הודעה

Silver Fox

New member
../images/Emo124.gifהודעה../images/Emo124.gif../images/Emo82.gif

אני נוסעת ללונדון ביום שלישי לשבוע... אז... אל תחפשו אותי!

fushi e

New member
תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

לילך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

תהני אחות
!| נתגעגע אלייך המוןןןן

Silver Fox

New member
טודע כולם, אחים שלי../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

גמאני אתגעגע! שבוע בלי אינטרנט... *הזוועה*

../images/Emo23.gifתהני../images/Emo70.gifאין כמו לונדון...

רק חבל שאני לא אומרת את זה מתוך נסיון..
גמני יום אחד אהיה בלונדון
אבל בינתים אני לא..אז...תהני לך חמודה

l i f a g i r l

New member
יאווווווו גם אני רוצהההההה../images/Emo18.gif

לונדון כזאת יפה....הייתי שם מלפני 4 שנים....ביומולדת שלי....יאווווווווווווווו זכרונות תהניי לך מותק

חחח זה מזכיר לי את השיר ../images/Emo168.gif

הזה - "שלום.. אני נוסעת.., אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה.. לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון, לונדון לא מחכה לי...." ובלה בלה

חחחח השיר הזה-לונדון- ../images/Emo34.gif

מזכיר לי במחנ"ק (מחנה קיץ של הצופים) אני ועוד מישהי פשוט חרשנוווו על השיר הזה כל כךךך וכל הזמן שמנו אותו במערכת בשבט חחח אנשים השתגעו מיזה

fushi e

New member
ואייייי שיר גאוני../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

בלונדון יש הרבה סרטים בלונדון יש מוווווזיקה טובה בלונדון טלווזייה מצויינת.. השנה כל ההנהגות היו ביער ציפורי?!

לא../images/Emo163.gif

הנהגת דרום הייתה ביער חרובית.... ותהני בלונדון ואייי עכשיו אני נזכרתי בכל הקטע של למה התחלתי לשמוע מוניקה סקס בזכות לונדות, טוב אני לא אמשיך לזבל בשכל אז בקיצור תהני...

תודה../images/Emo163.gif

חחחחחחח ושכחתי לא שמתי לב כתבתי לונדות אז עכשיו זה לונדון לא לונדות... והשוק הזה... זה שוק מטורף אני ממש פחדתי להיות שם למרות שיש שם דברים נדירים...

gushi

New member
לכי לקמדן טאון זה השוק הכי גדול

והכי שווה בעולם.. ובכלל לונדון זה אחלה מקום! תהני

Just Adi

New member
תהני ../images/Emo24.gifנתגעגע../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

למעלה