הודעה לכול באי הפורום

אורא

New member
../images/Emo124.gif הודעה לכול באי הפורום

בוקר טוב לכם, אתמול הייתי מאוד עצבנית ולחוצה, וכתבתי דברים שלא היו אמורים להיכתב בחלקם... על כן ברצוני להתנצל אם פגעתי ברגשותיו של מישהו או מישהי בפורום. לא היתה לי שום כוונה לפגוע אלא רק לפרוק את הכאב והלחץ והעצבים שחשתי. אגב רק לידיעתכם עשיתי זאת גם בבית בערב וזה עבד נפלא על בן הזוג שלי, וגם אחותו הבכורה גיבתה אותי לחלוטין והולכת לעשות סדר במשפחתה. ולידיעתכם, הבוקר היא התקשרה אלי(אחותו הבכורה של החבר) ואמרה לי שהיא לא מוכנה שאף אחד ייפגע במעמד שלי במשפחה ושהיא תעמיד את כולם במקום ... אז שנית אני מתנצלת ושיהיה לכולכם יום נפלא ואני מודה לכם על התמיכה וההבנה והאהבה שהרפעתם עליי אתמול ואתם מרעיפים עליי כל יום מחדש

אורא

New member
ריפ התעדנת מזה ../images/Emo48.gif אני רוצה

והרבה
אוהבת אותך תמיד
נשיקה||

אורא

New member
../images/Emo48.gif נחשב יותר אקסלוסיבי מ ../images/Emo72.gif

אבל אני מוכנה לשתות גם
וגם
והרבה

אורא

New member
אמא של גם אני לא אחראית למעשי

אחרי כוסית
ו
בגלל זה אני שותה

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

האמת שאני פשוט לא אוהבת לא יין ולא בירה, לכן אני לא שותה. מקסימום ליקר דובדבנים או ליקר שוקולד, אז תדאגי שזה יהיה בבר בחתונה שלך
ואז אחרוג ממנהגי במיוחד בשבילך

אור../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אוהבים אותך מאוד (אוףףףף, עוד פעם האייקונים לא עובדים) אז, קחי חיבוק ונשיקה וגם כוס יין להעלאת מצב הרוח!!!!!!!!

אורא

New member
ממוש אני ../images/Emo7.gif בגללך שלא נפגשנו

חייבת לך הזמנה ל
ו
וגם ל
שריפי מוזגת לנו... מתגעגעת המון המון המון ואוהבת המון

אור יקירתי

אני שמחה על שהצלחת להבין שאף אחד לא רוצה ברעתך והכל נאמר רק מאהבה אלייך אנחנו אוהבים אותך תמיד, גם כשאת קצת כועסת ועמבנית

אורא

New member
פנינה 90% מבנות הפורום מתחזות

לפולניות, אני פולניה אמתית
לוקח לי זמן להירגע ולהבין אבל כשזה נתפס ונופל זה בגדול
אני שמחה שאתן מקבלות את בקשת הסליחה שלי ולא כועסות עליי.... תודה לך ולפורום הנפלא שאת מנהלת אותו אור

אורא המקסימה קבלי ../images/Emo24.gif

לכל אחד יש ימים קשים שבהם הוא רק רוצה להוציא את העצבים שלו על כולם. אבל המקרה אצלך מוכיח שימים כאלה בסוף נגמרים. אנחנו אוהבים אותך ונשמח לתמוך בך תמיד, למרות שאני עדיין לא ממש מכירה אותך.

עדוש

New member
אורוש../images/Emo24.gif

בוקר טוב ונפלא לך
אני שמחה שהיום את מרגישה יוטר טוב, והדברים סופסוף פועלים לטובתך
שיהיה לך יום נהדר

omizu

New member
אור! פולניה אמיתית עושה ברוגז ל20

שנה ולא זוכרת על מה או שאת מזוייפת או ששידרגת את הפולניות

אורא

New member