפני שיחליף. יש לו התקפי התנצלות שכאלו שהוא פםשוט רץ במעגלים וצועק שהוא מצטער ושהכול קרה בגללו ושהו יעשה הכול כדי לתקן את מה שהוא עשה, הוא היסטרי לחלוטין. פעם אחת כשהוא רצה לאכול קורנפלקס בבוקר וטורו נתנה לו את החלב של קיו (שהוא המקולל של החתול) וקיו לא הבין לאן נעלם החלב ריטסו התחיל לצרוח שהוא מצטער והוא לא ידע וטשקיו יכול לקחת את החלב (הבעייה שהוא רץ עם קערת הקורנפלקס ביד, והכול נשפך) ואז הוא התחיל לנקות ולצעוק כמה שהוא חסר תועלת ומעמסה על כולם ועלה על הגג, לחשוב.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif ובקשר להודעה של ניצן~

אתה יכול לפתוח שרשור חדש ולהזהיר בו ואז לשרשר את ההודעה של ניצן ם.ם

Jifannit

New member
קראתי ^-^ נצל"ש- מילים ללייף

נמ, מסכימה להכל. [גומנה אוני צ'אן, אני לא מנצל"שת אותך אף פעם, אבל לא היה לי איפה שישימו לב :X] עכשיו כולמ. [: לאחר חיפושים לא יותר מדי עמוקים אחר המילים לגרסא המלאה של השירסיום הנוכחי: Life של הכפרע Yui, לא רציתי להמשיך בחיפושים אז לאחר האזנה וצפייה בקליפ המקורי של השיר הוצאתי את המילים. ^^ הוצאתי אותם בשבילי אבל חשבתי שבטח יהיה פה איזה עצלן או שניים שישמחו לראות את זה. [[[: הינה זה כקובץ מצורף וגם בהודעה עצמה. ^____^ שבת שלום!~ ^O^ Dorokarake yo najimenai tokai de Onaji you waraenai Utsumuite aruita no Isogiashi de surechigau hito tachi Yume wa kanaimashitaka? Atashi mada mogaiteru Kodomo no koro ni modoru yori mo Ima wo umaku ikite mitai yo Kowagari wa umare tsuki Hi no ataru basho ni dete Ryuude wo hirogete mita nara Ano sora koete yukeru kana? Nante omottanda Tobitatsu tame no tsubasa sore wa mada meinai Kantan ni ikanai kara ikiteyukeru Nureta koinu hiroi ageta dake de Chotto waraechau hodo Namida ga koborete kita Aisaretai aisaretai bakari atashi ittetayo ne Motomeru dakejya dame Kodomo no koro wa mama no koto Hidoku kizutsuketa hi mo attayo ne Kawaritai ime zenbu Hi no ataru basho ni dete Kono te wo tsuyoku nigitte mita Ano basho ano toki wo koushite I can change my life Demo kokoro no naka subete wo Totemo tsutae kirenai Kantan ni ikanai kara ikiteyukeru Hi no ataru basho ni dete Chizu wo hirogete miru kedo I know, you know, mayoi michi mo shikatanai I can change my life Sugitekita hibi tsumete Ima no atashi nandayo Kantan ni ikanai kara ikiteyukeru נמ, וזהו ^.^

Jifannit

New member
רק עד סוף הבית הראשון

כי אז המחשב נתקע ולא רצה לנגן לי את הקליפ ;; אז לקחתי את הדיסקמן ושמעתי את השיר ^-^ וגם קצת זכרתי מכל שאר הפעמים שראיתי את הקליפ D:

למעלה