הודעה משמחת

../images/Emo124.gif הודעה משמחת

שלום לכל ידידי וחבריא אני שמח להודיע שסוף כל סוף אחרי הרבה חבלי לידה נפתח האתר שלי לקהל. אתם כולם מוזמנים לאתר הבית של המרכז הישראלי למצוינות אישית ו- NLP או בעברית ICNLP=Israelic Center of NLP אשמח לראותכם שם, מגיבים למאמרים (אגב אפשר למצוא שם את כל המאמרים שלי סוף כל סוף מרוכזים במקום אחד) אשמח לקבל את תגובותיכם על האתר, המבנה, העיצוב, החומר הכל... ושיהיה לכם שבוע מדהים וחג שמח מיקי ברקל רוח מדבר

יופי יופי, בשעה טובה ומוצלחת

מאחלת לכם עשייה ועזרה הדדית ומקווה שהמקום החדש שלכם, למרות שהוא וירטואלי כרגע, יפעום בקצב וינשום. אני שמחה לראות את זה.

spectacular

New member
משמח בהחלט רוח,../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif

מאחלת לך המון הנאה, בהצלחה.

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo50.gif../images/Emo65.gif

האתר עובד מצויין אתר מרשים הלוגו מוצלח הצבעים בסדר (מתאים יותר לאתר עסקי) הכי חשוב שהוא אתר נוח תנסו להחליף את הממשק של הפורומים לממשק של "תפוז" (הכי נוח שהכרתי) שורת המלל שנעה למטה לא מנוצלת היטב.היא מפריעה לריכוז ואין בה ממש.תנצל אותה לכותרות ...כמו שמות קורסים.היא יכולה להתחיל מתחילת השורה ולא באמצע השורה וככה ניתן לכתוב בה יותר מלל נע. נרשמתי
קראתי ונהניתי התלבטתי עם הניק...ואז נזכרתי שמיקי לא מרשה להתלבט הרבה חחחחחחחחחח אז החלטתי חחחחחחח שאישה אורחת עשה לי רק טוב ....אשאר איתו גם אצלכם. בקיצור אני אחזור לבקר ושוב

תודה ../images/Emo13.gif

השורה התחתונה עוד תקבל עיצוב ושינוי
המון תודה על הפידבקים. שיהיה לך חג שמח רוח

הרבה בהצלחה,מיקי!

אתה אוהב שמעירים לך,גם כשזה כואב? לא לכל אחד יהיה אומץ להעיר לך. הערה טובה היא הארה טובה. בהצלחה לך בכל..

תודה דיסו

יש דרכים להעיר ויש דרכים להאיר יש דרכים לבקר ויש דרכים לפדבק. בדרך כלל אני נוח וקל לתת לי פידבקים, ביקורת, הערות והארות. במיוחד אם אני יודע שזה בא ממקום של איכפתיות. אך גם לתת ביקורת יש לדעת
שיהיה חג שמח רוח

דבריך אהודים עלי

אני אגיע לבקר שוב,הייתי אצלך בבוקר,ונתקלתי באיזה מאמר באנגלית,ומיהרתי ויצאתי. אתה מתרגם את המאמרים באנגלית? להשתמע

??? מאמר באנגלית???

איפה ראית מאמר באנגלית?? אם אני מביא מאמר מאנגלית אני אתרגם אותו.. בכל מקרה המון תודה על התגובות החמות למאמרים. מיכאל (מיקי) רוח מדבר

רוח מדבר,למשל,הדף של ZENLP

אם אני לא טועה בשם... ונתקלתי בעוד חומר של ריצ'רד... אני אכנס שוב לאתר שלך.. מכל מקום,היתה חויה לקרוא מאמרים שכתובים בשפה קולחת,ברורה ומרתקת.. עלה והצלח!

דיסו ידידי

אלו הם קישורים לאתרי NLP בעולם!!! בוודאי שהם יהיו באנגלית... בנו אותם בחו"ל
חג שמח מיכאל

ברוך המצטרף אל ממלכת הקשקשנים

ברשת
טוב לראותך פה, אשמח להתפלסף עימך רבות ואשמח עוד יותר לקבל ממך תגובות על המאמרים שלי!! ודש לטל, לג'וניור ולכל התיפלצות הקטנות שלך
מיקי

למעלה